شبکه ۱۲ رژیم اسرائیل ادعا کرد: حمله به سفارت تل آویو در هلند خطیب‌زاده در گفت‌و‌گو با رسانه لبنانی: پنجره دیپلماسی همچنان باز است آمریکا، سئول را برای رأی‌گیری درباره ایران تحت فشار گذاشت انتقال ۴۷ عضو فرانسوی داعش از سوریه به عراق اولیانوف: روسیه و چین ابتکار جدیدی برای حل موضوع هسته‌ای ایران ارائه می‌کنند حاجی‌دلیگانی: دولت برای بی‌اثر کردن مکانیسم ماشه ورود کند تجاوزات اسرائیل در لبنان، صدای نیروهای سازمان ملل را درآورد واکنش ناتو و اتحادیه اروپا به ورود جنگنده‌های روسیه به حریم هوایی استونی واکنش شدید طالبان افغانستان علیه ادعای ترامپ برای کنترل آمریکا بر پایگاه بگرام توضیحات فرماندار مشهد درباره صدا‌های شنیده‌شده در برخی مناطق شهر (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سنتکام مدعی شد: کشته شدن یک عضو ارشد داعش در سوریه ایروانی: قطعنامه ۲۲۳۱ همانگونه که توافق شده باید به پایان برسد گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با گروسی درباره اسنپ‌بک ادامه اتهام‌زنی رئیس جاسوسان انگلیس علیه ایران بیانیه وزارت خارجه ایران درباره بازگشت قطعنامه‌های سازمان ملل واکنش سفیر ایران به رأی منفی شورای امنیت به قطعنامه ادامه رفع تحریم‌های ایران: سازمان ملل فرصت گفت‌و‌گو و اجماع را بر باد داد شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران را تصویب نکرد آغاز نشست شورای امنیت برای رای‌گیری درخصوص قطعنامه تداوم لغو تحریم‌ها علیه ایران (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) سرکرده داعشی مرتبط با حمله به سفارت ایران در بیروت به هلاکت رسید غریب‌آبادی: ایران برای مواجهه با هر سناریویی آماده است تصویب نوزدهمین بسته تحریمی اروپا علیه روسیه پیشنهاد دبیرکل حزب مردم سالاری به پزشکیان: با ترامپ ملاقات کنید آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس
سرخط خبرها

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی: مسیر دیپلماتیک برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را رد نمی‌کنیم

  • کد خبر: ۳۲۴۵۸۸
  • ۱۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۲
وزیر خارجه رژیم صهیونیستی: مسیر دیپلماتیک برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را رد نمی‌کنیم
وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی با تکرار ادعای وجود اهداف نظامی در برنامه هسته‌ای ایران گفت که این رژیم مسیر دیپلماتیک برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را رد نمی‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، گدعون ساعر، وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی که به پاریس سفر کرده است، امروز (پنجشنبه) گفت که تل‌آویو مسیر دیپلماتیک برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را رد نمی‌کند و افزود که نشانه‌هایی از امکان گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم بین تهران و آمریکا وجود دارد.

رژیم صهیونیستی مانند متحد اصلی خود آمریکا مدعی وجود اهداف نظامی در برنامه هسته‌ای ایران است.

این در حالی است که مقام‌های ایران ضمن گفتن این که تولید و به‌کارگیری تسلیحات اتمی طبق فتوای مقام معظم رهبری ایران جایی در دکترین دفاعی ایران ندارد، بر دفاع مقتدرانه از برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران تاکید کرده‌اند.

از سوی دیگر، برنامه هسته‌ای ایران تحت شدیدترین برنامه راستی‌آزمایی و نظارت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار دارد و این نهاد بین‌المللی تا کنون، در گزارش‌های متعدد خود درباره فعالیت هسته‌ای ایران صحت چنین ادعایی را اثبات و تایید نکرده است.

خبرگزاری رویترز گزارش داد که ساعر گفت: همان‌طور که می‌دانید، ما با ایرانی‌ها مذاکره نمی‌کنیم، اما آنها واضح بیان کرده‌اند که آماده مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا هستند و اگر چنین مذاکراتی آغاز شود، تعجب نخواهم کرد.

اظهارات ساعر در پی این مطرح می‌شود که سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران اخیرا اعلام کرد که پاسخ ایران به نامه اخیر ترامپ به ایران، به مقصد رسیده است.

روز گذشته، پایگاه خبری آکسیوس گزارش داد که یک مقام آمریکایی تایید کرد طی روز‌های اخیر، ترامپ پاسخ رسمی ایران به نامه‌ای که سه هفته پیش به ایران ارسال کرده بود را دریافت کرد. در حالی که ترامپ پیشنهاد مذاکرات مستقیم هسته‌ای را مطرح کرده بود، ایران تنها با مذاکرات غیرمستقیم با وساطت عمان موافقت کرد.

این مقام آمریکایی گفت که دولت ترامپ فکر می‌کند مذاکرات مستقیم شانس موفقیت بالاتری دارد، اما چارچوب پیشنهادی ایران را رد نمی‌کند و با وساطت عمانی‌ها بین این دو کشور مانند مواردی در گذشته مخالفتی ندارد.

با این حال، به گفته مقام‌های آمریکایی که در جریان این روند‌های دیپلماتیک بوده‌اند، هیچ تصمیمی گرفته نشده و بحث‌های داخلی ادامه دارد.

عراقچی درباره مذاکرات مستقیم با آمریکا گفت: دلیل تهدید‌های که صورت می‌گیرد و این در حقیقت پاسخی به قلدری آمریکاست که ما از موضع قلدرمآبانه مذاکره نمی‌کنیم و از موضع برابر همیشه آماده مذاکره بودیم و هستیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->