ثبت یک میلیون و ۱۸۰ هزار تردد در مرز مهران تا کنون (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام برنامه‌های سالروز ورود آزادگان به کشور، در استان خراسان رضوی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) مشهد، بزرگ‌ترین شهر وقفی جهان اسلام | برخورد قاطع با تصرفات موقوفات و تسهیلات ویژه برای ساکنان بافت‌های فرسوده + فیلم خطر افراطی‌گری را جدی بگیریم | گفت‌و‌گو با عضو مجلس خبرگان رهبری درباره مسئله وحدت شیعه و سنی ثبت‌نام ۲ میلیون و ۷۰۰ زائر اربعین در سامانه سماح | یک میلیون و ۷۰۰ هزار زائر وارد عراق شدند (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) بزرگ‌ترین عملیات تغذیه و اسکان خراسان رضوی برای زائران اربعین ۱۴۰۴ جهش ۶۲ درصدی مشارکت خراسان رضوی در بازسازی عتبات عالیات | بهره‌برداری از صحن عقیله بنی‌هاشم(س) در کربلا تا ۲ سال آینده سند کربلا روایت توست عالم مردم‌دار | یادی از آیت‌ا... محمدهادی میلانی، مرجع فقید، هم‌زمان با سالروز درگذشتش از نجف تا کربلا، دل‌هایی که راه می‌روند بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) تولیت آستان قدس رضوی: هیچ‌کس حق ندارد اتحاد ملت در برابر دشمن را بهم بزند| انسجام ملی، آینده ایران را رقم خواهد زد! رادیو موکب در مسیر پیاده‌روی اربعین آغاز به کار کرد برپایی موکب فرهنگی «ایران امام رضا (ع)» در دهه پایانی ماه صفر رمان «جزیره گمشده من» روانه بازار نشر شد | رمانی با محوریت کرامات امام رضا (ع) اعزام کاروان پزشکی به منظور ارائه خدمات به اربعین (۱۴ مرداد ۱۴۰۴) زائران اربعین برای دریافت خسارت بیمه به کجا مراجعه کنند؟ بازنگری میراث حدیثی از زمان اهل بیت آغاز شد اشک‌های خبرنگار آمریکایی برای شهدای جنگ ۱۲ روزه علیه ایران + فیلم بازگشایی تل زینبیه پس از چند سال برای زائران اربعین حسینی
سرخط خبرها

روایت ایستادگی و مقاومت در زندگی امام رضا (ع) با دیوارنگاره تعاملی در حرم مطهر رضوی

  • کد خبر: ۳۲۳۹۶۹
  • ۰۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۲
روایت ایستادگی و مقاومت در زندگی امام رضا (ع) با دیوارنگاره تعاملی در حرم مطهر رضوی
دیوارنگاره تعاملی با نگاه به سیره مبارزاتی زندگی امام رضا(ع) در صحن پیامبر اعظم(ص) حرم مطهر رضوی طراحی و در حال اجراست.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، دیوارنگاره تعاملی با نام «مبارزه دائمی خستگی‌ناپذیر» برگرفته از بیان نورانی مقام معظم رهبری در نخستین کنگره جهانی امام رضا(ع)، در صحن پیامبر اعظم(ص) حرم مطهر رضوی در حال طراحی است و توجه زائران حریم رضوی را به خود جلب کرده است. معظم‌له در این بیان نورانی فرموده بودند: «ما که نباید فقط به مرقد امام علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع) اظهار ارادت کنیم؛ ایشان امام ماست، از زندگی ایشان باید درس بگیریم؛ بدانید پیام زندگی پرماجرای امام رضا(ع) به ما عبارت است از مبارزه دائمی خستگی‌ناپذیر».

به گفته معاون تبلیغات آستان قدس رضوی این دیوارنگاره تعاملی در ابعاد ۱۰۰ مترمربع در حال طراحی است و از هفتم فروردین‌ماه مطابق با ۲۶ رمضان توسط امیر تدین، هنرمند نقاشی خط کشورمان طی ۵ روز به صورت زنده کتیبه‌نگاری می‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسین شریعتی‌نژاد با بیان اینکه بخشی از این دیوارنگاره در روز قدس و با حضور زائران به صورت تعاملی تکمیل خواهد شد، درباره دیگرویژگی‌های این دیوارنگاره تعاملی بیان کرد: این دیوارنگاره به سبک خط و نقاشی طراحی می‌شود و سه جمله «هیهات منا الذّله»، «ماترکنا یابن‌الحسین(ع)» و کلیدواژه‌ای از بیان رهبر معظم انقلاب درباره سیره امام رضا(ع) که بیانگر پیام زندگی این امام رئوف است با عنوان «مبارزه‌ دائمی خستگی‌ناپذیر» روی آن نقش می‌بندد.

وی با بیان اینکه طراحی اولیه این ایده توسط حمید فخار، از هنرمندان مطرح کشورمان، صورت گرفته که هم‌اکنون به عنوان مشاور پروژه همراه این اثر است، ادامه داد: در مرحله تکمیلی این دیوارنگاره با نقاشی تصاویر امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب در میان پرچم‌های جبهه مقاومت با هنرمندی نقاش و تصویرگر برجسته کشورمان استاد احمد منصوب تکمیل خواهد شد و زائران و مجاوران نیز بخش‌هایی از این طرح را با پلاک «انا علی العهد» ممهور خواهند کرد.

معاون تبلیغات آستان قدس رضوی هدف از طراحی این دیوارنگاره تعاملی را در وهله نخست حضور و مشارکت زائران با یک اثر هنری آمیخته به اعتقادات و باور‌های دینی و سیره رضوی عنوان کرد و افزود: این دیوارنگاه با نگاه به جریان مقاومت و ایستادگی بر سر آرمان‌ها و مبتنی بر سبک و سیره رضوی طراحی شده و تلاش دارد تا زائران را با این بخش از زندگی امام رضا(ع) به عنوان الگوی مقاومت و پایداری در زمانه‌ای که جبهه مقاومت نیازمند تبیین و تداوم این جریان تا ظهور منجی عالم بشریت هست، آشنا کند. بی‌تردید این اثر، ادای‌دینی به شهدای بی‌شمار و مجاهدان بی‌نظیر جبهه مقاومت در سراسر جهان از ایران تا لبنان و فلسطین و یمن و سوریه و عراق و... خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->