میزبانی حرم مطهر رضوی از ۳۵۰۰ زائر افغانستانی در دهه پایانی صفر نخستین مدرسه فصلی «فلسفه اخلاق» در مشهد برپا می‌شود بخش بین الملل بنیاد امام رضا(ع) به زودی تقویت می‌شود معاون سازمان حج: بیش از ۵ میلیون نفر در نوبت اعزام به عمره مفرده هستند درباره «سید مجتبی حسینی»، نویسنده کتاب «حضرت سکینه (س)؛ اسطوره ادب و عرفان» رفاقت با امام رضا (ع) کلید بهار معنویت | چگونه اندوخته‌های معنوی ماه محرم و صفر را حفظ کنیم؟ آغاز نهادینه‌سازی فرهنگ نماز از مدارس تاکید بر طرح و تصویب قوانین در راستای ایجاد زیرساخت‌های مربوط به مساجد نگهداری تابلوی تمثال امام رضا(ع) در موزه آستان قدس رضوی تکذیب شد تلاش برای تحقق مسجد تراز اسلامی | فعال‌سازی ۲۰ هزار مسجد در طرح «محراب» حکم شرعی آموزش شعبده چیست؟ مسجد جمکران میزبان هیئات مذهبی در روز شهادت امام حسن عسکری(ع) ساماندهی شعب موسسات قرآنی سراسر کشور تا پایان سال ۱۴۰۴ مدیرکل بنیاد شهید خراسان‌رضوی: خدمات شهرداری مشهد برای اشاعه نام شهدا بسیار ارزشمند است تاریخچه‌ای از توسعه حرم امام رضا علیه‌السلام در عصر «وزیرنظام» در دوره قاجار خودتان را بزنید به آن راه آقا! خورشید، پشت این پنجره است عنایت خاص امام رضا (ع) به شیخ حبیب‌ا... آثار، برکات و چرایی زیارت امام رضا (ع) | عهدی که با زیارت ادا می‌شود گزارشی از نمایشگاه عکس های حسن توکلی از حرم مطهر رضوی در نگارخانه فردوسی | با عکس هایم از حرم، زندگی کردم
سرخط خبرها

تلاش داریم حرم حضرت رضا (ع) را به کانون اصلی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی تبدیل کنیم

  • کد خبر: ۳۲۷۲۲۴
  • ۲۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۷
تلاش داریم حرم حضرت رضا (ع) را به کانون اصلی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی تبدیل کنیم
معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی گفت: تلاش ما بر این است که با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود و با همکاری تمامی دستگاه‌ها و نهاد‌های مرتبط، حرم حضرت رضا (ع) را به کانون اصلی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی تبدیل کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام علی عسگری امروز در اختتامیه پنجمین جشنواره مفلحون خراسان رضوی که در نمایشگاه بین المللی برگزار شد شهادت را نقطه هدف در مسائل سیاسی و حکمرانی عنوان کرد.

وی حرم مطهر رضوی را محور اصلی ترویج ارزش‌ها، فرهنگ و آرمان‌های انقلاب اسلامی دانست و گفت: تلاش ما بر این است که با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود و با همکاری تمامی دستگاه‌ها و نهاد‌های مرتبط، حرم حضرت رضا (ع) را به کانون اصلی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی تبدیل کنیم.

حجت الاسلام عسگری خاطرنشان کرد: باید تلاش کنیم تا این توجهات روز به روز افزایش یابد و زائران و مجاوران این بارگاه نورانی بتوانند از فیوضات معنوی و برکات این مکان مقدس بهره‌مند شوند.

معاون استاندار خراسان رضوی با تاکید بر اهمیت ترویج دیانت و ارزش‌های اسلامی در جامعه، اظهار کرد: باید با تمام توان در راه حفظ و تقویت ارزش‌های دینی و اخلاقی در جامعه تلاش کنیم؛ چرا که دشمن می‌خواهد آن را از ما بگیرد.

حجت الاسلام عسگری با اشاره به فرمایشات معصومین (ع) در خصوص اهمیت امر به معروف بیان کرد: ما نیز باید در مسیر اهل بیت (ع) گام برداریم و در ترویج معروف و نهی از منکر کوشا باشیم.

وی با اشاره به توطئه‌های دشمنان برای انحراف جامعه از ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب اسلامی، تصریح کرد: هدف شیطانی دشمنان این است که ما را از معروف‌ها و ارزش‌ها دور کنند. اما ما با هوشیاری و بصیرت کامل در برابر این توطئه‌ها ایستاده‌ایم و اجازه نخواهیم داد که دشمنان به اهداف شوم خود دست یابند.

معاون استاندار خراسان رضوی با تاکید بر اهمیت شهادت در راه خدا، گفت: ما به اعتبار همان جمله‌ای که حضرت علی (ع) فرمودند: «فزت و رب الکعبه» شهادت را در هرجا و در هر شرایطی می‌طلبیم.

وی با اشاره به سخنان رئیس جمهور در خصوص مذاکرات، ابراز کرد: ما تابع رهنمود‌های مقام معظم رهبری هستیم و همانگونه که رئیس جمهور گفتند فصل الخطاب مذاکرات، سخنان آیت الله خامنه‌ای هستند و امید اشت بتوانیم در مسیر ولایت نه افراط کنیم و نه تفریط.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->