میانگین نمرات امتحانات نهایی بین ۸ تا ۱۰ است میزان انتشار دی اکسید کربن از طریق درختان در چه شرایطی تغییر می‌کند؟ آزادراه تهران - چالوس مسدود می‌شود (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) خرس قهوه‌ای پارک پردیسان تهران کماکان ناپدید است | توله خرس ربوده شده است؟ قبل از نصف‌کردن قرص حتماً بخوانید زندانیان در حوزه سوادآموزی آموزش می‌بینند جذب ۳ هزار نخبه در دانشگاه فرهنگیان در سال ۱۴۰۴ قتل صاحبخانه‌ای در تهران به دلیل اختلاف بر سر مبلغ رهن! قدرت باروری رابطه مستقیم با «سن» دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۰ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا اواسط هفته این خوراکی ترش، قلب و کبدتان را نجات می‌دهد مسمومیت ۱۷ نفر از دانشجویان دانشگاه ایلام در خوابگاه (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) آب موجود در قلیان، از سمی‌بودن دود حاصله نمی‌کاهد آغاز ثبت‌نام کلاس‌های هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان و معلمان در خردادماه ۱۴۰۴ سیل در نیجریه بیش از ۱۰۰ کشته بر جای گذاشت هدیه ۷۰ میلیونی تأمین‌اجتماعی به نوزادان صحت ندارد | سازوکار پرداخت غرامت دستمزد ایام بارداری تغییری نکرده است مجلس واگذاری بانک رفاه کارگران را به دولت و بخش خصوصی ابطال کند | تأخیر در پرداخت حقوق بازنشستگان به خاطر همین موضوع است انتشار دفترچه انتخاب رشته آزمون ارشد از امروز (۱۰ خردادماه ۱۴۰۴) | انتخاب رشته از فردا آغاز می‌شود اتفاقی که بعد از مصرف زیاد گوجه سبز در بدن می‌افتد کاهش ۹۰ درصدی بارش نسبت به میانگین بلندمدت در تهران سازمان غذا و دارو این محصولات آرایشی را غیرمجاز اعلام کرد (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴) | خیزش گرد و غبار در نقاط شرقی و غربی لبنیات سنتی بخوریم یا پاستوریزه؟ بیماران کلیوی مراقب گرمای تابستان باشند ۸ میلیارد نخ، میانگین مصرف سالیانه سیگار در خراسان رضوی | گزارش شهرآرانیوز از ناگفته‌های تجارت مرگ در بازار دخانیات کشور کلیک‌های‌بی‌اساس، روی لینک‌های ناشناس! روز جهانی افشاگری علیه دخانیات!
سرخط خبرها

فیش حقوقی فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی بدون افزایش حقوق صادر شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۲۷۱۶۲
  • ۲۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۲
فیش حقوقی فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی بدون افزایش حقوق صادر شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴)
فیش حقوقی فررودین ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی بدون افزایش حقوق صادر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، فیش حقوقی فروردین‌ماه مستمری بگیران  و بازنشستگان تأمین اجتماعی صادر و در سامانه مربوطه بارگذاری شده است. با این حال بازنشستگان می‌گویند امکان دریافت و چاپ فیش‌ها وجود ندارد و فقط قابل رویت است.

بازنشستگان با مراجعه به سامانه مربوطه می‌توانند فیش حقوقی خود را دریافت کنند. بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی با ورود به سامانه خدمات غیرحضوری این سازمان به آدرس https://es.tamin.ir و ورود به بخش «فیش حقوقی مستمری‌بگیران» و «مشاهده فیش حقوقی مستمری‌بگیران» می‌توانند فیش حقوقی خود را در ماه‌های مختلف مشاهده و چاپ کنند.

آیتم‌های مزدی در فیش حقوقی فروردین مشابه اسفند سال قبل است و هنوز افزایش حقوق اعمال نشده است. براساس اعلام رسمی، قرار است افزایش حقوق از اردیبهشت اعمال شود.

پرداخت حقوق فروردین بازنشستگان از سی‌ام ماه براساس جدول اعلامی انجام خواهد شد.

فیش حقوقی فررودین ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی بدون افزایش حقوق صادر شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴)

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->