فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس
سرخط خبرها

کاخ سفید: ترامپ به زلنسکی پیشنهاد تملک آمریکا بر نیروگاه‌های اوکراین را داد

  • کد خبر: ۳۲۳۰۶۷
  • ۳۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۸
کاخ سفید: ترامپ به زلنسکی پیشنهاد تملک آمریکا بر نیروگاه‌های اوکراین را داد
کاخ سفید اعلام کرد دونالد ترامپ پیشنهاد تصاحب نیروگاه‌های برق اوکراین توسط آمریکا را مطرح کرده و آن را بهترین راه محافظت از زیرساخت انرژی این کشور دانسته است.

به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس اعلام وزیر امور خارجه آمریکا و مشاور امنیت ملی کاخ سفید «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا مدتی بعد از آنکه خواستار بهره‌برداری از منابع معدنی کمیاب اوکراین در ازای دادن تضمین امنیتی به کی‌یف به هنگام آتش‌بس شد، در گفتگوی تلفنی دیشب با «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس جمهور اوکراین این بار پیشنهاد تملک نیروگاه‌های برق این کشور را نیز مطرح کرده است.

در یک بیانیه که از سوی «مارکو روبیو»، وزیر امور خارجه آمریکا و «مایک والتز»، مشاور امنیت ملی کاخ سفید درباره گفتگوی دیشب ترامپ و زلنسکی منتشر شد ذکر شده است: «رئیس جمهور ترامپ همچنین به بحث درباره جریان تامین برق اوکراین و نیروگاه‌های برق هسته‌ای این کشور پرداخت. او گفت ایالات متحده می‌تواند کمک زیادی به اداره این نیروگاه‌ها به دلیل دانشش در این زمینه داشته باشد. تملک این نیروگاه‌ها توسط آمریکا بهترین محافظت برای این زیرساخت و بهترین پشتیبانی از زیرساخت انرژی اوکراین خواهد بود.»

گفتگوی تلفنی دیشب ترامپ و زلنسکی یک روز بعد از گفتگوی طولانی مدت رئیس جمهور آمریکا با همتای روسیه‌ای انجام شد. پیشتر گزارش شد که ترامپ و پوتین در گفتگوی خود به بحث درباره بحران اوکراین پرداخته‌اند و توافقی در این گفت‌و‌گو بر سر آتش‌بس محدودی به مدت ۳۰ روز که طی آن مسکو و کی‌یف حملات به زیرساخت انرژی را متوقف کنند برقرار شده است. پوتین از این آتش بس محدود حمایت کرده و دستور به متوقف شدن حملات هوایی روسیه به زیرساخت انرژی اوکراین در راستای اجرای این آتش‌بس را داد و بعدا ارتش روسیه اعلام کرد طبق فرمان پوتین دست به سرنگون کردن هفت پهپاد انتحاری خودی که عازم حمله‌ای به تاسیسات انرژی اوکراین شده بودند زده است.

رئیس جمهور اوکراین نیز اعلام کرد از این آتش‌بس حمایت می‌کند، اما مدتی بعد از اعلام این آتش‌بس محدود هم کرملین و هم اوکراین یکدیگر را به پایبند نبودن به آن در حملات جدیدشان متهم کردند.

زلنسکی بعد از گفتگوی تلفنی با ترامپ ظاهرا تلاش کرد تعریف کلی‌تر از اهدافی که باید طبق این آتش‌بس محدود از حمله مصون بمانند با به کار بردن لفظ «زیرساخت غیرنظامی» ارائه دهد.

زلنسکی در بیانیه‌ای گفت: «یکی از اولین گام‌ها به سمت پایان دادن کامل به جنگ می‌تواند پایان دادن به حملات به زیرساخت انرژی و دیگر زیرساخت‌های غیرنظامی باشد. من از این گام حمایت می‌کنم و اوکراین تایید کرده که حاضر به اجرای آن است.»

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->