فصل دوم سریال «ونزدی» با یک معمای پیچیده درباره یک بیماری مرموز مروری بر زندگی هنری استاد فرشچیان + محل دفن آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) کنسرت ارکستر موسیقی ملی برگزار شد فصل سوم «طریق» روی آنتن شبکه یک ماجرای حمله پلیس به کتاب‌فروشی‌ها در هند رقابت مستند «همنوایی عاشقانه» در جشنواره‌ای آمریکایی آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) بازدید سرزده رئیس‌جمهور از شبکه خبر به مناسبت روز خبرنگار آنچه در نکوداشت پدر و پسر آهنگساز بابک و بامداد بیات گذشت استاد فرشچیان درگذشت (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) خبرنگاران کشورهای مختلف چقدر حقوق می‌گیرند؟ + جدول رسانه‌های رسمی صدای آرمان‌های بلند این وطن نامزد‌های بهترین بازیگر نقش مکمل زن جشن «نگاه» را بشناسید | از صدف اسپهبدی تا آزاده صمدی معرفی نامزد‌های بهترین بازیگر نقش اول زن جشن «نگاه» + اسامی پایان فیلمبرداری «ادیسه» کریستوفر نولان اجرای «مرغ سحر» شجریان توسط «آیتاچ دوغان» نوازنده سرشناس ترکیه + فیلم خبر خوش برای خانه‌دار شدن خبرنگاران مستندی درباره مریم زندی روی پرده سینماتک
سرخط خبرها

اکران فیلم پیر پسر در بهار ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۲۶۹۲۱
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۶
اکران فیلم پیر پسر در بهار ۱۴۰۴
فیلم «پیرپسر» با بازی لیلا حاتمی و حامد بهداد به کارگردانی اکتای براهنی به‌زودی در سینما‌های کشور اکران می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ابراهیم عامریان، موسس موسسه پخش «عامریان فیلم» در گفت‌وگویی در برنامه تلویزیونی «هفت» اعلام کرد که این فیلم که در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر با استقبال زیادی روبه‌رو شد، در اکران بهاری امسال بر روی پرده خواهد رفت.

وی که به‌تازگی موسسه پخش «عامریان فیلم» را راه‌اندازی کرده، اعلام کرد که پخش فیلم «پیرپسر» به کارگردانی اکتای براهنی را برعهده گرفته است. این فیلم که در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر با نمایش پر سر و صدایی همراه بود، حالا قرار است در اکران بهار امسال روی پرده سینما‌ها برود.

عامریان که سابقه تهیه‌کنندگی فیلم‌های پرفروش کمدی، چون «تگزاس» را دارد، در گفت‌وگویی در برنامه تلویزیونی «هفت» گفت: «به‌غیر از تولید آثار کمدی، امسال دو تا سه فیلم اجتماعی هم تولید خواهیم کرد که فکر می‌کنم پروژه‌های خوبی از آب دربیایند.»

او همچنین با اشاره به فعالیت‌های جدید دفتر پخش خود گفت: «از طریق عامریان فیلم، چند فیلم اجتماعی جذاب از جمله پیرپسر اکتای براهنی و غریزه به کارگردانی سیاوش اسعدی را پخش خواهیم کرد.» عامریان درباره دورنمای اکران «پیرپسر» نیز اظهار داشت: «اگر همه‌چیز طبق برنامه پیش برود و فیلم در شرایط طبیعی اکران شود، قطعاً پتانسیل رکوردشکنی را دارد، چون ویژگی‌هایی دارد که می‌تواند هم مخاطب عام و هم خاص را جذب کند.»

منبع: ۹ صبح

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->