فوتبال ملی و باشگاهی به امیری بدهکار است؛ خداحافظی با شکوه برای آقای صبور نصرالله عبدالهی: ساپینتو به جوان‌های استقلال اعتماد کند مهاجم استقلال فقط در تیم ملی گل می‌زند | معمای پیچیده نازون ایران-مصر پس از ۲۵ سال مقابل هم قرار می‌گیرند استقلال با ۱۰ غایب استارت می‌زند | چالش همیشگی فیفادی‌ها تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا شروع تمرینات استقلال از جمعه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بنتو: با ایران برای کسب سهمیه می‌جنگیم

  • کد خبر: ۳۲۲۷۴۸
  • ۲۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۴
بنتو: با ایران برای کسب سهمیه می‌جنگیم
سرمربی پرتغالی تیم فوتبال امارات تاکید کرد که دیدار این تیم مقابل ایران سخت خواهد بود و ایران را یکی از بهترین تیم‌های حال حاضر قاره آسیا دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، تیم‌های ملی فوتبال ایران و امارات در دور هفتم مرحله مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۶ روز پنج شنبه ۳۰ اسفند و از ساعت ۱۹:۳۰ با قضاوت گروه داوری از کشور کره جنوبی در ورزشگاه آزادی تهران رو در روی هم قرار می‌گیرند.

«پائولو بنتو» سرمربی تیم ملی امارات در رابطه با حضور امارات در این مرحله از مسابقات و دیدار با ایران اظهار داشت: امارات تا آخرین لحظه برای کسب سهمیه خواهد جنگید و برای دستیابی به جایگاه بهتر در گروه تلاش خواهد کرد.

او همچنین تأکید کرد که آماده‌سازی تیم برای دیدار حساس مقابل ایران در مرحله هفتم از دور سوم انتخابی جام جهانی به خوبی پیش می‌رود.

رقابت گام‌به‌گام برای صعود به جام جهانی

بنتو تصریح کرد: هدف ما این است که در این رقابت‌ها به جایگاهی بهتر دست پیدا کنیم و برای آن، بازی‌به‌بازی و گام‌به‌گام پیش می‌رویم. از عملکرد بازیکنانم راضی هستم، زیرا نمایش خوبی داشته‌اند.

انتظار یک دیدار دشوار برابر ایران

سرمربی امارات درباره دیدار حساس مقابل ایران گفت: انتظار یک بازی بسیار سخت را داریم. تیم ملی ایران یکی از قوی‌ترین تیم‌های گروه و همچنین یکی از قدرت‌های فوتبال آسیا است. در دیدار‌های گذشته برابر چنین تیم‌هایی مشکلاتی داشتیم، اما از آنها درس گرفته‌ایم و تلاش می‌کنیم نمایش بهتری داشته باشیم. حتی در برخی مسابقات، تیم ما مستحق شکست نبود.

بنتو در ادامه افزود: مدت اردو نسبت به اردو‌های قبلی کوتاه‌تر است، در حالی که همیشه آماده‌سازی طولانی‌تر نتیجه بهتری دارد. اما باید شرایط موجود را مدیریت کنیم.

وی در پایان تأکید کرد: ما در تلاش هستیم که بازیکنان را به آمادگی کامل برسانیم. اردو را با گروهی از بازیکنان آغاز کردیم و پس از پیوستن تمامی بازیکنان، تمرینات را به طور منظم ادامه داده‌ایم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->