وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند سرباز اسرائیلی و یک معلم به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شدند تکذیب ادعای اختلاط بنزین با آب در قزوین طی سفر رئیس جمهور وزیر اطلاعات: رژیم صهیونیستی باید با راهبرد تهاجم در درون خودش روبه‌رو شود نیروهای زمینی اسرائیل در ۱۰ کیلومتری دمشق (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۲ نفر در گرجستان به‌اتهام فروش اورانیوم کمیسیون حقوقی مجلس از پارلمان‌های ۴۴ کشور خواست برای تحریم اسرائیل قانون‌گذاری کنند ارزیابی جدید رسانه‌های آمریکایی از نتایج حملات تجاوزکارانه به تاسیسات هسته‌ای ایران تسلیت سخنگوی وزارت امور خارجه درپی حادثه آتش‌سوزی در شهر الکوت عراق ویدیو | واکنش طنزپردازان آمریکایی به آبروریزی که ترامپ در جشن قهرمانی چلسی به بار آورد تأکید سرلشکر پاکپور بر آمادگی رزمندگان سپاه برای تکرار ضربه به دشمن در دیدار فرمانده کل ارتش حمایت مجلس از وزارت ورزش برای درخواست تعلیق اسرائیل از رئیس فیفا دیلی‌صباح از تمایل ترکیه برای تقویت قابلیت‌های دفاعی سوریه خبر داد بن گویر: افتخار می‌کنم که اسیران فلسطینی را از غذا محروم کردم رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، ویتکاف و گروسی آیت‌الله علم‌الهدی: برنامه‌ریزی هدفمند، راهکار سامان‌دهی مدیریت کشور است گزارش سازمان ملل از وضعیت فاجعه‌بار کودکان در غزه روایت منابع محلی از هرج‌ومرج در سویداء | هزاران نفر آواره شده و اجساد در خیابان‌ها افتاده‌اند ویدئو | اعتراف خشم‌آلود شبکه اینترنشنال به موفقیت حملات موشکی ایران؛ اقدام تهران «کثیف» بود! کارخانه تیتانیوم کهنوج با حضور ویدئو کنفرانسی رئیس‌جمهور افتتاح شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فرماندار مشهد: آماده میزبانی از زائران رضوی در دهه کرامت هستیم

  • کد خبر: ۳۲۸۲۴۲
  • ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۳
فرماندار مشهد: آماده میزبانی از زائران رضوی در دهه کرامت هستیم
معاون استاندار و فرماندار شهرستان مشهد مقدس گفت: جلسات میزبانی از زائران در دهه کرامت آغاز شده و میزبانی شایسته از زائران بارگاه منور رضوی طی این ایام را در دستور کار داریم.

به گزارش شهرآرانیوز، سید‌حسن حسینی امروز (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) طی آیین شکرانه خدمتگزاران زائران نوروزی که با حضور استاندار خراسان رضوی، معاونین استاندار و جمعی از مسئولان در تالار قدس کتابخانه مرکزی حرم مطهر رضوی برگزار شد، اظهار کرد: افتخار می‌کنیم که در خدمت زائران حضرت رضا(ع) هستیم و این نعمت الهی را ارج می‌نهیم. باید تلاش کنیم تا این موفقیت بزرگ، در ذهن و عمل تمامی کارگزاران اجرایی در سطح شهرستان جای گیرد.

معاون استاندار و فرماندار شهرستان مشهد مقدس با بیان اینکه علاوه بر اقدامات اجرایی، باید به این باور برسیم که هر یک از ما می‌توانیم تغییراتی مثبت ایجاد کنیم، افزود: البته در راستای میزبانی از زائران، ما مشکلاتی نیز داریم که نیاز به تحقیق دارند، اما نمی‌توانیم کار‌هایی را که در این شهرستان در حال انجام است، نادیده بگیریم. با تمام توان سعی کرده‌ایم که حرکتی مثبت را ایجاد کنیم و این جلسات با شکوه‌تر از هر زمان دیگری برگزار شدند.

وی با اشاره به عناوین کمیته‌ها خاطرنشان کرد: ما کمیته‌های متعددی داشتیم که شامل کمیته اسکان، بهداشت، بازرسی و نظارت، امداد و نجات، امنیتی انتظامی، تامین و توزیع مواد غذایی، حمل و نقل و ... بود که همه این کمیته‌ها عملکرد بسیار خوبی در وظایف محوله داشتند.

حسینی با بیان اینکه رقابت در خدمت بین خدمتگزاران مثال زدنی است، عنوان کرد: مدیران با تجربه و دانش، تمام این مدت در کنار ما به صورت ۲۴ ساعته مشغول خدمت‌رسانی بودند و خدا را شاکریم که این همکاری‌ها مثمر بوده و در مسیر خدمت‌گزاری و تأمین نیاز مردم موثر واقع شده است و نوروز آرام و خوبی را پشت سر گذاشتیم.

معاون استاندار و فرماندار شهرستان مشهد مقدس افزود: تمام تلاش ما این بود که نظارت بر بازار و توزیع مناسب انجام گیرد. مقامات و کارشناسان متعددی در این راستا همکاری کردند و با برقراری ارتباط موثر، توانستیم به نتایج خوبی دست یابیم. بر این اساس؛ از تمامی عزیزانی که در این مسیر همکاری کردند، تشکر می‌کنم و امیدوارم که با حمایت یکدیگر، توانسته باشیم گام‌های مؤثری برداریم.

وی با اشاره به تقویت نحوه میزبانی از زائران رضوی، ادامه داد: در آستانه دهه کرامت هستیم و جلسات متعدد برای میزبانی از زائران حضرت رضا (ع) در این ایام آغاز شده و در حال انجام است، امیدوارم بتوانیم در این ایام نیز به بهترین نحو خدمتگزار زائران باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->