انهدام باند جعل اسناد در مشهد؛ دسته‌چک‌های بانکی به نام کارتن‌خواب‌ها شوهر متهم به قتل در دادگاه: همسرم خیلی به خانواده‌اش وابسته بود اعترافات هولناک زن خیانتکار که راز قتل شوهرش را برملا کرد درددل‌های مادر سروش ستوده، مربی مشهور بدنسازی که توسط زورگیران به قتل رسید تصادف اتوبوس با کامیون در برزیل با ۱۱ کشته و بیش از ۴۰ مصدوم (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید از آتش‌سوزی موکب در مرز مهران: یک نفر جان‌باخت و ۳ تن مصدوم شدند (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) آغاز به کار بیمارستان صحرایی ۳۲ تختخوابی در مرز مهران صدور هشدار سطح نارنجی برای استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) هلاکت عامل مهاجم به ایست بازرسی در لرستان شرایط تقسیط حق ۲۷.۵ درصدی تأمین‌اجتماعی از عوارض پروانه ساختمان تا ۳۶ ماه مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: باوجود ۱۸ هزار نفر کمبود نیرو، کلاس‌ها در اول مهرماه بدون معلم نخواهد بود + فیلم تنش خشکسالی ۴۰ درصدی | کشاورزان قربانی کمبود آب و قطعی برق انگشت ماشه‌ای و گردن پیامکی، عوارض استفاده زیاد از گوشی‌های هوشمند یبوست ناگهانی در سنین بالا را جدی بگیرید توزیع دارو در موکب‌ها ممنوع است وزیر دادگستری: مردم کشور ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پای آرمان‌های نظام و انقلاب ایستادند وقوع حریق در مجتمع تجاری کاسپین انزلی؛ آتش نشانان در تلاش هستند آتش‌سوزی در مجتمع تجاری کاسپین منطقه آزاد انزلی (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشمگیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور !
سرخط خبرها

تمهیدات مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی در پی هشدار‌های هواشناسی (۱ فروردین ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۲۳۱۸۹
  • ۰۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۶
تمهیدات مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی در پی هشدار‌های هواشناسی (۱ فروردین ۱۴۰۴)
مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی از آماده‌باش تمامی دستگاه‌های اجرایی در پی هشدار هواشناسی خبر داد.

رضا عباسی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، ضمن تأکید بر تشکیل قرارگاه نوروزی، از برگزاری جلسه ستاد مدیریت بحران به‌عنوان مبنای اجرای طرح نوروزی ابلاغ‌شده از سوی سازمان مدیریت بحران کشور خبر داد و اظهار کرد: به تمامی فرمانداران اعلام شده است که تا پایان ایام نوروز، باید در حالت آماده‌باش باشند.

وی ادامه داد: در جلسه، تأکیدات لازم به مدیریت فرمانداری‌ها ابلاغ شد و هشدار‌های جدیدی نیز اعلام شده است و تصمیمات لازم در جلسه فردا اتخاذ خواهد شد.

مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی افزود: پیش‌بینی می‌شود که از روز یکشنبه و سه‌شنبه، دما به‌طور قابل‌توجهی، بین ۱۸ تا ۲۰ درجه کاهش یابد که این موضوع نیازمند توجه ویژه است.

عباسی همچنین به مسئله تأمین سوخت و ضرورت احتیاط در ارتفاعات اشاره کرد و از مردم خواست تا از مراجعه به مناطق کوهستانی و گردشگری پرخطر خودداری کنند.

مدیریت بحران استانداری خراسان رضوی تصریح کرد: با توجه به حضور گردشگران و زائران، نمی‌توان تمامی مناطق را تعطیل کرد، اما توصیه می‌شود مردم از مناطق نزدیک به رودخانه‌هایی که احتمال طغیان آن‌ها وجود دارد، دوری کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->