افزایش ساعات سرویس‌دهی خط ۳ قطار شهری مشهد در روز عرفه (۱۵خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در پی جان‌باختن پاکبان مشهدی آماده‌باش کامل ناوگان تاکسیرانی مشهد هم‌زمان با سالروز رحلت بنیان‌گذار انقلاب اسلامی، قیام ۱۵خرداد و برگزاری دعای عرفه ۱۴۰۴ بی‌احتیاطی راننده منجر به فوت یک پاکبان مشهدی در پیاده‌رو شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) پیام تسلیت شهردار مشهد به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) و گرامیداشت یوم الله ۱۵ خرداد امضای تفاهم نامه تامین مسکن حمایتی ویژه اقشار خاص در مشهد «نهضت آسفالت» در مشهد | تحقق ۴ میلیون مترمربع روکش معابر تا پایان خرداد ۱۴۰۴ پیگیری تأمین منابع مالی در قرارگاه راهبری و تحول در مدیریت منابع شهری مشهد حسامی: از ظرفیت‌های رسانه‌ای برای روشنگری درباره جنایات رژیم صهیونیستی استفاده کنیم سرویس‌دهی ویژه ناوگان اتوبوسرانی مشهد در روز‌های عرفه و عید سعید قربان (۱۵ و ۱۶ خردادماه ۱۴۰۴) محدودیت‌های ترافیکی مراسمات دعای عرفه و نماز عید قربان ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد کدام مراکز معاینه فنی در مشهد، ۱۴ و ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ فعال هستند؟ دستگاه حفار خط سه مترو مشهد در نزدیکی ایستگاه امامیه قرار دارد مشهد، پیشتاز توسعه مسیر‌های دوچرخه‌سواری در کشور با ۲۲۰ کیلومتر زیرساخت بازگشت تیم ملی دوومیدانی به کشور در غیاب حاشیه‌سازان وضعیت عارف آقاسی مشخص شد خیابان ثامن‌الائمه (ع) مشهد تعریض می‌شود قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) ۱۱ پروژه در بوستان جهانشهر مشهد در حال اجراست آماده‌سازی فضای شهر مشهد به‌مناسبت سالگرد رحلت امام‌خمینی(ره) ثبت یک روز آلوده دیگر در مشهد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

برنامه‌های متنوع شهرداری مشهد برای ایجاد «شادی مومنانه» در ماه رمضان

  • کد خبر: ۳۲۴۳۳۸
  • ۱۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۵
برنامه‌های متنوع شهرداری مشهد برای ایجاد «شادی مومنانه» در ماه رمضان
عضو هیئت رئیسه شورای شهر مشهد و رئیس کمیسیون خدمات شهری، از برنامه‌های ویژه شهرداری برای ایجاد فضایی بانشاط در ماه مبارک رمضان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز سید ابراهیم علیزاده با اشاره به برنامه‌های میدان شهدا در روز‌های پایانی ماه رمضان گفت: با همکاری بهترین خوانندگان، از جمله صابر خراسانی و آقای معتمدی، تلاش کرده‌ایم ترکیبی از برنامه‌های مذهبی و شادی مومنانه را ارائه دهیم تا فضایی روح‌نواز برای زائران و مجاوران امام رضا (ع) فراهم شود.

وی افزود: در ۳۹ پارک و بوستان بزرگ شهر نیز مراسم جشن و برنامه‌های متنوعی تدارک دیده‌ایم تا همه شهروندان و زائران بتوانند از فضایی شاد و معنوی در این ایام بهره‌مند شوند.

عضو هیئت رئیسه شورای شهر مشهد با تأکید بر تقارن بهار طبیعت و ماه رمضان، بیان کرد: هدف ما این است که در شهر امام مهربانی‌ها، هم فضای رمضانی و هم شادی مومنانه را در جوار حرم مطهر رضوی ایجاد کنیم.

وی عنوان کرد: شهرداری مشهد با همکاری نهاد‌های مختلف، برنامه‌های فرهنگی و مذهبی متنوعی را تا پایان ماه رمضان برای عموم مردم برگزار می‌کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->