اجرای نمایش‌های آیینی برای مهمانان نوروزی مشهد | آغاز ویژه‌برنامه‌های فرهنگی استقبال از زائران در پایانه امام‌رضا(ع) ساعت پخش و تکرار سریال پایتخت ۷ مشخص شد ۳۵ میلیون مخاطب سینما با گیشه ۲ هزار میلیاردی در سال ۱۴۰۳ پروانه اعتمادی، هنرمند نقاش تجربه‌گرا، درگذشت پخش بیش از ۱۵۰ فیلم سینمایی به مناسبت رمضان و نوروز ۱۴۰۴ در تلویزیون + زمان پخش شعر تازه محمدکاظم کاظمی برای سال نو؛ پیامی از دل بهار ناصر جاهدنیا، هنرمند مشهدی، مدیرعامل بنیاد پویانمایی کشور شد قربان نجفی: واگذاری مسئولیت‌های فرهنگی به اصناف هنری شرط شکوفایی هنر است مروری بر جایزه‌های ادبی و آثار برگزیده در ۱۴۰۳ شفاف‌سازی وزارت ارشاد درباره هزینه‌ها و درآمد‌های نمایشگاه کتاب ۱۴۰۳ «داگ سولستاد» صدای ماندگار ادبیات نروژ خاموش شد کانن اوبراین بار دیگر مجری اسکار شد| مراسم ۲۰۲۶ در ۱۵ مارس برگزار می‌شود گفت‌وگوی ویژه با علیرضا قربانی در شماره بهاری «ایده‌ایستا» بازگشت مهران مدیری به اجرا با گیم‌شوی «شاه‌گُل» صدرنشینی تلویزیون در رقابت با پلتفرم‌ها| سریال‌های قدیمی همچنان محبوب‌تر هستند بررسی وضعیت فیلم‌سازی مشهد در سالی که گذشت یادی از مرحوم نورمحمد درپور | همه عمر برندارم سر از این خمار مستی «وقت سحر»؛ به افق مشهدالرضا(ع) | گزارشی از پشت صحنه برنامه سحرگاهی شبکه افق در حرم مطهر رضوی
سرخط خبرها

۳۵ میلیون مخاطب سینما با گیشه ۲ هزار میلیاردی در سال ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۳۲۳۱۵۰
  • ۰۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۶
۳۵ میلیون مخاطب سینما با گیشه ۲ هزار میلیاردی در سال ۱۴۰۳
سینمای ۱۴۰۳ موفق شد تا با عملکردی قابل‌تحسین، با جذب حدود ۳۵ میلیون مخاطب، به گیشه‌ای در حدود ۲ هزار میلیارد تومان برسد.

به گزارش خبرنگار شهرآرانیوز، سینمای ایران طی سال ۱۴۰۳، ۳۴ میلیون و ۹۳۷ هزار مخاطب داشت و گیشه‌ای معادل هزار و ۹۸۷ میلیارد و ۳۴۵ میلیونی به دست آورد.

هزار و ۸۹۱ میلیارد تومان از گیشه متعلق به اکران ۱۴۰۳ و ۹۶ میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان نیز متعلق به اکران نوروزی سینماهاست.

طی سال گذشته ۸۹۱ هزار و ۳۳۸ سانس برای فیلم‌ها ترتیب داده شد که ۴۴ هزار و ۹۶۲ سانس آن متعلق به اکران نوروز ۱۴۰۴ است.

برای اکران ۱۴۰۳ (به استثنای اکران نوروزی اسفند) ۳۳ میلیون و ۷۱۳ هزار نفر به سینما رفتند و هزار و ۸۹۱ میلیارد تومان به گیشه واریز کردند.

برای ۸ فیلم اکران نوروز ۱۴۰۴ نیز از هشتم اسفند، ۱ میلیون و ۲۲۴ هزار نفر به سینما رفتند و ۹۶ میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان بلیت خریدند.

«۷۰سی»، بهترین عملکرد گیشه ۱۴۰۳ را به خود اختصاص داد. این فیلم ۵ میلیون و ۷۴۷ هزار مخاطب داشت و توانست ۳۳۸ میلیارد تومان بفروشد.

فصل سوم «تگزاس» دومین فیلم پرمخاطب و پرفروش سال بود که توانست با جذب ۴ میلیون و ۴۴۶ هزار مخاطب، گیشه ۲۴۹ میلیارد و ۲۰۰ میلیونی داشته باشود.

کمدی «زودپز» نیز با ۴ میلیون و ۷۳ هزار مخاطب، ۲۳۰ میلیارد تومان فروخت.

«تمساح خونی» نیز ۲ میلیون و ۴۲۱ هزار نفر را به سینما کشاند و گیشه ۱۴۷ میلیارد تومانی داشت.

«صبحانه با زرافه‌ها» نیز با ۱ میلیون و ۹۶۷ هزار مخاطب و گیشه ۱۲۱ میلیارد تومانی، پنجمین فیلم پرمخاطب و پرفروش ۱۴۰۳ بود.

در میان اکران نوروز ۱۴۰۴ نیز کمدی «دایناسور» با ۵۵۸ هزار مخاطب و گیشه ۴۵ میلیارد و ۳۸۳ میلیون تومانی، بهترین عملکرد را به خود اختصاص داد.

«موسی کلیم‌الله» با ۲۳۵ هزار و «کوکتل‌مولوتف» با ۱۲۱ هزار مخاطب، دومین و سومین فیلم پراقبال اکران نوروزی هستند.

سینمای ۱۴۰۳ درحالی به این مختصات آماری دست یافته که با توجه به رخدادهایی چون تعطیلات شهادت رئیس‌جمهور و سیدحسن نصرالله، فراتر از انتظارها ظاهر شد و تواناست در چند شاخص ازجمله مخاطبان سالیانه، تعداد سالن و مخاطب روزانه، رکوردشکنی‌های چندباره‌ای را شاهد باشد.

برای امسال، خوش‌بینی بالایی وجود دارد که با توجه به افزایش ظرفیت ناوگان سینمایی کشور و برنامه‌ریزی خوبی که در زمینه مهندسی اکران در نظر گرفته شده، تعداد مخاطب سالیانه به ۴۰ میلیون نفر و گیشه نیز از ۳ هزار میلیارد تومان فراتر رود.

اگر سینمای ۱۴۰۴ به چنین شاخص‌هایی ورود کند، رکورد ۳۰‌ساله سینما را خواهد شکست و فرآیند صنعتی‌شدن تسهیل می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->