ویژگی‌های یک شهر دوستدار کودک چیست | شهری که می‌خواهد صدای کودکان را بشنود ویدئو | دستگیری سارق سنگ قبر یک هنرمند از قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) تهران بهره‌برداری از هفت طرح بهداشتی در مشهد همزمان با هفته دولت فرآیند اعلام حضور داوطلبان در ارزیابی استخدام آموزش و پرورش ۱۴۰۴ آغاز شد گلایه دانشجویان دانشگاه آزاد به پرداخت شهریه زودهنگام و محدودیت انتخاب واحد ماجرای قتل وحشتناک مدیر ساختمان و همسرش توسط مرد همسایه جزئیات ساعات کاری کارمندان دولت پس از ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ + فیلم روند افزایش ظرفیت دانشجوی پزشکی باید متوقف شود جلوگیری از سقط بیش از ۱۰ هزار جنین در کشور با اجرایی شدن طرح نفس افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب‌های درسی مردود است دو مکمل غذایی که پیری پوست را تسریع می‌کنند یک جاده غیرمجاز به درازای ۸ کیلومتری در جنگل‌های گیلان کشف شد بیماران فشار خون بالا چه چیز‌هایی را نباید در وعده‌های غذایی خود مصرف کنند؟ استرداد متهم کلاهبرداری ۵۰ هزار دلاری به کشور اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ شهریور ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون قضاوت سال ۱۴۰۴، فردا، ۷ شهریورماه، است زمان اعلام نتایج آزمون دستیاری مشخص شد پاسخ گویی آبفا به سؤالات ریزودرشت مردم مشهد نیم‌روزی با شهروندان در امور مشترکان آب مناطق ۲  و ۴  مشهد | گلایه‌هایی برای گرانی آب ناترازی افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان علوم پزشکی و تعداد خوابگاه‌های دانشجویی نگاهی به مشاوره های پیش از طلاق و اثرگذاری شان در سازش زوجین در خراسان رضوی | نجات خانواده از «تصمیم» تا «مسیر» به این دلایل روی کاناپه نخوابید جدیدترین اعترافات زوج سارق: زن‌هایی که طلای زیادی داشتند سوژه ما بودند آیا پاکسازی کبد در درمان بیماری‌های کبدی مؤثر است؟ وزیر بهداشت از راه‌اندازی ۶۰۰۰ تخت بیمارستانی در کشور در سال جاری خبرداد ثبت ۸۱۸ حادثه طی هفته گذشته در کشور | ۳ استان در صدر حوادث چگونه خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را کاهش دهیم؟ خواص اعجاب‌انگیز سکنجبین | از رفع تشنگی تا تقویت قلب و معده آفت‌کش‌ها با اختلال در رشد مغز کودکان مرتبط هستند
سرخط خبرها

بیمه‌های تکمیلی از بیماران چشمی حمایت کافی ندارند

  • کد خبر: ۳۳۳۰۶۷
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۶
بیمه‌های تکمیلی از بیماران چشمی حمایت کافی ندارند
رئیس کانون بیمارستان‌ها و مراکز چشم پزشکی، با انتقاد از بدعهدی بیمه‌های تکمیلی، گفت: متأسفانه بیمه‌های تکمیلی از بیماران چشمی حمایت کافی به عمل نمی‌آورند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمود جباروند گفت: هر ساله هیئت وزیران تعرفه‌های پزشکی را اعلام می‌کند و همه پزشکان و مراکز درمانی بر اساس تعرفه‌های مصوب دولت با شرکت‌های بیمه قرارداد می‌بندند.

وی تاکید کرد: بیمه‌های پایه در این خصوص مشکلی ندارند و از اول سال خود را ملزم به اجرای تعرفه‌های دولت می‌دانند و کم و بیش به تعهدات خود عمل می‌کنند، اما متأسفانه بیمه‌های تکمیلی به رغم دریافت حق بیمه از مردم، از اردیبهشت ماه عقد قرارداد نکرده و مطالبات مراکز درمانی را نیز با تأخیر چند ماهه پرداخت می‌کنند.

به گفته جباروند، بیمه‌های تکمیلی غیر از تأخیر در پرداخت‌ها، تعرفه‌های مصوب دولت را نیز نادیده می‌گیرند، به آن تمکین نمی‌کنند و می‌کوشند پوشش بیمه‌ای خود را پایین‌تر از نرخ مصوب دولت انجام دهند.

رئیس کمیته صنفی انجمن چشم پزشکی ادامه داد: این اقدام با توجه به شرایط موجود و افزایش هزینه لوازم سرمایه‌ای و مصرفی و نیز حقوق پرسنل در مراکز چشم پزشکی، ما را مجبور به عدم پذیرش بیمارانی کرده که قرارداد بیمه آنها با بی‌توجهی سندیکای بیمه‌های تکمیلی و بیمه آتیه‌سازان پایان یافته و تمدید نشده و این امر به سرگردانی بیمه شدگان منجر شده است.

وی خاطرنشان کرد: چیزی که ما از بیمه‌های تکمیلی می‌خواهیم فقط این است که تعرفه‌های ابلاغی دولت را که بر اساس شرایط موجود تعیین شده ملاک عمل قرار دهند، ولی آنها بیشتر در صدد گرفتن تخفیف در پوشش دادن هزینه‌های بیمه‌ای هستند.

رئیس بیمارستان فوق تخصصی چشم آفتاب همچنین افزود: مشکل دیگری که با بیمه‌های تکمیلی داریم عدم پرداخت به موقع مطالبات بیمارستان‌ها و مراکز تخصصی چشم است. همین مساله موجب آسیب جدی به بیمارستان‌ها و مراکز چشم در رابطه با تأمین وسایل سرمایه‌ای، تجهیزات پزشکی، دارو‌ها و مواد مصرفی مورد نیاز بیماران شده است.

جباروند با اشاره به هزینه لنز‌های داخل چشمی اظهار کرد: در سال جدید این لنز‌ها با ارز ۲۸ هزار تومانی تهیه و وارد می‌شود و در نتیجه هزینه لنز حداقل پنج برابر خواهد شد. از سوی دیگر شرکت‌های تجهیزات چشم پزشکی این لنز‌ها را به قیمت روز و نقدی ارائه می‌کنند و عدم پوشش بیمه‌ای مناسب، برای بیماران مشکلاتی در پی خواهد داشت.

وی با اشاره به قرارداد مراکز چشم پزشکی با بیمه نیرو‌های مسلح، بانک‌ها، سازمان هواپیمایی و شرکت نفت یادآور شد: همه بیمه‌هایی که تعرفه مصوب هیأت وزیران را اجرا کنند و با ما قرارداد ببندند، بیماران تحت پوشش آنها را پذیرش و حمایت خواهیم کرد و از سندیکای بیمه‌های تکمیلی و آتیه‌سازان نیز انتظار داریم به تعرفه‌های مصوب دولت پایبند باشند و بیمه شدگان خود را در راه درمان تنها نگذارند.

جباروند افزود: چنانچه سندیکای بیمه‌های تکمیلی و بیمه آتیه سازان جهت عقد قرارداد برابر مقررات دولت اقدام نکنند، جزئیات بیشتری را با مردم در میان خواهیم گذاشت.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->