سخنگوی نیروهای مسلح یمن: فرودگاه بن گوریون را با موشک بالستیک فراصوت هدف قرار دادیم حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی | پرواز‌ها در فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون به حالت تعلیق درآمده‌اند ایران در حال بررسی درخواست اروپا برای ازسرگیری مذاکرات است ادارات ۶ شهر خوزستان فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند آمادگی کامل مرز خسروی برای اربعین ۱۴۰۴ سفر رئیس موساد به واشنگتن؛ اسرائیل دست به دامن آمریکا شد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: وزارت اقتصاد بر شرکت‌ها بورسی باید نظارت جدی داشته باشد دولت آلمان خواستار همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد خودکشی ۱۸ نظامی اسرائیلی از ابتدای سال ۲۰۲۵ سازمان ملل: در مذاکرات هسته‌ای ایران و کشور‌های اروپایی دخالت نمی‌کنیم نرخ کرایه از مرز بین‌المللی شلمچه تا عتبات عالیات چقدر است؟ ۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم
سرخط خبرها

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی: مسیر دیپلماتیک برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را رد نمی‌کنیم

  • کد خبر: ۳۲۴۵۸۸
  • ۱۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۲
وزیر خارجه رژیم صهیونیستی: مسیر دیپلماتیک برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را رد نمی‌کنیم
وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی با تکرار ادعای وجود اهداف نظامی در برنامه هسته‌ای ایران گفت که این رژیم مسیر دیپلماتیک برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را رد نمی‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، گدعون ساعر، وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی که به پاریس سفر کرده است، امروز (پنجشنبه) گفت که تل‌آویو مسیر دیپلماتیک برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را رد نمی‌کند و افزود که نشانه‌هایی از امکان گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم بین تهران و آمریکا وجود دارد.

رژیم صهیونیستی مانند متحد اصلی خود آمریکا مدعی وجود اهداف نظامی در برنامه هسته‌ای ایران است.

این در حالی است که مقام‌های ایران ضمن گفتن این که تولید و به‌کارگیری تسلیحات اتمی طبق فتوای مقام معظم رهبری ایران جایی در دکترین دفاعی ایران ندارد، بر دفاع مقتدرانه از برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران تاکید کرده‌اند.

از سوی دیگر، برنامه هسته‌ای ایران تحت شدیدترین برنامه راستی‌آزمایی و نظارت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار دارد و این نهاد بین‌المللی تا کنون، در گزارش‌های متعدد خود درباره فعالیت هسته‌ای ایران صحت چنین ادعایی را اثبات و تایید نکرده است.

خبرگزاری رویترز گزارش داد که ساعر گفت: همان‌طور که می‌دانید، ما با ایرانی‌ها مذاکره نمی‌کنیم، اما آنها واضح بیان کرده‌اند که آماده مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا هستند و اگر چنین مذاکراتی آغاز شود، تعجب نخواهم کرد.

اظهارات ساعر در پی این مطرح می‌شود که سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران اخیرا اعلام کرد که پاسخ ایران به نامه اخیر ترامپ به ایران، به مقصد رسیده است.

روز گذشته، پایگاه خبری آکسیوس گزارش داد که یک مقام آمریکایی تایید کرد طی روز‌های اخیر، ترامپ پاسخ رسمی ایران به نامه‌ای که سه هفته پیش به ایران ارسال کرده بود را دریافت کرد. در حالی که ترامپ پیشنهاد مذاکرات مستقیم هسته‌ای را مطرح کرده بود، ایران تنها با مذاکرات غیرمستقیم با وساطت عمان موافقت کرد.

این مقام آمریکایی گفت که دولت ترامپ فکر می‌کند مذاکرات مستقیم شانس موفقیت بالاتری دارد، اما چارچوب پیشنهادی ایران را رد نمی‌کند و با وساطت عمانی‌ها بین این دو کشور مانند مواردی در گذشته مخالفتی ندارد.

با این حال، به گفته مقام‌های آمریکایی که در جریان این روند‌های دیپلماتیک بوده‌اند، هیچ تصمیمی گرفته نشده و بحث‌های داخلی ادامه دارد.

عراقچی درباره مذاکرات مستقیم با آمریکا گفت: دلیل تهدید‌های که صورت می‌گیرد و این در حقیقت پاسخی به قلدری آمریکاست که ما از موضع قلدرمآبانه مذاکره نمی‌کنیم و از موضع برابر همیشه آماده مذاکره بودیم و هستیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->