حملات مجدد آمریکا به یمن؛ جزیره کمران در الحدیده بمباران شد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) ابراز امیدواری بحرین از نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا آمریکا دوباره به الحدیده یمن حمله کرد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) ترامپ مدعی شد: حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران همچنان گزینه روی میز است ترامپ: مسئله ایران را حل می‌کنم عارف دستور برخورد قاطع قانونی با معلم متخلف سنندجی را صادر کرد «فؤاد حسین»وزیر امور خارجه عراق به تهران می‌آید اتهامات تازه انگلیس علیه ایران امیر سرتیپ امان‌اللهی: گلایه‌های مردم درباره فروشگاه‌های اتکا پیگیری می‌شود اژه‌ای: باید بین خطا و فساد فرق بگذاریم تأکید رئیس جمهور بر لزوم تنوع‌بخشی به فرصت‌های شغلی استاندار خراسان رضوی: بهره‌برداری فرهنگی از ظرفیت‌های مناسبت‌های ملی در استان ضرورت دارد+ویدئو مهاجرانی: بالارفتن قیمت دلار، دریافتی دولت را بیشتر یا کمتر نمی‌کند واکنش کرملین به احتمال دیدار عراقچی با پوتین پزشکان بدون مرز: اسرائیل جنگ پاکسازی نژادی علیه غزه به راه انداخته است اعلام آمادگی ایتالیا برای میزبانی مذاکره غیرمستقیم ایران و آمریکا معاون وزیر خارجه از سفر گروسی در روز چهارشنبه به ایران خبر داد سخنگوی وزارت خارجه روسیه جزئیات سفر عراقچی به مسکو را تشریح کرد جزئیات جدید از شرایط غیرانسانی اردوگاه‌های ایتالیایی پناهندگان در آلبانی روزنامه پاکستانی: نگاه همه کشورهای جهان به مذاکره ایران و آمریکا است لیبی تعطیلی مدارس سازمان ملل در قدس را محکوم کرد گروسی این هفته به تهران می‌آید وزیر دفاع آمریکا ادعا کرد: چینی‌ها می‌خواهند کانال پاناما را تصرف کنند صالحی امیری در مشهد: امکان واردات تجهیزات هتلداری با تعرفه صفر گمرکی برای ۲۰۰ قلم کالا فراهم شده است محسنی اژه‌ای: طرفدار شدید دادگاه‌های علنی هستم اتحادیه اروپا ۹ فرد و نهاد ایرانی را تحریم کرد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) حضرموت یمن محور تشدید درگیری‌ها بین عربستان و امارات جان کری: ترامپ فرصت دستیابی به توافق با ایران را دارد
سرخط خبرها

لغو سه ماهه تعرفه‌های ترامپ علیه کشورها غیر از چین !

  • کد خبر: ۳۲۵۷۸۸
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۰
لغو سه ماهه تعرفه‌های ترامپ علیه کشورها غیر از چین !
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا در عقب نشینی از جنگ تجاری خود با جهان اعلام کرد که اعمال تعرفه را به مدت ۹۰ روز به حالت تعلیق در می‌آورد، اما اقدامات تقابلی با چین و نرخ تعرفه‌ها بر کالا‌های وارداتی این کشور به خاک آمریکا را به ۱۲۵ درصد افزایش می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی در شبکه اجتماعی خود موسوم به تروث سوشال گفت که او «اعمال تعرفه را به مدت ۹۰ روز موقتا متوقف می‌کند و تعرفه متقابل در این دوره به ۱۰ درصد کاهش داده که این تمهیدات فورا اجرا می‌شوند.»

هنوز بطور دقیق مشخص نیست که این توقف اعمال تعرفه برای دقیقا کدام کشور‌ها اعمال خواهد شد، اما ترامپ گفت که در حال افزایش تعرفه‌های آمریکا بر چین است.

رئیس جمهوری آمریکا گفت: «بر اساس بی احترامی که چین به بازار‌های جهان نشان داده است، من از این طریق تعرفه‌ای را که آمریکا برای چین وضع کرده است به ۱۲۵ درصد افزایش می‌دهم، که فوراً اعمال می‌شود. امیدوارم در مقطعی، در آینده نزدیک، چین متوجه شود که روز‌های سو استفاده از آمریکا و سایر کشورها، پایدار یا قابل قبول نیست.»

