اسامی محصولات لایه‌بردار و ماسک‌های غیرمجاز منتشر شد (۳ آبان ۱۴۰۴) سالانه ۱۵ هزار پرستار از طریق آزمون استخدامی جذب می‌شوند جسد کوهنورد سقوط‌ کرده در دامنه ارتفاعات «رگه‌روه» لرستان پیدا شد نجات ۳۳ کوهنورد پس از ۴ ساعت مفقودی در ارتفاعات رودبار ۱۲ نفر در تصادف زنجیره‌ای محور ملک آباد- مشهد مصدوم شدند (۲ آبان ۱۴۰۴) مسمومیت ۳ نفربا گاز مونوکسیدکربن در نیشابور (۲ آبان ۱۴۰۴) انفجار در خیابان پیروزی تهران؛ سوختگی با ۳ مصدوم مصرف دارو در ایران بیش از ۲ برابر مصرف به ازای جمعیت آخرین مهلت ثبت نام تکمیل ظرفیت دستیاری فوق تخصصی پزشکی تا فردا (۳ آبان ۱۴۰۴) ماجرای فوت یک مسافر در پرواز تهران- بوشهر رئیس کل سازمان نظام پرستاری: مشکلات پرستاران نیازمند توجه جدی دولت و مجلس است ۱۲ گردشگر در جنگل‌های مازندران مفقود شدند (۲ آبان ۱۴۰۴) راز لیوان سفید| روایتی از جنجال بزرگ متخصصان تغذیه درباره مصرف شیر کشف ۵۰ بسته مواد مخدر در هنگ مرزی تایباد (۲ آبان ۱۴۰۴) هوای مشهد برای هجدهمین روز پیاپی در شرایط ناسالم است (۲ آبان ۱۴۰۴) سرباز هتاک مرز میلک دستگیر شد | ماجرا چه بود؟ (یکم آبان ۱۴۰۴) معاون وزیر گردشگری: آماده حمایت قانونی و مالی از سرمایه‌گذاران در مشهد هستیم مصرف این سبزی عمرتان را طولانی‌تر می کند تغییر خودسرانه در مصرف داروهای ضد افسردگی ممنوع! کشف انبار ۱۱۰۰ تُنی پیاز احتکارشده در مشهد (یکم آبان ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی تشدید دوباره آلودگی‌ها در مشهد (یکم آبان ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، یکم آبان ۱۴۰۴) | بارش‌های رگباری پراکنده در ارتفاعات استان آغاز واریز حقوق مهرماه ۱۴۰۴ فرهنگیان از امروز (یکم آبان ماه ۱۴۰۴) + فهرست استان‌های مشمول راهکار تغذیه‌ای برای آلودگی هوا با این روش‌ها از پوکی استخوان در امان بمانید چرا حقوق مهرماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی با تأخیر واریز می‌شود؟ چطور در هنگام صبح عملکرد ذهنی‌مان را تقویت کنیم؟ چرا بدن در پاییز تشنه‌تر است؟ درباره ابهامات طرح خدمات برخط دارورسانی | نسخه ناخوانای دارورسانی آنلاین
سرخط خبرها

چهارشنبه ۱۱ تیرماه؛ زمان تصمیم‌گیری برای اجرای محدودیت‌های کرونایی در مشهد

  • کد خبر: ۳۲۳۰۱
  • ۰۹ تير ۱۳۹۹ - ۲۳:۱۸
چهارشنبه ۱۱ تیرماه؛ زمان تصمیم‌گیری برای اجرای محدودیت‌های کرونایی در مشهد
سخن‌گوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه شرایط انتقال کرونا در مشهد بحرانی است، از تصمیم‌گیری ستاد کرونای خراسان رضوی درباره بازگشت محدودیت‌های کرونایی در روز چهارشنبه خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر حمیدرضا رحیمی  اظهار کرد: وضعیت مشهد ازنظر ابتلا به کرونا از وضعیت قرمز عبور کرده است.

