نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیام مذاکرات عمان به ترامپ: تهران دروازه کاهش تنش در منطقه است

  • کد خبر: ۳۲۶۹۵۱
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۷
پیام مذاکرات عمان به ترامپ: تهران دروازه کاهش تنش در منطقه است
کارشناس مسائل غرب آسیا، اقدام وزیر خارجه در رایزنی با وزرای خارجه کشور‌های منطقه در ارتباط با گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم بین ایران و آمریکا را اقدامی هوشمندانه عنوان کرد و گفت: این موضوع باعث ایجاد تعامل هرچه بیشتر بین ایران و کشور‌های منطقه و جهان می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «حسن هانی زاده» با بیان اینکه «خروجی دور اول گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا بر اساس اعلام مقامات ۲ کشور مثبت بوده و نسبت به دستیابی به یک توافق و راه حل جامع هر ۲ طرف ابراز خوشبینی کرده‌اند»، تصریح کرد: در طول ماه‌های گذشته یک سری نگرانی‌ها در بین کشور‌های عرب خلیج فارس در ارتباط با افزایش تنش بین ایران و آمریکا وجود داشت ولی این گفت‌و‌گو‌ها این اطمینان را ایجاد کرد که ایران باحسن نیت و به صورت جدی در راستای منافع خود و منطقه به دنبال دیپلماسی است.

این کارشناس مسائل غرب آسیا اظهار کرد: تهران با شکستن فضای رسانه‌ای رسانه‌های معاند، با برگزاری این گفت‌و‌گو‌ها این پیام را به کشور‌های منطقه ارسال کرد که همواره به دیپلماسی و گفت‌و‌گو پایبند بوده و در راستای کاهش تنش در منطقه حرکت می‌کند.

وی با بیان اینکه «آمریکا در موضوع برجام و برخی دیگر از مسائل نشان داده که طرف قابل اعتمادی نیست»، تاکید کرد:، اما ایران از زاویه راهبرد و توجهش به دیپلماسی بار دیگر وارد مذاکره با آمریکایی‌ها شد و راه گفت‌و‌گو را نبست و حتماً تیم مذاکره کننده بر اساس تجارب گذشته به این بدعهدی‌ها توجه خواهد داشت و مسیر گفت‌و‌گو‌ها را بر اساس این تجارب و پندآموزی‌ها ادامه خواهند داد.

ترامپ به این نتیجه رسیده باید از دروازه‌های تهران برای کاهش تنش در منطقه عبور کند

هانی زاده با بیان اینکه «به نظر می‌رسد که ترامپ به این نتیجه رسیده باید از دروازه‌های تهران برای کاهش تنش در منطقه عبور کند و بدون آن امکان تحقق این موضوع وجود ندارد»، گفت: در همین چارچوب ترامپ به توافق با تهران نیاز دارد و او برای نیل به این موضوع «استیو ویتکاف» مذاکره کننده خود را با اختیارات عازم مذاکرات کرده که به صورت مستقیم زیر نظر خود کار کند و از «روبیو» وزیر خارجه این کشور که دارای نگاهی ضد ایرانی است و ارتباطات وسیعی با لابی اسرائیل در آمریکا دارد، استفاده نکرده است.

این کارشناس مسائل غرب آسیا با بیان اینکه بعد از انجام دور اول گفت‌و‌گو‌های غیر مستقیم بین ایران و آمریکا، آقای عراقچی با وزیران خارجه عربستان، بحرین، عراق، کویت، مصر، امارات، عراق، ترکیه و ... به صورت تلفنی در مورد این گفت‌و‌گو‌ها رایزنی کرد و آنها را در جریان گفت‌و‌گو‌های مسقط قرارداد، خاطرنشان کرد: این موضوع در راستای سیاست همسایگی انجام شده و در واقع باعث جلب نظر مثبت کشور‌های منطقه نسبت به این رایزنی‌ها و دیپلماسی ایران شده است.

هانی زاده با بیان اینکه «آقای عراقچی و تیم همراهشان با هوشمندی، دقت و حساسیت بالا مذاکرات را مدیریت می‌کنند»، اظهار کرد: تعامل با کشور‌های منطقه در جریان برگزاری گفت‌و‌گو‌های غیر مستقیم ایران با آمریکا و اطلاع رسانی به آنها در این زمینه نشان دهنده هوشمندی وزیر خارجه است. در واقع این موضوع بستر تعامل هرچه بیشتر ایران با کشور‌های منطقه و جهان را فراهم می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->