اعلام ۱۰ فیلم برتر آرای مردمی روز چهارم جشنواره فیلم کوتاه تهران ورود سیروس مقدم به دنیای ماورایی تلویزیون لحظاتی از لندن قدیم در نمایش موزیکال «الیور توئیست» چهره‌های فرهنگی در رأس شورای صیانت خانه سینما بحران ایده‌ها و مردپوشی؛ ترکیبی آشنا در سینمای کمدی ایران بازگشت غافلگیرکننده نادر سلیمانی به تئاتر پس از سال‌ها صفری: مجنون، یک فیلم جنگی نیست، نمایش رشادت و ایستادگی مردم پای وطن است + فیلم بازیگر «گیل‌دخت» به «شب امتحان» پیوست نخستین اکران بین‌المللی «یوز» در کانادا روایتی از لحظات سخت تصمیم‌گیری در عملیات خیبر | اکران مردمی «مجنون»، پرافتخارترین اثر جشنواره فیلم فجر، در مشهد + فیلم بزرگداشتی برای رابرت ردفورد در جشنواره ساندنس پشت‌صحنه سریال «پسران هور» در شبکه یک + زمان پخش مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (پنج‌شنبه، یکم آبان ۱۴۰۴) «رادیون»؛ بازخوانی عشق و نوستالژی در قالب یک فیلم کوتاه مشهدی صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴ واکنش وزیر ارشاد به حواشی بازداشت بازیگر معروف تیزر فیلم «بچه مردم» هم‌زمان با آغاز اکران رونمایی شد + فیلم فرزاد حسنی: مجری خوب مجری «کم‌خطر» است!
سرخط خبرها

جولیا رابرتز استاد دانشگاه شد

  • کد خبر: ۳۲۵۰۱۵
  • ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۶
جولیا رابرتز استاد دانشگاه شد
جولیا رابرتز در فیلم سینمایی «پس از شکار» در نقش یک استاد دانشگاه بازی می کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ اندرو گارفیلد و ایو ادبری تریلر فیلم جدید خود به نام «پس از شکار» را در سینماکان به نمایش گذاشتند. لوکا گوادانینو همراه با اعضای تیم بازیگران خود، این فیلم را که محصولی از استودیو آمازون‌ام‌جی‌ام است را معرفی کرد.

این فیلم از تاریخ ۱۰ اکتبر در برخی از سینما‌ها به نمایش در می‌آید و در هفته بعد از آن اکران خود را گسترش می‌دهد.

هالیوود ریپورتر نوشت، فیلم «پس از شکار» داستان یک استاد دانشگاه (با بازی جولیا رابرتز) را روایت می‌کند. این استاد زمانیکه یکی از دانشجویان برجسته‌اش (با بازی ایو ادبری) علیه یکی از همکارانش (با بازی اندرو گارفیلد) اتهامی را مطرح می‌کند، مجبور می‌شود با گذشته تاریک خود روبه‌رو شود.

گارفیلد در سینماکان به مخاطبان گفت: «من مدت ۱۵ یا ۲۰ سال است که خواهان همکاری با لوکا گوادانینو بودم و بالاخره توانستیم این کار را انجام دهیم. آثار گوادانینو حسی و زندگی‌بخش هستند. این فیلم ساخته شده تا همراه دیگران، برای گفت‌و‌گو و بحث و احساسات مشترک تماشا شود.

در تریلر این فیلم، ایو ادبری نزد رابرتز می‌رود تا به او اعتراف کند و می‌گوید: «او از خط قرمز عبور کرد و حتی بعد از اینکه من گفتم نه باز هم ادامه داد.»

تریلر با این دیالوگ به پایان می‌رسد که ایو ادبری به جولیا رابرتز می‌گوید: «از گفتگویی که با شما دارم احساس راحتی نمی‌کنم.» و رابرتز پاسخ می‌دهد: «همه چیز قرار نیست شما را راحت کند.»

مایکل استولبارگ و کلویی سونی دیگر اعضای تیم بازیگران هستند.

فیلم‌های اخیر رابرتز شامل کمدی رمانتیک «بلیت بهشت» از یونیورسال با حضور جورج کلونی و فیلم «دنیا را به حال خودش رها کن» از نتفلیکس است که سال گذشته با بازی ماهرشالا علی و ایثن هاوک همراه بود.

سینماکان رویداد سالانه‌ای برای نمایشگران و استودیو‌های هالیوود است که امسال از ۳۱ مارس تا ۳ آپریل برگزار شد. این رویداد توسط «سینما یونایتد» (که پیشتر به نام «انجمن ملی صاحبان سینما» شناخته می‌شد) برگزار می‌شود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->