اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری ۱۴۰۴ پرونده فوت دختر جوان در جنگل بهشهر درحال بررسی پرداخت حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در فروردین ۱۴۰۴ بازدید استاندار خراسان رضوی از پروژه مدرسه ۱۲کلاسه در بولوار توس مشهد | بیش از ۷۰۵ مدرسه تا پایان ۱۴۰۴ در استان ساخته می‌شود + ویدئو بارش برف و باران در جاده‌های خراسان رضوی (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) احیای نقش تربیتی سرود، در دستورکار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان معاون وزیر آموزش و پرورش: هنر، زبان جهانی برای رساندن پیام امام‌رضا(ع) است اختتامیه سیزدهمین جشنواره ملی سرود رضوی در مشهد برگزار شد تمهیدات ترافیکی روز ارتش در مشهد مقدس (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) بازدید سرزده شهرآرا از بیمارستان خاتم‌الانبیا(ص) مشهد | بیمارستان چشم‌پزشکی نیاز به دیده‌شدن دارد آیا بیماری هموفیلی قابل درمان است؟  همکاری دستگاه‌های مسئول برای کاهش اثرات گردوغبار در سطح ملی و منطقه‌ای اختصاص ۴۰ چمن مصنوعی برای مدارس شهرستان‌های مشهد و کلات ۲۷۰ هزار قوطی شیرخشک در نیشابور توزیع شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) چه عواملی سقط جنین را در کشور به مرز بحران رسانده است؟ شناسایی ۵۰ خانه ثبت ملی و احیای ۱۷ خانه تاریخی در مشهد راه‌اندازی اپلیکیشن «صدقه من» برای تسهیل پرداخت‌های خیریه استرداد متهم خیانت در امانت ۱۲ کیلوگرم طلا به کشور مهلت سنجش سلامت نوآموزان، پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش دما و بارش برف در مناطق کوهستانی و سردسیر استان دزدی چند‌میلیاردی از برادر وجود ۸ میلیون مددجوی بهزیستی در کشور هشدار سازمان نظام پزشکی درباره قرص‌های لاغری با چاشنی اعتیاد معرفی یک ترکیب معجزه‌گر مؤثر برای چاقی کودکان پزشکی خانواده از روستا‌ها آغاز می‌شود فیش حقوقی فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی بدون افزایش حقوق صادر شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) پیام تبریک رئیس شورای عالی استان‌ها در پی موفقیت و قهرمانی‌های تیم المپیک دانش‌آموزی قتل هولناک زن ۱۸ساله به دست شوهر، بعد از ۴ سال فاش شد ۱۳ درصد افزایش خطر ابتلا به دیابت، با نوشیدن یک لیوان نوشابه تداوم روند کاهش دما در کشور تا شنبه (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | پیش‌بینی بارش برف و باران در خراسان رضوی و ۱۱ استان دیگر آیا سرکه سیب برای کاهش وزن مؤثر است؟
سرخط خبرها

طوفان مشهد را درنوردید (بامداد یکشنبه، ۲۴ فروردین ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۲۶۳۱۰
  • ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۹
طوفان مشهد را درنوردید (بامداد یکشنبه، ۲۴ فروردین ۱۴۰۴)
کارشناس اداره هواشناسی خراسان رضوی گفت: بیشترین سرعت وزش باد از سبزوار با ۷۲ کیلومتربرساعت گزارش شده و سرعت وزش باد در مشهد ۵۰ کیلومتربرساعت ثبت شده است.

مرتضی اثمری در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز درخصوص طوفان شب گذشته در مشهد، اظهار کرد: روز گذشته هشدار سطح زرد مبنی بر فعالیت سامانه ناپایدار جوی در استان صادر شد که افزایش سرعت وزش باد در برخی نقاط، خیزش گردوخاک، کاهش کیفیت هوا و به‌تدریج افزایش ابرناکی و در برخی نقاط، رگبار باران و رعدوبرق پیش‌بینی شده بود.

وی افزود: وزش باد شدیدی که شب گذشته در سطح استان و شهر مشهد رخ داد، به‌خاطر تشکیل سامانه پرفشار در نواحی شمال استان و خزر بود. همچنین در نواحی جنوب استان سامانه کم‌فشار نیز تشکیل شده بود، اختلاف فشار بین این سامانه کم‌فشار و پرفشار (گرادیان دما) افزایش پیدا کرده بود که باعث وزش باد شدید در سطح استان و مشهد شد. ناگفته نماند که خارج از ایستگاه هواشناسی، سرعت وزش باد می‌تواند کمتر یا بیشتر هم باشد.

کارشناس اداره هواشناسی خراسان رضوی ادامه داد: تا آخر هفته، کماکان فعالیت سامانه ناپایدار در استان پیش‌بینی می‌شود که به‌تناوب شاهد افزایش سرعت وزش باد، افزایش ابرناکی و در برخی نقاط به ویژه نیمه شمالی استان، به ویژه در ساعات بعدازظهر و اوایل شب، رگبار‌های پراکنده باران و رعدوبرق را خواهیم داشت.

به گفته اثمری، وزش باد به ویژه طی روز‌های پایانی هفته جاری به‌نسبت شدیدتر خواهد شد که طی آن، در برخی نقاط استان ممکن است همراه با طوفان باشد که احتمال بروز خسارت وجود دارد.

به گفته وی، بیشترین سرعت وزش باد از سبزوار با ۷۲ کیلومتربرساعت گزارش شده و سرعت وزش باد در مشهد ۵۰ کیلومتربرساعت ثبت شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->