 

وی خاطرنشان کرد: در اسفندماه ۹۸ و فروردین سال جاری به علت کمبود ظرفیت انجام آزمایش‌های تشخیص کرونا، فقط از افرادی که صورت بستری در بیمارستان‌ها بودند تست کرونا می‌گرفتیم و نتایج آن را گزارش می‌کردیم، اما در حال حاضر هم‌زمان هم از بیماران بستری تست می‌گیریم و هم از مراجعینی که به مراکز درمانی سرپایی می‌آیند بنابراین مجموع افراد کرونا مثبتی که مشخص می‌شود نسبت به اسفند و فروردین بیشتر شده است.

 

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بابیان اینکه در حال حاضر ظرفیت‌های آزمایشگاهی را افزایش داده‌ایم، اظهار کرد: امیدواریم طی چند روز آینده بازهم بیشتر شود چراکه برنامه‌ریزی کرده‌ایم به استاندارد هر یک‌میلیون نفر ۲۵۰ آزمایش در روز برسیم، بنابراین در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد که ۵ میلیون نفر جمعیت داریم باید بتوانیم هرروز هزار و ۲۵۰ آزمایش انجام دهیم.

 

رحیمی با بیان این‌که در حال حاضر از مجموع بیماران سرپایی که برای آزمایش کرونا مراجعه می‌کنند روزانه حدود ۲۰۰ تست مثبت می‌شود، ابراز کرد: این عدد در بیماران بستری میانگین ۱۲۰ یا ۱۳۰ نفر است که ممکن است از طریق آزمایش یا «سی‌تی‌اسکن» جواب کرونای آن‌ها مثبت تشخیص داده شود.

 

وی ادامه داد: یکی دیگر از تغییراتی که در وضعیت کرونا در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد اتفاق افتاده این است که بین مراجعین سرپایی افرادی که دارای علائم بسیار خفیف هم هستند، جواب آزمایششان مثبت تشخیص داده می‌شود، یعنی فرد ممکن است با چند سرفه خشک یا بدن‌درد خفیف مبتلابه کرونا باشد و همه این شرایط نشان می‌دهد وضعیت گسترش کرونا در بین مردم بحرانی شده است.

 

مدیرکل روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بابیان اینکه چرخه انتقال بیماری باید به دست مردم شکسته شود، تصریح کرد: ما به‌عنوان سیستم بهداشتی درمانی فقط می‌توانیم توصیه کنیم، اما اصل کار به دست خود مردم است.

 

وی با اشاره به نامه رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به استاندار خراسان رضوی گفت: ما درخواست بازگشت بعضی محدودیت‌ها را به ستاد کرونا داده‌ایم و رئیس‌جمهور این موضوع را به ستاد استانی کرونا واگذار کرد، در همین خصوص قرار است روز چهارشنبه در جلسه استانی ستاد تصمیم‌گیری شود.

 

رحیمی افزود: اولویت ما در بازگشت محدودیت‌ها مربوط به مراکز پرتجمع مانند بانک‌ها و مراکز اداری پر رفت‌وآمد، به‌ویژه حمل‌ونقل عمومی داخل شهر و تالار‌های عروسی و مراسم ترحیم است که نقش عمده‌ای در شیوع این بیماری دارند.

 

وی تصریح کرد: در مورد حرم مطهر امام رضا (ع) هیچ دغدغه‌ای نداریم، چراکه پروتکل‌های بهداشتی به‌خوبی رعایت می‌شود و آستان قدس رضوی همکاری و نظارت خیلی خوبی در این زمینه داشته است.

 

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بابیان اینکه ما روزانه حدود ۱۰۰ نفر بیمار مبتلابه کرونا در مشهد بستری می‌شود، بر انجام اقدامات پیشگیرانه در کنترل این بیماری تأکید کرد و گفت: استفاده از ماسک در مجامع عمومی، رعایت فاصله اجتماعی و بهداشت دست‌ها سه‌پایه پیشگیری و کنترل این بیماری است که از مردم می‌خواهیم با رعایت این موارد به شکستن زنجیره کرونا کمک کنند.

 

رحیمی اذعان کرد: مدتی که مردم به توصیه‌ها عمل کردند این بیماری در حال کنترل بود، اما الآن دوباره بیماری با همان سرعت بازگشت کرده است، پیش‌بینی موج دوم کرونا برای آبان ماه و آذرماه وجود دارد که شرایط آن موقع خیلی سخت می‌شود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->