انتقال مهدکودک‌ها به آموزش و پرورش اتفاق موفقیت‌آمیزی نبود زباله‌هایی که زباله نیستند | درباره مواد بازیافتی که معمولاً به سطل زباله انداخته می‌شوند غذا‌های اقتصادی، خوب یا بد؟ مرجان‌های خلیج فارس احیا شدند رئیس سازمان محیط زیست: موضوع گردوغبار سرخس در دستورکار ماست + فیلم سند طرح جنگل‌داری اجتماعی در حوزه زاگرس تدوین شد تجهیز محیط‌بانان تهران در دستور کار قرار گرفت مرجعیت کنوانسیون تنوع زیستی به محیط زیست واگذار شد تلاش آموزش و پرورش برای رتبه بندی کادر اداری مدارس امتیاز جدید برای هنرستانی‌ها | هنرستان‌ها می‌توانند از مراکز فنی‌‌وحرفه‌ای، رایگان استفاده کنند نایب‌رئیس مجلس به تغییر ساعت شروع مدارس اعتراض کرد مهارت معلمان آموزش خانواده باید بازنگری شود هشدار جدی: اشتباهات مرگبار در مصرف مسکن‌ها و راه‌های پیشگیری فعالیت ستاد احیای دریاچه ارومیه با محوریت معاون اول رئیس جمهور پرداخت هزار میلیارد تومان برای تأمین منابع شیرخشک در دستورکار قرار گرفت فرود ایران به چاله جمعیتی؛ کاهش نرخ باروری به زیر ۱.۳۶ و سالمندی ۲۶ درصدی تا ۱۴۳۰ | هشدار مدیر جمعیت مشهد: بدون اقدام فوری، جبران کاهش جمعیت بیش از ۱۰۰ سال زمان می‌برد! انتقاد نماینده مجلس از بلاتکلیفی آزمون کیفیت‌بخشی معلمان وام، طلا و ارز؛ ۳ حربه وسوسه‌انگیز کلاهبرداران سایبری پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | اوج گرما در مشهد بیش از ۷ میلیون گردشگر خارجی در سال ۱۴۰۳ به ایران وارد شدند هدف‌گذاری ساخت ۵ هزار واحد خوابگاهی متأهلی در هر سال رأی پرونده قتل داریوش مهرجویی تأیید شد یک بام و دو هوای مصوبات کشوری در خراسان رضوی باران نیامد؛ مشهد خشک‌تر از همیشه درمانگاه جهادی شهید رئیسی در مشهد افتتاح شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) شروع مدرسه از ۶ صبح! | چالش‌های یک سیاست اضطراری ارسال لیست بیمه تأمین‌اجتماعی در روز‌های پنجشنبه هم امکان‌پذیر است اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی خبر داد: بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در اکتشاف معادن اطلاعیه وزارت بهداشت درباره آمار مرگ‌ومیر کودکان بر اثر آلودگی هوا
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی: حل مشکلات محیط زیستی استان بدون مشارکت‌های مردمی میسر نیست

  • کد خبر: ۳۲۸۲۰۴
  • ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۳
استاندار خراسان رضوی: حل مشکلات محیط زیستی استان بدون مشارکت‌های مردمی میسر نیست
استاندار خراسان رضوی گفت: حل مشکلات محیط زیستی استان بدون در نظر گرفتن مردم و مشارکت‌های مردمی، میسر نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین مظفری، در نخستین رویداد ملی محیط زیستی حفاظت از گونه در خطر اُرس، در خصوص اهمیت حفظ محیط زیست و مشارکت مردم در این زمینه گفت: باید تلاش کنیم تا بتوانیم قدم‌های مؤثری را باید برای حفظ محیط زیست استان برداریم و اگر مشارکت و حضور مردم نباشد، حتماً موفقیتی در این رابطه به دست نخواهیم آورد.

وی در ادامه افزود: اگر می‌خواهیم اتفاقات خوبی برای محیط زیست بیفتد، باید به مردم متکی باشیم و به مشارکت آنها باور داشته باشیم. حضور مردم، نقطه امیدی برای ماست.

