تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا شروع تمرینات استقلال از جمعه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) پارگی رباط صلیبی امیری تایید نشد لغو مسابقه تراکتور و ملوان در لیگ برتر شروع امیدوارکننده عربستان در پلی‌آف | تساوی بی‌برنده قطر و عمان دلهره ملی‌پوشان در آسمان روسیه | تأخیر در لندینگ هواپیمای تیم ملی منیر الحدادی: هرگز تصور نمی‌کردم فوتبال ایران چنین اتمسفری داشته باشد دعوت از بازیکن بدون تیم به تیم ملی ایران! | چرا جهانبخش در کنار ملی‌پوشان است؟ پرسپولیس دست به دامن کاناوارو شد
سرخط خبرها

مجتبی جباری جانشین بوژوویچ شد

  • کد خبر: ۳۲۸۴۵۲
  • ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۴
مجتبی جباری جانشین بوژوویچ شد
شماره ۸ اسبق آبی‌ها به عنوان سرمربی این تیم تا پایان فصل جاری لیگ برتر معرفی شد.

سعیده رودافشان | شهرآرانیوز، مجتبی جباری، هافبک خلاق و‌ خوش‌فکر اسبق استقلال که از چندی پیش به‌عنوان دستیار بوژوویچ به استقلال آمده بود، حالا به‌عنوان سرمربی جدید این تیم معرفی شد.

بوژوویچ در ۹ بازی اخیرش به همراه استقلال رنگ برد را ندیده و اکثر آمار منفی تاریخ فوتبال استقلال را ثبت کرده بود.

حالا جباری در اولین گام‌ باید در جام حذفی به مصاف پیکان برود تا با کسب نتیجه در تنها جام باقی‌مانده برای آبی‌ها، مرهمی بر دل هواداران این تیم باشد.

جباری هفتمین سرمربی استقلال در این فصل است و به نظر می‌رسد اگر اتفاق خاصی در این تیم رخ ندهد، آبی‌ها با همین مربی فصل را تمام خواهند کرد.

بیانیه باشگاه استقلال در پی اخراج بوژوویچ 

باشگاه استقلال با تأیید این موضوع، در بیانیه‌ای نوشت:

به این وسیله از زحمات و تلاش‌های جناب آقای میودراگ بوژوویچ که در مقطع دشوار و بحرانی هدایت تیم فوتبال استقلال را پذیرفتند، صمیمانه قدردانی می‌کند.

همچنین از اعضای محترم کادرفنی همراه ایشان، که در طول این مدت با تعهد و پشتکار در خدمت تیم بودند، نهایت سپاسگزاری را داریم.

به اطلاع هواداران گرامی باشگاه استقلال می‌رسانیم از امروز، مسئولیت هدایت تیم فوتبال بزرگ‌سالان استقلال تا پایان فصل جاری، به عهده آقای مجتبی جباری، اسطوره محبوب و پرافتخار باشگاه، سپرده می‌شود.

اعضای هیئت‌مدیره باشگاه، ضمن قدردانی از صبوری و همراهی هواداران، بررسی‌های لازم را برای انتخاب سرمربی خارجی سطح بالا جهت فصل آینده آغاز کرده‌اند و نتیجه این فرایند به‌صورت رسمی و شفاف در زمان مقتضی اعلام خواهد شد.

در شرایط فعلی، آنچه بیش از هر چیز اهمیت دارد، حفظ تمرکز و تقویت روحیه تیم است.

امیدواریم هواداران وفادار استقلال، با حمایت همیشگی خود از آقای جباری و بازیکنان، در ادامه فصل کنار تیم باشند و بار دیگر نقش تعیین‌کننده خود را ایفا کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->