دو بار اعدام برای قاتل سنگدل و هوسران در دو راهی مشهد-طرقبه | هشدار: خواندن این خبر برای افراد زیر ۱۸ سال و بیماران قلبی توصیه نمی‌شود درخشش ۴ مدال نقره و برنز بر گردن تیم دانش‌آموزی ایران در المپیاد جهانی اقتصاد آتش‌سوزی در نخلستان‌های روستای رُمیله آبادان مهار شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) بهره‌مندی ۶.۵ میلیون سالمند از خدمات مستمر دولتی اشعه فرابنفش خورشید در مشهد به شاخص «خطر بسیار زیاد» رسید درخواست طلاق از مردی که برای دزدی از خانه پدرزنش نقشه کشید درخواست نبش قبر برای کشف راز مرگ مرد تهرانی در ترکیه میدری: حذف یارانه یا تغییر دهک‌بندی قبل از اعمال به افراد اطلاع داده می‌شود عسلویه روی دور زلزله؛ زمین‌لرزه ششم هم ۴ریشتری بود (۶ مرداد ۱۴۰۴) شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی پساب خروجی «زبرخان» را تعیین تکلیف کند راهکارهایی ساده برای صرفه جویی بیشتر در مصرف آب و مدیریت اقتصادی خانواده توضیحات رئیس کل دادگستری استان تهران درباره درخواست توبه «تتلو» ماده ۲۱۵ آیین نامه راهنمایی و رانندگی به عابران پیاده چه می‌گوید؟ بررسی چند راهکار برای کاهش اثرات زیست‌محیطی فاضلاب‌های شهری نظام تعلیم و تربیت کشور باید با رویکرد آینده‌نگری از چالش‌ها عبور کند تأکید دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش بر ارتقای جایگاه معلمان درخواست وزیر محیط زیست زیمباوه برای گسترش همکاری دوجانبه با ایران آیا خشم به ارث می‌رسد؟ | بررسی عوامل ژنتیکی در بروز عصبانیت آمبولانس وسیله تبلیغات نیست | با متخلفان تا حد «لغو پروانه» برخورد خواهد شد زائران اربعین زمان مواجهه با تشعشعات فرابنفش خورشید را محدود کنند هر آنچه که باید در مورد درد سیاتیک بدانید میانگین سن بازنشستگی در کشور ۵۱ تا ۵۲ سال اعلام شد جانباز جنگ ۱۲ روزه با صهیونیست‌ها در کاشان به شهادت رسید درگیری خونین در یک شرکت خصوصی مشهد قتل خانم مدیرعامل توسط شوهر خیانتکار در جلسه کاری! التماس مادر قاتل از مادر الهه حسین‌نژاد مقابل دادگاه + فیلم (۶ مرداد ۱۴۰۴) طرح ورود خودروهای مسافران خارجی به کشور اجرا می‌شود حمله گروهی گراز‌ها به مزارع کشاورزی خراسان شمالی (۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عزل سه مدیر در هلال احمر + جزئیات

  • کد خبر: ۳۲۵۱۴۷
  • ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۴
رئیس جمعیت هلال‌احمر از عزل ۳ نفر از مدیران دخیل در استفاده خارج از مأموریت و غیرتخصصی از بالگرد هلال‌احمر در لرستان خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال احمر در واکنش به استفاده خارج از مأموریت و غیر تخصصی بالگرد هلال احمر به اداره کل بازرسی جمعیت هلال احمر، دستور پیگیری و شفاف سازی ابعاد این اقدام را صادر کرد.

صبح امروز خبری در رسانه‌ها منتشر شد مبنی بر اینکه بالگرد هلال‌احمر در ورزشگاه تختی خرم‌آباد در مأموریتی خارج از مأموریت‌های امدادی خود استفاده شده است. بر همین اساس رئیس جمعیت هلال احمر در راستای شفاف سازی و پاسخ به دغدغه افکار عمومی، دستور رسیدگی به این موضوع را صادر کرد و کمیته‌ای برای بررسی ابعاد مختلف این موضوع تشکیل شد. علاوه بر این، در دستوری دیگر از سوی رئیس جمعیت، ۳ نفر از مدیران مرتبط با موضوع عزل شدند.

متن دستور پیگیری و رسیدگی به موضوع از سوی رئیس هلال‌احمر به اداره کل ارزیابی این جمعیت به شرح زیر است:

نظر به گزارش‌های رسانه‌ای منتشر شده در خصوص استفاده خارج از مأموریت و غیر تخصصی از یکی از بالگرد‌های امدادی جمعیت هلال احمر و با توجه به اهمیت صیانت از مأموریت‌های انسان‌دوستانه و تخصصی جمعیت، که بر پایه اعتماد عمومی، شفافیت عملکرد و رعایت دقیق ضوابط حرفه‌ای استوار است، به موجب این ابلاغ، مأموریت می‌یابید:

۱. با قید فوریت، موضوع مذکور را با بهره‌گیری از تمامی ظرفیت‌های نظارتی، حقوقی و کارشناسی، به صورت مستقل و دقیق مورد بررسی قرار داده و ابعاد فنی، مدیریتی، اجرایی و رسانه‌ای آن را احصاء فرمایید.

۲. نسبت به شناسایی دقیق مسئول یا مسئولین این تخلف اقدام و گزارش مستند آن را در اسرع وقت به اینجانب ارائه فرمایید.

۳. با توجه به تخلف صورت گرفته توسط فرد یا افراد خاطی، اقدامات قانونی و انضباطی لازم را مطابق آئین‌نامه‌ها و مقررات جاری معمول نموده و نتایج آن به‌صورت شفاف مستندسازی و به این جانب گزارش گردد تا نسبت به عزل فرد یا افراد خاطی اقدام گردد.

بدیهی است که امکانات و تجهیزات امدادی، به‌ویژه بالگرد‌های تخصصی امداد و نجات، صرفاً در چارچوب مأموریت‌های مصوب و با رعایت کامل ملاحظات فنی، ایمنی و حرفه‌ای قابل بهره‌برداری بوده و هرگونه استفاده خارج از ضوابط، ضمن لطمه به سرمایه‌های مادی و انسانی جمعیت، موجب آسیب به اعتماد عمومی و تضعیف مأموریت‌های ملی خواهد بود.

جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران، با تأکید بر رویکرد پاسخگویی، پاکدستی و ارتقا کارآمدی نظام امداد و نجات کشور، از هرگونه تخلف از مأموریت‌های مقدس انسانی تبری جسته و در برخورد با آن، از حداکثر اختیارات قانونی خود بهره خواهد گرفت.

منبع: مهر

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->