حکم شجاع صادر شد؛ ۵۰۰ میلیون تومان جریمه! مادریدی‌ها در کمین ستاره تاتنهام تمجید قطری‌ها از هافبک استقلالی پرسپولیسی‌ها از فردا (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) به‌خط می‌شود دومین پیروزی طبیعت در نیمه‌نهایی بسکتبال دعوت از ۲۲ بازیکن به اردوی تیم ملی واترپلو جوانان آغاز کارشکنی‌ها برای لغو اردوی مدنظر کارتال عدم حمایت هوادار متمول از درویش سرمربی پرسپولیس فقط نیازمند را می‌خواهد طارمی در صدر لیست خرید کارتال! نتیجه بازی استقلال و هوادار(۱ اردیبهشت ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| تساوی استقلال در مصاف با قعرنشین ویدئو | خلاصه بازی استقلال و هوادار (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) هیاهوی مشهدی‌ها روی تاتامی درباره شهید علی اصغر حسینی محراب | رستگاری کول انداز فدراسیون والیبال مذاکره با ملی‌پوشان را ممنوع کرد آموریم: کاش این فصل زودتر تمام شود پخش زنده بازی معوقه استقلال و هوادار (۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین بارسلونا با دو چهره | هولناک در خط حمله، شکننده در خط دفاعی اولین شرط کارتال برای مدیرعامل جدید پرسپولیس! هوادار، حریف مورد علاقه استقلال | اولین برد بوژوویچ رقم می‌خورد؟
سرخط خبرها

حمایت بوژوویچ از حضور جباری در کادرفنی استقلال

  • کد خبر: ۳۲۴۰۴۲
  • ۰۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۱
حمایت بوژوویچ از حضور جباری در کادرفنی استقلال
بوژوویچ، سرمربی صربستانی استقلال، معتقد است که تجربه جباری به کار استقلال خواهد آمد. جباری به‌تازگی کمک‌مربی استقلال شده است.
گروه ورزش|شهرآرانیوز، بوژوویچ، سرمربی صربستانی استقلال، بر این باور است که تجربه مجتبی جباری به کار استقلال خواهد آمد و او می‌تواند از آشنایی این چهره با فضای استقلال، نهایت بهره را ببرد. بوژوویچ درباره حضور جباری در کادر فنی استقلال این جملات را به زبان آورده است: «او کمک‌های بسیار زیادی به ما خواهد کرد، چون سابقه بسیار درخشانی دارد. او با گوشه‌کنار باشگاه آشنایی و از نیاز‌های تیم و باشگاه اطلاع دارد. امیدوارم از تجربه وی برای تیم استفاده کنیم.»
سرمربی استقلال در بخش دیگری از صحبت‌های خود به دلیل نتیجه‌نگرفتن استقلال نیز اشاره کرده است: «بازیکنانی که در استقلال حضور دارند، باکیفیت هستند، اما تغییرات مداوم مربیان ذهن آن‌ها را به‌هم ریخت، چون هر مربی شیوه خودش را دارد و درخواست او با دیگرمربیان متفاوت است. امیدوارم بازیکنان اعتمادبه‌نفس را مجدد به دست بیاورند. حریف اصلی بازیکنان، خودشان هستند. امیدوارم اعتقاد به خودشان را بازگردانند تا اعتمادبه‌نفس به دست بیاورند.»
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->