ترامپ ادامه داد: «برعکس، و بر اساس این واقعیت که بیش از ۷۵ کشور با نمایندگان ایالات متحده از جمله وزارتخانه‌های بازرگانی و خزانه‌داری برای مذاکره درمورد راه‌حلی درباره موضوعات مورد بحث در رابطه با تجارت، موانع تجاری، تعرفه‌ها، دستکاری ارز، و غیرپولی تماس گرفته‌اند و به هر شکلی این کشور‌ها علیه ایالات متحده اقدامات تلافی‌جویانه انجام نداده‌اند، من یک توقف ۹۰ روزه برای تعرفه‌ها معرفی و تعرفه تقابلی را به میزان قابل توجه ۱۰ درصد کاهش داده‌ام. این دستورات سریعاً اجرا خواهند شد.»

رئیس جمهوری آمریکا دوم آوریل ۲۰۲۵ برابر با ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ در یک سخنرانی ۴۸ دقیقه‌ای، بودجه هر آمریکایی، ترازنامه هر شرکت آمریکایی و هر اتحاد جهانی را به هم زد. ترامپ تعرفه جهانی ۱۰ درصدی «پایه» را بر تمامی کالا‌های وارداتی به ایالات متحده، در روزی که «روز آزادی» نامیده می‌شود، اعلام کرد.

او همچنین تعرفه ۲۵ درصدی بر تمام خودرو‌های تولید خارج که به خاک ایالات متحده آمریکا وارد می‌شوند، اعمال کرد. ترامپ همچنین از تعرفه ۱۰ درصدی بر کالا‌های انگلیسی و ۲۰ درصدی بر کالا‌های اتحادیه اروپا در یک برهه خاص تاریخی برای تجارت جهانی رونمایی کرد. ایالات متحده آمریکا برخی از کشور‌ها را با تعرفه‌های بسیار شدیدتری تا ۵۰ درصد، هدف قرار خواهد داد.

کالا‌های وارداتی از چین نیز شامل افزایش ۳۴ درصدی بود، اما پس از اینکه پکن از وعده خود مبنی بر اعمال تعرفه‌های تلافی‌جویانه ۳۴ درصدی بر کالا‌های آمریکایی عقب نشینی نکرد، واشنگتن ۵۰ درصد تعرفه دیگر را برای واردات از چین اعلام کرد.

ترامپ ۸۴ درصد تعرفه‌های گمرکی را برای همه کالا‌های وارداتی از چین اعمال کرد که به گفته کاخ سفید، واردات همه کالا‌های چینی به آمریکا مشمول تعرفه دست‌کم ۱۰۴ درصدی خواهند شد. در واکنش به این اقدام آمریکا، وزارت دارایی چین نیز تعرفه ۸۴ درصدی بر محصولات آمریکایی اعمال کرد.

بازار‌های سهام جهانی از زمانی که ترامپ، تعرفه‌های جدید گسترده‌ای را اعلام کرد، به دلیل هشدار‌ها درباره رکود اقتصادی، در سقوط آزاد بوده‌اند. اما ترامپ مدعی است: "این یک انقلاب اقتصادی است و ما پیروز خواهیم شد. محکم بنشینید، زیرا مسیر آسان نخواهد بود، اما نتیجه نهایی تاریخی خواهد بود. "

در پی اعمال تعرفه‌های ترامپ، امید‌ها برای پایان سریع نوسانات شدید در بازار وال استریت از بین رفت و پس از اینکه یکی از مقامات کاخ سفید اعلام کرد که ایالات متحده آمریکا در حال پیشبرد تعرفه‌های گمرکی بر چین تا ۱۰۴ درصد است، سهام و اوراق قرضه تغییرات بزرگی را تجربه کردند.

شبکه خبری سی ان ان روز چهارشنبه به وقت محلی اعلام کرد شرکت مشاوره آر اس‌ام امروز هشدار داده است اقتصاد آمریکا همزمان شوک‌های زیادی را تجربه می‌کند که احتمالاً در این سه ماهه وارد رکود خواهد شد.

پس از اعمال تعرفه‌های ترامپ، ارزش دلار این کشور روز چهارشنبه به وقت محلی به پایین‌ترین سطح خود در شش ماه گذشته رسید. براساس داده‌های منتشر شده در ساعت ۸:۵۰ صبح به وقت آمریکا، شاخص آی سی‌ای (ICE) دلار آمریکا، که قدرت این ارز را در برابر مجموعه‌ای از ارز‌های اصلی اندازه‌گیری می‌کند، نزدیک به ۰.۹ درصد کاهش یافت که این پایین‌ترین سطح ارزش دلار در شش ماه اخیر است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->