بازنشستگان نگران نباشند؛ حقوق و مزایای بازنشستگان با ادغام صندوق‌ها تغییر نمی‌کند نقدی بر رویکرد تقلیل‌گرایانه به آموزش‌و‌پرورش کاهش ناترازی صندوق‌های بازنشستگی، یکی از محور‌های اصلی برنامه هفتم توسعه است پایان پرداخت معوقات حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی در مهرماه | حدود ۳۷۰ هزار نفر به عنوان بازمانده مطلقه، مستمری دریافت می‌کنند راهکار جدید برای کاهش قاچاق کالا در کشور | تصویب بسته جامع برای پیشگیری از جرائم گمرکی برگزاری مرحله نهایی مسابقات ملی فناوری نانو در نیمه اول مهر ۱۴۰۴ ترمیم لایه اوزون ممکن است گرمای زمین را تشدید کند یک وکیل دادگستری: عفو زندانیان، جامعه را بازسازی می‌کند گزارشی از یکی از پایگاه‌های اورژانس مشهد به بهانه روز اورژانس | ۱۱۷ دقیقه از ۱۱۵ مشهد هلال‌احمر به ۴۰۰۰ مهاجر افغان حین خروج از دوغارون خدمات سلامت‌محور ارائه کرد اهدای اعضای نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) چگونه سیستم ایمنی بدن را در پاییز و زمستان تقویت کنیم؟ واکنش نماینده مجلس به ورود دود آتش هورالعظیم به اهواز: مسئولین اجرایی توان اجرا ندارند آمار ابتلا و فوتی‌های تب دنگی در ایران | چرا تخم پشه آئدس هم خطرناک است؟ مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: مدارس کانکسی در این استان جمع نشد | کمبود ۱۸ هزار معلم در سال تحصیلی جدید اعلام جمع‌آوری دو فرآورده غیرمجاز از بازار واکسن آنفلوانزا هم وارد بازار سیاه شد جزئیات بسته جدید تحول آموزش در مدارس | آیا تعداد کتب درسی بیشتر می‌شود؟ تجهیز پایگاه اورژانس ۱۱۵ مشهدریزه به فناوری نوین تله‌کاردیولوژی آخرین اخبار از انفجار گاز در اهواز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + عکس سرقت مسلحانه از یک طلافروشی در درگهان قشم (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + فیلم قوه قضاییه: سقط جنین غیرقانونی و فروش دارو‌های مرتبط تحت پیگرد قرار می‌گیرد دره جن‌ها، راز آلودترین نقطه ایران + تصاویر ۸ اقدام مهم برای جلوگیری از ابتلا به سرطان نجات گروگان‌های هندی توسط ماموران پلیس آگاهی تهران قوه‌قضائیه درپی جذب قضات مشاور زن: در آینده زنان بیشتری در دستگاه قضا حضور خواهند داشت پاسخ سازمان غذا و دارو به نگرانی جامعه درباره کشت خشخاش در کشور وضعیت دما و بارش کشور تا اوایل آبان‌ماه سال جاری چگونه خواهد بود؟
سرخط خبرها

تردد دریایی به هرمز و قشم ممنوع شد (۵ فروردین ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۲۳۶۴۸
  • ۰۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۲
تردد دریایی به هرمز و قشم ممنوع شد (۵ فروردین ۱۴۰۴)
مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق استان هرمزگان از لغو کلیه ترددهای مسافری در مسیر بندرعباس به جزیره هرمز و قشم خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حمیدرضا محمدحسینی تختی مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق استان هرمزگان، امروز (سه‌شنبه ۵ فروردین)، در این ارتباط اظهار کرد: بر اساس هشدارهای هواشناسی و با توجه به نامساعد بودن شرایط جوی، تردد کلیه شناورهای مسافری در مسیر بندرعباس به جزیره هرمز و قشم از ساعت ۱۳ و ۱۰ دقیقه امروز سه‌شنبه تا اطلاع ثانوی لغو شده است.

وی با اشاره به اینکه این وضعیت تا مساعد شدن شرایط جوی و کاهش ارتفاع موج ادامه می‌یابد، افزود: به محض مساعد شدن شرایط جوی و تردد ایمن، مسیرهای مسافری بازگشایی می‌شود.

مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق استان هرمزگان خاطرنشان کرد: بر اساس هشدارهای هواشناسی و شرایط موجود، لغو تردد شناورهای مسافری تا اواخر امشب ادامه می‌یابد.

محمدحسینی تختی گفت: هر گونه تغییر در وضعیت تردد شناورهای مسافری از طریق روابط عمومی این مدیریت، شبکه‌های اجتماعی وابسته و تلفن گویای بندر شهید حقانی به شماره ۳۱۱۱-۰۷۶ اطلاع‌رسانی می‌شود.

وی با اشاره به خطرآفرینی ناشی از تردد شناورهای غیرمجاز، بیان کرد: اکیداً توصیه می‌شود گردشگران از تردد با شناورهای غیرمجاز خودداری کرده و موجب تهدید جان و مال خود و خانواده نشوند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->