دیدار وزیر ارشاد با قباد شیوا، هنرمند پیشکسوت عرصه هنر‌های تجسمی بررسی کتاب «قدرت اندیشه» و برخی از آرای آیزیا برلین فیلم‌های آخر هفته شبکه‌های سیما (۲۱ و ۲۲ فروردین ماه ۱۴۰۴) + زمان پخش و خلاصه داستان دانلود قسمت شانزدهم سریال پایتخت ۷ + تماشای آنلاین اختتامیه مرحله استانی چهارمین جشنواره ملی «افتخار من» در مشهد برگزار شد همه چیز درباره سریال وحشی هومن سیدی + زمان پخش و تیزر احساس سوختن به تماشا نمی‌شود مستند فریم‌های فلسطینی روی آنتن شبکه یک + زمان پخش دکترای افتخاری برای اولگا توکارچوک، نویسنده برنده نوبل هنر انقلاب، به مسائل ناب انسانی می‌پردازد لزوم حفظ هویت محتوایی هنر انقلابی هنر انقلاب زبان گویای جامعه کاپیتان تیم ملی فوتسال مهمان «۱۰۰۱» می‌شود + زمان پخش احیای سینما به سمت درست تاریخ پرندگان خشمگین ۳ در راه سینما هنر انقلابی مطالبه گر و امید آفرین | گفت وگو با هنرمندان مشهدی به بهانه سالروز شهادت سید مرتضی آوینی و روز هنر انقلاب اسلامی رضایت ادبی و چند پاراگراف درباره‌ سبک نویسندگی همینگوی سیاست در خدمت فرهنگ | در عرضه و معرفی هنر انقلاب اسلامی، به چه راه‌هایی می‌شود رفت؟
سرخط خبرها

ساخت موزه نیروی هوایی در تهران

  • کد خبر: ۳۲۷۲۷
  • ۱۳ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۱
ساخت موزه نیروی هوایی در تهران
ساخت موزه نیروی هوایی طی ۲ ماه آینده در تهران آغاز خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، شهردار منطقه 13 تهران، مرتضی رحمان زاده با بیان اینکه برای ایجاد موزه نیروی هوایی در پادگان نیروی هوایی اعتباراتی تهیه شده، گفت: موزه نیروی هوایی بخش کوچکی از پادگان نیروی هوایی است که امسال با مصوبه شورای اسلامی شهر تهران، اعتباری برای این پروژه در نظر گرفته شده که با همکاری شرکت توسعه فضای فرهنگی فاز اول و دوم طراحی ها انجام شده و کار اجرایی آن در دست اقدام است.

وی با بیان اینکه اعتباری که برای این پروژه به منطقه ۱۳ ابلاغ شده حدود دو میلیارد تومان است که ظرف دو ماه آینده کارهای اجرایی آن آغاز می شود، افزود: بخشی که به موزه نیروی هوایی اختصاص دارد یک فضای مجزا از پادگان است که دسترسی جداگانه از انتهای خیابان پنجم نیروی هوایی برای این موزه تعبیه خواهد شد.

براساس گزارش پایگاه خبری شهر، محمد رضا جوادی یگانه، معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران در بازدیدی که سال گذشته از پادگان نیروی هوایی داشت، از تبدیل بخشی از این پادگان به موزه ای که درهای آن به روی عموم مردم باز می شود، خبر داده و گفته بود: بازسازی و آماده کردن این موزه برعهده شهرداری تهران است و فضا و همه امکانات ارزشمند آن متعلق به نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->