حواشی چای دبش ادامه دارد | دریافت ۱۴۳ وام فقط از یک بانک دولتی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) گزارش جدید از بحران قطعه‌سازی | بدهی ۱۱ میلیاردی سایپا روی میز ۵ سال بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس | ۳ بار رفت و برگشت یک طرح بین مجلس و شورای نگهبان در ۲ سال جولان لوازم جانبی تقلبی موبایل در بازار | تفاوت بین نمونه اصلی و تقلبی برای خریدار تقریبا غیرممکن است کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت علت اصلی گرانی گوشت و مرغ، نبود پیش‌بینی در واردات نهاده‌های دامی است
سرخط خبرها

سند پدافند غیرعامل انتقال آب دریای عمان به استان‌های شرقی تصویب شد

  • کد خبر: ۳۲۳۲۷
  • ۱۰ تير ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۶
  • ۱
سند پدافند غیرعامل انتقال آب دریای عمان به استان‌های شرقی تصویب شد
در جلسه‌ای با حضور مدیران ارشد سازمان پدافند غیرعامل کشور و مدیران آبی ۳  استان خراسان رضوی، جنوبی و سیستان و بلوچستان، سند پدافند غیرعامل انتقال آب از دریای عمان به دشت‌های شرقی ایران به تصویب رسید.
بنیامین یوسف‌زاده/ شهرآرانیوز - در جلسه‌ای با حضور مدیران ارشد سازمان پدافند غیرعامل کشور و مدیران آبی ۳  استان خراسان رضوی، جنوبی و سیستان و بلوچستان، سند پدافند غیرعامل انتقال آب از دریای عمان به دشت‌های شرقی ایران به تصویب رسید.
مجری طرح مطالعات شیرین سازی و انتقال آب از دریای عمان به استان‌های مرزی شرق کشور در گفتگو با شهرآرا از برپایی جلسه ارزیابی پدافند غیرعامل این طرح خبر داد که دیروز پشت در‌های بسته و بدون دعوت از عموم رسانه‌ها (فقط با حضور رسانه ملی) در استانداری خراسان رضوی برگزار شده است؛ اقدامی که گویا در استان اپیدمی شده است و اگر اغراق نکنیم، به جز خبرنگاران صداوسیما، خبرنگاران رسانه‌های دیگر، راهی به بسیاری از جلسات مهم استان ندارند.
به گفته علی عبداللهی در این جلسه، سردار علی اصغر زارعی، جانشین و سردار محمدعلی مطیعی، معاون سازمان پدافند غیرعامل کشور، به همراه تنی چند از مدیران استان‌های خراسان‌جنوبی و سیستان و بلوچستان حضور داشتند و سند مهم پدافند غیرعامل انتقال آب به تصویب اعضا رسید تا مرحله عملیاتی آن آغاز شود.
وی با اشاره به اهمیت موضوع پدافند غیرعامل در اجرای پروژه‌ای بزرگ به نام انتقال آب از دوردست ها، بیان کرد: این طرح در پهنه‌ای عظیم از جنوب شرقی کشور آغاز می‌شود و با مساحت بسیار زیادی ۳ استان مهم سیستان وبلوچستان، خراسان جنوبی و رضوی را طی می‌کند؛ همین عظمت نشان دهنده لزوم کاری دقیق در حوزه پدافند غیرعامل این پروژه است. عبدللهی همچنین مرزی بودن این ۳  استان را عامل دیگری برای لزوم دقت بیشتر در این زمینه دانست و افزود: باید با اقدامات لازم که توسط سازمان پدافند غیرعامل انجام می‌شود، هزینه‌های آسیب پذیری پروژه انتقال آب از دریای عمان به محدوده شرقی کشور را کاهش دهیم.
وی اضافه کرد: مطالعات پدافند غیرعامل پروژه انتقال آب از دریای عمان در ۲ بخش آب شیرین کن و خطوط انتقال صورت می‌گیرد و قطعا همه جوانب حوزه پدافندی برای آن درنظر گرفته خواهد شد.