استاندار خراسان رضوی همچنین بیان کرد: همه تلاش ما به عنوان دولت، باید این باشد که بستر و زمینه را برای رقم زدن اتفاقات خوب و مثبت در حوزه‌های مختلف به خصوص محیط زیست استان فراهم کنیم. 

مظفری در ادامه تأکید کرد: البته باید بپذیریم که نقص‌های زیادی تاکنون داشته‌ایم و برای اصلاح آنها قدم برداریم، امروز اگر بنا باشد که راه درست را برویم، ممکن است برای ما هزینه و گرفتاری‌هایی داشته باشد، اما باید این راه درست را برویم و ادامه دهیم.

وی در ادامه به مسئله کشف رود نیز اشاره کرد و گفت: مسئله کشف رود، مصیبت جدی برای استان است و من درخواست می‌کنم تا از محل صندوق محیط زیست برای حل مشکلات آن کمک شود. 

استاندار خراسان رضوی در ادامه به اجرای پویش برای کشف رود اشاره کرد و افزود: ما باید همه در کنار هم قرار بگیریم تا پویش جدی برای رفع گرفتاری کشف رود راه بیندازیم. بدون مردم، این پویش‌ها و این دست از کار‌ها امکان‌پذیر نیست. البته در سوابق گذشته، تصمیمات خوبی در این زمینه گرفته شده و قدم‌های خوبی برداشته شده است.

مظفری همچنین تأکید کرد: حتماً با اراده و مشارکت مردم در کنار حمایت‌های ما برای حل این موضوعات، باور داریم که اگر باور داشته باشیم و اراده کنیم، این موضوعات قابل حل است و حتماً می‌توانیم کار‌های بزرگی در حوزه محیط زیست استان انجام دهیم.

وی در ادامه عنوان کرد: با کار‌های رسانه‌ای و طرح این موضوع به عنوان اولویت اول استان، می‌توان قدمی برای کشف رود برداشت، کشف رود به عنوان یک نعمت الهی و فرصت خوب، اکنون تبدیل به یک معضل جدی برای مشهد شده که حتماً باید به آن توجه ویژه و جدی داشت.

استاندار خراسان رضوی همچنین گفت: ۱۵ موضوع محیط زیستی هست که در حوزه شهری قابل اجراست و هر کدام از آنها یک پویش و یک کار بزرگ است که می‌توان به آن پرداخت و هر ماه یکی از این موضوعات را در دستور کار استان قرار داد. 

مظفری همچنین به وظیفه همگانی در این خصوص اشاره کرد و بیان داشت: عمل به هر یک از این موضوعات ممکن است حال یک نفر را خوب کند و این کار، کار خیلی بزرگی است.

وی به سه‌شنبه‌های بدون خودرو نیز اشاره کرد و گفت: سه‌شنبه‌های بدون خودرو از سال‌ها قبل رقم خورده است و با فرهنگ‌سازی درست، می‌توانیم این پویش زیبا را بزرگ‌تر و همگانی‌تر کنیم.

استاندار خراسان رضوی همچنین ادامه داد: ما نیز در راستای اجرای این پویش سعی می‌کنیم تا کاری کنیم که روز‌های سه‌شنبه، پارکینگ استانداری تعطیل باشد. 

مظفری در پایان به سلامت شهروندان و محیط زیست به عنوان یک امر بسیار مهم تأکید کرد و افزود: ما باید همگی دست به دست هم بدهیم و مسیر‌های جدید را به روی جامعه باز کنیم تا بسیاری از کار‌ها از جمله اجرای این پویش ها، در جامعه به درستی فرهنگ‌سازی شود.

گفتنی است در این مراسم، تقدیرنامه‌ای از سوی شینا انصاری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور، جهت اجرای پویش‌ها و اقدامات محیط‌زیستی غلامحسین مظفری در سطح استان خراسان رضوی، اهداء شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->