به گزارش شهرآرانیوز، این وزارتخانه در بیانیهای گفت: در نتیجه اقدامات تهاجمی موفق، واحدهای گروه نیروهای مرکز، عملیات آزادسازی زاپوریژیا (واقع در جمهوری خلق دونتسک) را تکمیل کردند.
وزارت دفاع روسیه امروز همچنین اعلام کرد که گروه نیروهای روسیه (مرکز) ۵۱۰ پرسنل نظامی اوکراینی را طی روز گذشته از بین برده است.
این وزارتخانه در بیانیهای اعلام کرد: تلفات تشکیلات مسلح اوکراین بالغ بر ۵۱۰ نیروی نظامی، ۷ خودروی موتوری و ۴ قبضه توپخانه صحرایی بوده است.
این وزارتخانه گفت که گروه نیروهای یوگ (جنوب) روسیه طی روز گذشته ۳۰۰ سرباز اوکراینی و یک انبار مهمات را نابود کرده است. علاوه بر این، کییف تا ۲۴۰ نیروی نظامی و یک خودروی شناسایی جنگی دینگو ساخت بریتانیا را در درگیری با گروه نیروهای زاپاد (غرب) روسیه از دست داده است.
این وزارتخانه گفت که ایستگاههای جنگ الکترونیک نوتا و زاخیست افای و یک ایستگاه رادار رادار ساخت رژیم صهیونیستی هم منهدم شدند. این وزارتخانه افزود: در همین حال، گروه نیروهای وستوک (شرق) روسیه بیش از ۱۴۰ سرباز اوکراینی را از بین برده است.
منبع: ایسنا