آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند
سرخط خبرها

عراقچی در دیدار با همتای ایتالیایی خود: تنها مانع تحقق خاورمیانه عاری از سلاح‌های هسته‌ای، رژیم صهیونیستی است

  • کد خبر: ۳۲۷۴۷۲
  • ۳۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۵
عراقچی در دیدار با همتای ایتالیایی خود: تنها مانع تحقق خاورمیانه عاری از سلاح‌های هسته‌ای، رژیم صهیونیستی است
وزیر امور خارجه کشورمان با تاکید بر ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران و مردود دانستن سلاح‌های کشتار جمعی طبق ارزش‌های دینی و ملی ایرانیان و وفق دکترین دفاعی جمهوری اسلامی ایران، تنها مانع بر سر تحقق خاورمیانه عاری از سلاح‌های هسته‌ای را رژیم صهیونیستی دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که برای شرکت در دومین دور مذاکرات غیرمستقیم ایران- آمریکا به رم سفر کرده است، صبح امروز (شنبه) با «آنتونیو تاجانی» وزیر امور خارجه ایتالیا دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان در این دیدار با تبریک عید پاک به مردم ایتالیا و قدردانی از همتای ایتالیایی به‌خاطر تمهیدات پیش‌بینی‌شده با هماهنگی عمان برای برگزاری این دور از گفت‌و‌گو‌ها در شهر رم - که همچون دور نخست با واسطه وزیر امور خارجه عمان و در یکی از اماکن دیپلماتیک این کشور در رم انجام خواهد شد - راجع به آخرین وضعیت روابط دوجانبه و تحولات بین‌المللی بحث و تبادل نظر کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به تعهد ایران به دیپلماسی و سابقه طولانی تعامل جمهوری اسلامی ایران با سایر کشور‌ها در مورد موضوع هسته‌ای، ضرورت بهره‌گیری همه طرف‌ها از فرصت پیش‌آمده برای حصول به یک تفاهم منطقی و معقول، که ضمن رعایت حقوق مشروع جمهوری اسلامی ایران و رفع تحریم‌های ظالمانه و غیرقانونی، از طریق اعتمادسازی داوطلبانه هرگونه شبهه‌ای راجع به برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران را مرتفع کند، را یادآور شد.

وزیر امور خارجه کشورمان با تاکید بر ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای ایران و مردود دانستن سلاح‌های کشتار جمعی طبق ارزش‌های دینی و ملی ایرانیان و وفق دکترین دفاعی جمهوری اسلامی ایران، تنها مانع بر سر تحقق خاورمیانه عاری از سلاح‌های هسته‌ای را رژیم صهیونیستی دانست که همزمان با نسل‌کشی، قانون‌شکنی و تجاوز علیه کشور‌های منطقه در صدد ایران‌هراسی و تشدید ناامنی در خاورمیانه است که لازم است اروپا و جامعه جهانی به دور از کلیشه‌های تحمیلی، موضع مسئولانه‌ای در قبال آن اتخاذ نماید.

«آنتونیو تاجانی» وزیر امور خارجه ضمن خوش‌آمدگویی به وزیرامور خارجه کشورمان و هیات همراه، میزبانی این گفت‌و‌گو‌ها را برای ایتالیا بسیار ارزشمند دانست و با یادآوری تاریخ طولانی روابط میان ایران و ایتالیا که پیشینه‌ای دیرینه دارد، علاقمندی ایتالیا برای تقویت روابط دو کشور را یادآور شد و بر عزم این کشور برای هرگونه مساعدت جهت موفقیت گفت‌و‌گو‌ها فیمابین ایران-آمریکا تاکید کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->