واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم
سرخط خبرها

نایب‌رئیس اول کمیسیون امنیت ملی مجلس: گروسی فراتر از چارچوب‌های مقرر در اساس‌نامه ملل متحد و آژانس رفتار نکند

  • کد خبر: ۳۲۷۰۶۲
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۹
نایب‌رئیس اول کمیسیون امنیت ملی مجلس: گروسی فراتر از چارچوب‌های مقرر در اساس‌نامه ملل متحد و آژانس رفتار نکند
نایب‌رئیس اول کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: آقای گروسی باید فراتر از چارچوب‌های مقرر در اساس‌نامه ملل متحد و آژانس رفتار نکند و برخی از اقداماتی که شائبه سیاسی‌شدن آژانس را دارد یا مواردی که می‌تواند شبهه‌ای ایجاد کند که آیا آژانس تحت تأثیر قدرت‌های بزرگ، از جمله آمریکا یا سه کشور اروپایی است، بزداید.

عباس مقتدایی در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز درخصوص نوع رفتار رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران به عنوان عضو آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای مجموعه‌ای از تکالیف و وظایفی را که بر عهده گرفته است، با شفافیت و باجدیت به انجام رسانیده و درقبال این قبیل فعالیت‌ها توقع دارد که آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای نیز به وظایف ذاتی خود عمل کند.

وی افزود: اساساً آژانس چون به عنوان جزئی از سازمان ملل متحد است، می‌بایست در چارچوب سازمان ملل و در راستای منافع اعضا فعالیت کند. آژانس یکی از سازمان‌های زیرمجموعه شورای اقتصادی و اجتماعی ملل متحد است که وظیفه دارد در امور کشور‌های عضو، در راستای کمک برای دستیابی به انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای مساعدت‌های فنی و موضوعات متعدد دیگر داشته باشد.

نایب‌رئیس اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اکنون جمهوری اسلامی ایران از این جهت طلب زیادی از آژانس دارد و مسئولان آژانس باید توجه کنند که اتکای ایران به دانش بومی خود و توانمندی‌های درونی که دارد سبب شده است تا بتواند پیشرفت‌های قابل‌توجهی داشته باشد وگرنه آژانس در طول زمان آن‌گونه که بایدوشاید و در حد وظایفی که بر عهده دارد، به ایران کمک نکرده و حتی در مقاطعی، در راه دستیابی ایران به انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای و بهره‌برداری‌های مبتنی بر صلح و ایجاد رشد علمی و نظایر آن، موانعی را داشته است.

به گفته مقتدایی، اکنون آقای گروسی باید فراتر از چارچوب‌های مقرر در اساس‌نامه ملل متحد و آژانس رفتار نکند و برخی از اقداماتی که شائبه سیاسی‌شدن آژانس را دارد یا مواردی که می‌تواند شبهه‌ای ایجاد کند که آیا آژانس تحت تأثیر قدرت‌های بزرگ، از جمله آمریکا یا سه کشور اروپایی است، بزداید.

وی افزود: ما به عنوان کشوری که میزان محدودی از فعالیت‌های هسته‌ای را در مقام مقایسه با کل جهان داریم، مطرح هستیم، در حالی که بیشترین و فراگیرترین میزان بازرسی‌های آژانس و نظارت‌های آن برای ایران تعریف و طراحی شده است؛ البته ایران همواره به جهت اعتقادی که به صلح‌آمیز‌بودن انرژی هسته‌ای دارد، همکاری نموده است، اما این همکاری نباید این‌گونه قلمداد شود که ایران در موضع ضعف است؛ بلکه ایران در موضعی است که حسن‌نیت خودش را نشان می‌دهد.

نایب‌رئیس اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای باید کاری کند که پاسخ حسن‌نیت ایران با حسن‌نیت و تلقی همکاری آژانس داده شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->