تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن آلودگی هوای کلانشهر مشهد، برای دومین روز پیاپی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند
سرخط خبرها

معاون گردشگری شهرداری مشهد: برنامه‌های دهه کرامت با محوریت هویت و فرهنگ رضوی پیش‌بینی شده است

  • کد خبر: ۳۲۸۸۰۴
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۴
  • ۱
معاون گردشگری شهرداری مشهد: برنامه‌های دهه کرامت با محوریت هویت و فرهنگ رضوی پیش‌بینی شده است
معاون گردشگری و زیارت سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: تلاش ما این است که در کنار برگزاری جشن‌های دهه کرامت به موضوعات هویتی و فرهنگ رضوی نیز توجه کافی داشته باشیم و این موضوعات را در محتوای مراسم و برنامه‌ها بگنجانیم.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدجلیل بامشکی در خصوص ویژه‌برنامه‌های سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد به‌مناسبت دهه کرامت ۱۴۰۴، اظهار کرد: جشنواره کرامت را در ۲۰ بوستان محوری سطح شهر برگزار می‌کنیم.

وی افزود: این جشنواره شامل جشن‌ها و محافل پارکی است. همچنین، در کنار این جشن‌ها، گذر بازی‌های محلی و نمایشگاه صنایع دستی مادر را خواهیم داشت.

معاون گردشگری و زیارت سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد بیان کرد: در برخی از بوستان‌ها که ظرفیت آن وجود داشته باشد، نمایشگاه تصویری از تصاویر حرم مطهر و شهر مشهد نیز برپا می‌شود. تلاش ما این است که در کنار برگزاری این جشن‌ها به موضوعات هویتی و فرهنگ رضوی نیز توجه کافی داشته باشیم و این موضوعات را در محتوای مراسم و برنامه‌ها بگنجانیم.

بامشکی عنوان کرد: جشنواره کرامت، برنامه‌های ویژه‌ای هم برای دانش‌آموزان دارد که شامل تور و بازدید از بوستان موضوعی زیارت، برگزاری مراسم جشن، مسابقه و بازی‌های تعاملی جذاب است. این برنامه‌ها هر روز به جز روز‌های تعطیل، در بوستان موضوعی زیارت و بوستان وحدت برگزار می‌شود. مدارس می‌توانند از هم‌اکنون برای شرکت در این برنامه‌ها ثبت‌نام کنند.

معاون گردشگری و زیارت سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد اظهار کرد: نمایشگاه مفهومی زیارت نیز در بوستان زیارت فعال است و تشکل‌ها، مساجد و گروه‌ها می‌توانند به صورت دسته‌جمعی از آن بازدید کنند.

وی گفت: در ایام دهه کرامت، تور‌های مشهدگردی را به صورت ویژه و به‌خصوص تور مسیر ولایت (قدمگاه امام رضا (ع) در کوه سنگی و ده سرخ) برگزار می‌کنیم. شهروندان عزیز می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام با شماره تلفن ۳۱-۳۵ تماس بگیرند. این تور از قدمگاه امام رضا (ع) در کوه سرخ و کوه سنگی تا حرم مطهر ادامه دارد.

بامشکی اضافه کرد: همچنین تور حرم‌شناسی را نیز در این ایام برگزار خواهیم کرد که مجاوران و زائران می‌توانند برای شرکت در آن ثبت‌نام کنند. زیارت دوره‌ای هم برای مساجد منتخب پیش‌بینی شده است که علاوه بر زیارت حرم مطهر، زیارت مقابر امامزادگان، یاسر و ناصر (ع)، یحیی بن زید (ع) و خواجه مراد را نیز شامل می‌شود.

وی افزود: ظرفیت برای خدمت‌رسانی در این زیارت‌ها، روزانه پنج دستگاه خودرو است که با محوریت مساجد در ایام دهه کرامت در نظر گرفته شده است. برای استفاده از این ظرفیت باید از قبل ثبت‌نام انجام شود. این قرار زیارت ثابت بوده و با محوریت مساجد، روزانه حدود ۲۰ نفر را خدمت‌رسانی می‌کند.

معاون گردشگری و زیارت سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد گفت: برای هر منطقه اتوبوس‌هایی برای قرار زیارت در نظر گرفته شده است. در ۱۲ منطقه به جز منطقه ثامن این ظرفیت ایجاد شده است و شهروندان می‌توانند از آن استفاده کنند.

وی از برگزاری جشن‌های امام رضایی (ع) در ایام دهه کرامت خبر داد و افزود: همچنین مسابقات شاهنامه‌خوانی نیز در سطح مناطق برگزار می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۶
0
0
برنامه مذهبی تون هیچ ربطی به فرهنگ ایران وایرانی نداره.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->