تولید روزانه ۵۵ هزار تن زباله در کشور دستگیری عاملان قتل خانوادگی در فردوسیه شهریار (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) ارتباط پیشرفت سرطان پستان با مصرف روغن‌های پخت‌وپز استفاده بیش از حد از وسایل دیجیتال باعث اختلال خواب و افسردگی می‌شود راز «چاه شدادی» در معدن فیروزه نیشابور | نخستین بازخوانی یک گزارش دست‌اول از ۱۳۰ سال پیش سیر تا پیاز ورود به طبیعت در فصل بهار | چند واحد طبیعت گردی یادگاری‌های جدید روی آثار باستانی! عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد محمد درویش: بزرگترین ناترازی آب کشور در خراسان رضوی است حادثه برای سرویس مدرسه در قم | راننده و ۴ دانش آموز دختر مصدوم شدند داروی بیش فعالی مصرف می‌کنید؟ فشار خونتان را کنترل کنید
سرخط خبرها
روحانی:

محدودیت‌های جدید کاملا هوشمند خواهد بود

  • کد خبر: ۳۲۶۶۳
  • ۱۲ تير ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۲
محدودیت‌های جدید کاملا هوشمند خواهد بود
رئیس جمهور با استناد به گزارش‌های کمیته آموزش ستاد ملی مبارزه با کرونا و ارزیابی‌های متخصصان، علت افزایش شمار مبتلایان و قرار گرفتن برخی شهر‌ها در وضعیت قرمز را برپایی تجمع‌ها و مراسم‌هایی نظیر میهمانی‌ها، عروسی و عزا برشمرد و گفت: رعایت نشدن اصول بهداشتی و دستورالعمل‌های پیشگیری در محیط‌ها و مکان‌هایی که از ابتدا درباره ممانعت از برگزاری آن‌ها هشدار داده شده بود، عامل بروز این مشکل است.
به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی روز پنج شنبه در جلسه روسای کمیته‌های تخصصی ستاد ملی مبارزه با کرونا، با انتقاد از رعایت نشدن فاصله گذاری نسبی در حمل و نقل‌های عمومی، این موضوع را عامل دیگر افزایش تعداد مبتلایان عنوان کرد و از مسئولان کمیته اجتماعی – امنیتی خواست نظارت و مراقبت خود را در این خصوص تشدید کنند.

روحانی با ابراز خوشحالی از اینکه مراکز کسب و کار و محیط‌های مرتبط با آن با رعایت اصول بهداشتی نقش کمتری در افزایش شیوع و ابتلا‌های جدید داشته اند، اظهارداشت: کمیته تبلیغاتی باید با ارائه یک بسته سیاستی و تعریف شرح وظایف مشخص برای فرهنگ سازی در تغییر سبک زندگی و عادات جدید رفتاری برای شهروندان، اقدامات اقناعی و تبلیغاتی لازم را انجام دهند.

رئیس جمهور با قدردانی از نقش آفرینی‌های موثر رسانه‌ها در مدیریت و کنترل بیماری افزود: از این پس در کنار هشدار‌ها و توصیه‌هایی که برای مقابله با ویروس داده می‌شود باید فعالیت‌های موثر و اقناعی برای تغییر سبک زندگی انجام گیرد و کمیته تبلیغات موظف است از طریق رسانه‌ها اقدامات موثر از جمله ارائه آموزش‌های لازم را انجام دهد.

روحانی تاکید کرد: با توجه به گزارش ارائه شده از سوی کمیته اجتماعی – امنیتی و بررسی‌های دقیق، مقرر شد در مناطق با وضعیت هشدار یا قرمز محدودیت‌های جدید به شکل کاملا هوشمند اعمال شود.

رئیس جمهور تاکید کرد: مردم شریف مطلع باشند که با توجه به تجارب بدست آمده طی ماه‌های اخیر، قرار نیست محدودیت‌ها به شکل کلی و وسیع برقرار باشد و اعمال محدودیت‌های جدید منطبق بر محیط‌های شناسایی شده و مبتنی بر روش‌های موثر در افزایش ابتلا و شیوع بیماری است که براساس این مصوبه به استانداران اختیارات لازم برای شهرستان‌های قرمز آن استان واگذار خواهد شد.

روحانی در پی گزارش کمیته بهداشتی درخصوص وضعیت کادر پزشکی کشور و نیروی انسانی فعال در حوزه بهداشت و درمان، گفت: مردم بزرگوار ایران متوجه باشند بار سنگینی برای درمان بیماری و مراقبت و نگهداری بیماران بد حال بر دوش کادر درمانی کشور است.

رئیس جمهور هشدار داد: رعایت نشدن دستور العمل‌های بهداشتی و افزایش شمار مبتلایان، کادر درمانی کشور را دچار فشار کاری و فرسایش جسمی و روحی می‌کند و به انگیزه آنان که تاکنون با ایثار و فداکاری فعالیت کرده اند لطمه جدی وارد خواهد کرد و ما نباید بگذاریم چنین اتفاقی رخ دهد.

روحانی افزود: آنچه ستاد ملی در جلسه آتی خود مورد بررسی و تصویب قرار خواهد داد با توجه به مجموعه مباحث و بررسی‌های به عمل آمده از سوی کمیته‌های مختلف، روش‌های اجرایی و موثر نظارت بر دستور العمل‌ها و فاصله گذاری اجتماعی هوشمند با تعیین شرح وظایف معین برای بخش‌های مختلف نظارتی خواهد بود.

رئیس جمهور در این جلسه با تاکید بر اینکه همه دستگاه‌های دولتی و محیط‌هایی که کارمندان دولت در آن فعالیت می‌کنند می‌بایست پیشتاز رعایت دستورالعمل‌ها باشند، گفت: تمامی وزارت خانه‌ها موظف به ارائه برنامه جامع سازگاری با کرونا به کمیته اجتماعی – امنیتی هستند تا در ستاد ملی بررسی و تصویب شود.
 
منبع: انتخاب
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->