صوت | دانلود آهنگ جدید محسن یگانه با نام کاغذ مچاله + متن جزئیات جدیدی از تغییرات در فصل پنجم فیلم جان ویک فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (۱۸ و ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) + زمان پخش و خلاصه داستان کاردینال‌ها برای انتخاب جانشین پاپ فرانسیس به سینمای هالیوود روی آوردند! شیوا ارسطویی، داستان‌نویس سرشناس درگذشت + جزئیات (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) برگزاری رویداد تولید پوستر در مشهد به بهانه اولین سالگرد شهادت آیت‌الله دکتر رئیسی + جزئیات پشت صحنه پایتخت ۷ از تلویزیون پخش می‌شود (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) عرضه ۴۹ عنوان کتاب با موضوع تئاتر و سینما در سی‌وششمین نمایشگاه کتاب تهران بازیگر تاسیان مهمان برنامه ۱۰۰۱ می‌شود + زمان پخش آل پاچینو در فیلم آئین، به مبارزه با شیطان می‌رود صحبت‌های وزیر فرهنگ در حاشیه افتتاح غرفه عراق در سی‌وششمین نمایشگاه کتاب تهران فصل جدید برنامه «توفیق» با موضوع خادمان امام رضا(ع) + زمان پخش همه چیز درباره سریال یزدان + زمان پخش، بازیگران و خلاصه داستان رضا قاسم‌نژاد، سرپرست پخش شبکه یک سیما شد علت اکران نشدن فیلم سینمایی «سلام علیکم حاج آقا» چه بود؟ برنامه‌های رادیو به‌مناسبت سالروز ولادت امام‌رضا(ع) + زمان پخش علی مصفا با فیلم سینمایی «فیگور» در راه سینما + زمان اکران آغازبه‌کار نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حضور سعید پورصمیمی در فیلم «سوگ» عباس رافعی

  • کد خبر: ۳۲۵۶۷۱
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۱
حضور سعید پورصمیمی در فیلم «سوگ» عباس رافعی
عباس رافعی در تدارک ساخت فیلمی با بازی سعید پورصمیمی است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ عباس رافعی که فیلم «سوگ» او هنوز به اکران عمومی درنیامده، اسفند سال گذشته یک پروانه ساخت برای فیلمنامه‌ای به نام «سفر به دیگر سو» گرفت و در گفت‌وگویی با ایسنا درباره آن توضیح داد: سال‌ها قبل فیلمی ساخته بودم به اسم «پروانه‌ای در باد» که داستان آن در کویر اتفاق می‌گذشت و موفقیت‌های زیادی در جشنواره‌های بین‌المللی کسب کرد. در این سال‌ها دوست داشتم با تجربه‌ به جا مانده از آن، فیلمی در همان موقعیت جغرافیایی بسازم منتها این بار با داستانی متفاوت و برآمده از آیین‌های ایرانی که اتفاقا ویژگی‌های خاص آن پروسه صدور پروانه ساخت و تایید فیلمنامه را طولانی‌تر کرد.

به گفته رافعی داستان «سفر به دیگر سو» در مورد یک روستا است که اتفاقی در آن رخ می‌دهد و اهالی برای نجات آن باید کاری کنند. طبق یک آیین قدیمی برای حفظ روستا باید برای قناتِ قهر کرده‌ی آن، همسری اختیار کرد و برهمین اساس تمام مراسم خواستگاری و ازدواج به شکل کامل اجرا می‌شود.

او تاکید دارد که این فیلم به نوعی در نقد یک آیین قدیمی است.

این فیلمساز با بیان اینکه با توجه به وجود قنات‌ها در ایران چنین مراسم و آیینی فقط در ایران برگزار می‌شده، گفت: قسمت جالب ماجرا اینجاست که تعدادی از عروس‌های این آیین هنوز در ایران زنده هستند.

او که قصد داشت اسفندماه پیش تولید را شروع کند ولی با توجه به زمان صدور پروانه ساخت آن را به سال جدید موکول کرده است، افزود:‌ انتخاب همکاران پشت دوربین انجام شده و فیلم با بازیگران حرفه‌ای سینما ساخته خواهد شد، از جمله آقای سعید پورصمیمی که با ایشان هم صحبت شده است.

رافعی که تهیه‌کنندگی فیلمش را هم برعهده دارد، با اشاره به سختی کار در روستایی که لازم است کار شود، امیدوار بود که پس از تعطیلات نوروز پیش تولید را شروع کند تا پیش از شروع گرمای هوا و در بهار بتواند «سفر به دیگر سو» را کلید بزند، اما با توجه به اینکه این فیلمساز در روزهای گذشته مادر خود را از دست داده، این پروسه را با تاخیر حدود یک ماه پیش خواهد برد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->