هزینه ۲.۲ میلیارد دلاری انتقال آب
به گفته این مسئول همه هزینه‌های اجرایی این پروژه قرار است توسط بخش خصوصی تأمین شود و بسیاری از صنایع در مسیر این طرح، هم اکنون خواهان تسریع در روند اجرای آن هستند. برآورد هزینه صورت گرفته برای این طرح بزرگ نیز در ابتدا ۳.۹ میلیارد دلار ارزیابی شد که این پیش بینی ارزی با مهندسی ارزش که در مسیر انجام شده به ۲.۲ میلیارد یورو کاهش پیدا کرده است.
به گفته مجری طرح مطالعات شیرین سازی و انتقال آب از دریای عمان به استان‌های مرزی شرق کشور، از روزی که این پروژه آغاز شود، قرار است ظرف یک سال، آبرسانی به پتروشیمی مکران، ظرف ۲ سال آبرسانی به زابل و زاهدان و ظرف ۶ سال عملیات انتقال آب به خراسان رضوی و مشهد انجام شود.
وی همچنین به تعیین تکلیف تخصیص آب دریای عمان به استان‌های خراسان رضوی و جنوبی و سیستان و بلوچستان اشاره کرد و افزود: بر این مبنا سهم تخصیص این استان‌ها به ترتیب ۱۲۰، ۶۰ و ۲۳۰ میلیون مترمکعب است؛ البته سهم سیستان و بلوچستان با احتساب سهم سواحل مکران حساب می‌شود.
سال قبل، قاسم تقی زاده خامسی، معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا، در نشست تأمین آب کریدور شرق کشور از سواحل چابهار که شهریور گذشته به میزبانی مشهد برگزار شده بود، در مجموع امکان برداشت آب از این منبع را یک‌میلیاردو۲۰۰ میلیون متر مکعب برآورد کرده بود که حدود ۴۰۰ میلیون متر مکعب آن سهم ۳  استان پهنه شرقی کشور است.
عبداللهی با تأیید آمار و ارقام اعلام شده، این نکته را گفت که به دلیل شروع به کار مشاور طرح و تحویل گیری ۸۰ هکتار از ۳۵۰ هکتار اراضی مربوط به این پروژه، تصمیم گیری و تصمیم سازی برای مجوز زیست محیطی طرح انتقال آب از دریای عمان باید هرچه سریع‌تر از سوی مسئولان کشوری صادر شود.
بااینکه قرار بود چند هفته پیش، نشست ارزیابی زیست محیطی پروژه انتقال آب از دریای عمان به دشت‌های شرقی کشور در پایتخت برگزار شود، زمان دقیق برپایی آن، که به نوعی گام آخر برای آغاز یکی از عظیم‌ترین طرح‌های آبی کشور به شمار می‌آید، هنوز مشخص نیست.

شاید این هفته...
با این حال به گفته مجری طرح مطالعات شیرین سازی و انتقال آب از دریای عمان به استان‌های مرزی شرق کشور، این هفته قرار است کار‌های کارشناسی مربوط به این جلسه انجام شود تا بالاخره چشممان به جمال مسئولانی روشن شود که قرار است به زودی برای تصمیم گیری و تصمیم سازی درباره این پروژه بزرگ ملی دور یک میز جمع شوند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
زیتون
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۳۲ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۸
0
0
پدافند غیرعامل یعنی مسیر اصلی انتقال باید با تونل های بزرگ و عمیق صورت بگیره .....محل برداشت از عمق دریا باشه ....لوله کشی پاک کردن صورت مسئله است .....حیات وحش ایران هم از این انتقال سهم دارن (آبشخور)اونو چه جوری میخواهید بپردازین وقتی سر لوله و انرژی انتقال دعواست......
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->