وزیر آموزش و پرورش: قطعی‌های برق خللی در آموزش مدارس ایجاد نمی‌کند کشف بیش از یک کیلو هروئین بلعیده‌شده در تربت حیدریه (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) شینا انصاری: همه دستگاه‌ها موظف به صیانت از محیط زیست هستند هر ۱۱ ساعت، یک نوزاد در خراسان رضوی متولد می‌شود باور مصرف همزمان ماهی و ماست در تشدید پیسی، پایه علمی ندارد مرگ سالانه ۵۰ هزار ایرانی بر اثر آلودگی هوا دستور دادستان تهران برای تعیین‌تکلیف فوری خودرو‌های وارداتی متوقف در گمرک وزیر آموزش و پرورش: عدالت آموزشی محدود به تجهیزات نیست، محرومیت‌ها در همه ابعاد باید رفع شود جنایت در فروشگاه لوازم یدکی | سوزاندن جوان مشهدی پشت دخل مغازه اجرای طرح آزمایش بستر‌های جدید آموزش در مدارس ابتدایی از مهر ۱۴۰۴ پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) | وزش باد و رگبار باران در برخی مناطق کشور بهترین زمان تزریق واکسن آنفلوانزا اواخر شهریور و اوایل پاییز | کمبود در بخش بهداشت، عرضه آزاد در داروخانه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۵ شهریور ۱۴۰۴) | افزایش‌ موقت دمای هوا در روز‌های پایانی هفته توسعه مدرسه‌سازی‌ها، مهم‌ترین برنامه آموزش و پرورش مشهد در سال ۱۴۰۴ ۲ مامور انتظامی در شهرستان سیب و سوران به شهادت رسیدند (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) + فیلم ۴ راهکار ساده برای کاهش فشار خون | فشار خون «لب مرز» چه عددی است؟ آمادگی آموزش و پرورش خراسان رضوی برای استقبال از دانش‌آموزان | برنامه مدارس مشهد برای آغاز سال تحصیلی چیست؟ هشدار به بازنشستگان و بیمه‌شدگان | تأمین‌اجتماعی به هیچ وجه با بیمه‌شدگان و بازنشستگان تماس تلفنی ندارد ۵۰ هزار پروژه توسعه عدالت آموزشی به مرحله اجرا رسیده است | اجرای حدود ۲۰ پروژه در طرح شهیدان زنگ خطر آنفلوانزا برای گروه‌های پرخطر معاون رئیس جمهور: علیه رژیم صهیونیستی و آمریکا اقامه دعوای حقوقی کردیم اجرای دومین طرح مقابله با سارقان خشن در استان‌های جرم‌خیز | ۱۵۵ مجرم دستگیر شدند رئیس آموزش و پرورش استثنائی: باید توانایی حرکت دانش‌آموزان تقویت شود دریاچه ارومیه قربانی توسعه بی‌توجه به ظرفیت‌های محیط زیستی گام جدید پایتخت برای کاهش آلودگی هوا | اولین تاکسی برقی در تهران پلاک‌گذاری شد علت سرانه پایین فضای آموزشی در مشهد چیست؟ | منع زمین‌های وقفی برای واگذاری به ساخت مدرسه قانون جوانی جمعیت؛ خطای تمرکز بر تولد بدون توجه به کیفیت زندگی چطور مصرف شکر را کاهش دهیم؟
سرخط خبرها

اعلام اسامی ابر بدهکاران بانکی به قوه قضائیه به‌ زودی

  • کد خبر: ۳۲۶۵۶۷
  • ۲۵ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۶
اعلام اسامی ابر بدهکاران بانکی به قوه قضائیه به‌ زودی
رئیس سازمان بازرسی کل کشور از برنامه جدید این سازمان برای برخورد با ابربدهکاران خبر داد و گفت: فهرست ابربدهکاران بانکی به دستگاه قضایی اعلام می‌شود تا بتوانیم نسبت به وصول این مبالغ اقدام و تسهیلات در مسیر تولید قرار گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، ذبیح‌الله خداییان روز دوشنبه در نشست بررسی مشکلات واحد‌های تولیدی شهرستان ملایر افزود: با دریافت کنندگان تسهیلات تولیدی که وجوه را در جای دیگر هزینه کرده‌اند، برخورد قضایی می‌شود.

وی با بیان اینکه تولیدکنندگانی که به دلیل مشکلات اقتصادی قادر به پرداخت اقساط نیستند، مورد حمایت قرار می‌گیرند اضافه کرد: در راستای حمایت از تولید و رفع موانع پیش‌روی تولیدکنندگان، قرارگاه ویژه نظارتی تولید در سازمان بازرسی تشکیل می‌شود.

خداییان با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب و رئیس قوه قضاییه درباره تولید، احصاء دقیق تکالیف قانونی هر دستگاه اجرایی در حوزه تولید را نخستین مأموریت این سازمان عنوان کرد.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور ادامه داد: نظارت مستمر بر عملکرد دستگاه‌ها در انجام این تکالیف و شناسایی و رفع موانع تولید در سطح کشور از دیگر رویکرد‌ها در راستای شعار سال است.

خداییان با بیان اینکه بازرسان سازمان در تمام استان‌ها مستقر شده‌اند و گزارش‌های هفتگی از مشکلات تولیدکنندگان ارائه می‌دهند، گفت: اقدامات ویژه در حوزه بانکی نیز در نظر گرفته شده است.

وی یادآور شد: در جلسه اخیر با مدیران عامل بانک‌ها تشکیل کارگروه مشترک بانکی با حضور نمایندگان تمام بانک‌ها، تسریع در پرداخت تسهیلات سرمایه در گردش، افزایش ۳۰ درصدی سقف تسهیلات تولیدی و تسهیل فرآیند واردات ماشین‌آلات و مواد اولیه از مهمترین مسائل مصوب بود.

رئیس سازمان بازرسی کل کشور تأکید کرد: در راستای برگزاری این نشست‌ها بانک‌هایی که به تعهدات خود عمل نکنند، با برخورد قانونی مواجه خواهند شد.

خداییان اطهار کرد: بر اساس قانون جوانی جمعیت بانک‌ها موظفند سالانه سهمیه مشخصی از این تسهیلات را پرداخت کنند و برخی بانک‌ها همچون بانک ملی و سپه بیش از سقف تعیین شده عمل کرده‌اند و با بانک‌های متخلف بر اساس ماده ۱۲ قانون حمایت از خانواده برخورد می‌شود.

در این نشست صاحبان واحد‌های تولیدی و اقتصادی مسائل و مشکلات خود را در حوزه‌های مختلف مطرح کردند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->