پارلمان اروپا خواستار به‌رسمیت شناختن فلسطین شد (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) شورای امنیت سازمان ملل درباره نقض حریم هوایی لهستان نشست اضطراری برگزار می‌کند حضور رهبران ارشد حماس در مراسم تشییع شهدا در قطر + عکس (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) اولین بیانیه جنبش حماس پس از حمله تروریستی اسرائیل به دوحه قطر انفجار مهیب در ونزوئلا + فیلم (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) تشییع و اقامه نماز بر پیکر شهدای حمله اسرائیل به نشست حماس با حضور امیر قطر + فیلم و عکس (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) انتقاد رهبر انصار الله از کشورهای حاشیه خلیج فارس | الحوثی: تجاوز به قطر، نقض حرمت تمامی کشورهای حوزه خلیج فارس است اعمال تحریم‌های جدید آمریکا علیه جنبش انصارالله یمن (۲۰ شهریور ۱۴۰۴) انتقاد صریح پزشکیان از طرح‌های انتقال آب بدون انجام مطالعه | پزشکیان: بزرگترین عامل تورم، دولت است روایت وزیر خارجه تونس از دیدار و مذاکره با عراقچی زنگ خطر برای کشور‌های عربی حاشیه خلیج‌فارس جمهوری اسلامی ایران در نشست فوق العاده دوحه شرکت خواهد کرد هاکان فیدان: نظام جهانی شکست خورده است، راه‌حل باید از منطقه آغاز شود وزیر نفت: بدهی بابک زنجانی به وزارت نفت در مرحله تسویه است معاون قضایی قوه قضاییه: جرایم کلان اقتصادی مشمول عفو نمی‌شود برگزاری رزمایش بزرگ اهدای ۵۷ هزار بسته تحصیلی و ۱۵ سری جهیزیه در مشهد | آیت‌الله علم‌الهدی: انفاق در راه خداوند، ثواب و برکتی ۷۰۰ برابری دارد نشست فوق‌العاده سران عربی- اسلامی برای بررسی ابعاد تجاوز صهیونیست‌ها به قطر در دوحه برگزار می‌شود هشدار وزیر امور خارجه چین به آمریکا در رابطه با تایوان | آمریکا باید محتاط باشد ارزیابی نماینده ایران در آژانس از توافق قاهره | هرگونه اقدام خصمانه‌ای وضعیت را بر می‌گرداند نخست‌وزیر قطر: این یک ترور دولتی بوده و به ما خیانت شده است وزیر کشور انسداد مرز‌ها به‌صورت فیزیکی و الکترونیکی را دستور کار دولت عنوان کرد سخنگوی سپاه: تلاش دشمن تضعیف امید در جامعه است ماکرون با امیر قطر در پی اقدام متجاوزانه رژیم صهیونیستی گفت‌وگوی تلفنی انجام داد رئیس پیشین سازمان انرژی اتمی: توافق ایران و آژانس فی‌نفسه مثبت و رو به جلو است
سرخط خبرها

ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد

  • کد خبر: ۳۲۸۴۶۴
  • ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۸
ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا اعلام کرد که پس از سفرش به عربستان سعودی، قطر و امارات متحده عربی، ممکن است با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهوری روسیه، دیدار و گفت‌وگو کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا در عربستان سعودی با پوتین دیدار خواهد کرد؟ گفت: «این امکان وجود دارد، اما به احتمال زیاد نه. فکر می‌کنم کمی بعد از آن با او دیدار خواهیم داشت.»

عربستان سعودی میزبان گفت‌وگوهایی میان روسیه و اوکراین بوده است که طی آن دو کشور درباره احتمال برقراری آتش‌بس مذاکره کرده‌اند.

سفر ترامپ به خاورمیانه که برای ۱۳ تا ۱۶ مه برنامه‌ریزی شده است، دومین سفر خارجی ترامپ در دور دوم ریاست‌جمهوری‌اش خواهد بود. پیش از آن، او آخر هفته میلادی جاری برای شرکت در مراسم خاکسپاری پاپ عازم رم خواهد شد.

رئیس جمهوری آمریکا همچنین گفت: فکر می‌کنم با اوکراین و روسیه به توافق رسیده‌ایم.باید با زلنسکی (رئیس جمهوری اوکراین) به توافق برسیم.

ترامپ در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا آمریکا حاضر است کریمه را به‌عنوان قلمرو روسیه به رسمیت بشناسد، گفت: فقط می‌خواهم جنگ پایان یابد.

رئیس جمهوری آمریکا افزود: « همه چیز خوب است. من فقط می‌خواهم جنگ تمام شود، برایم اهمیتی ندارد. اگر هر دو طرف راضی باشند و توافقی را امضا کنند، من طرف هیچ‌کدام را نمی‌گیرم. نمی‌خواهم هیچ طرفی را ترجیح بدهم. من فقط می‌خواهم توافقی حاصل شود. می‌خواهم جان مردم نجات پیدا کند.»

تارنمای اکسیوس روز چهارشنبه به وقت محلی به نقل از یک مقام آمریکایی گفت: انتظار می‌رود که استیو ویتکاف نماینده ویژه آمریکا در امور اوکراین و خاورمیانه روز جمعه با ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه دیدار و گفتگو کند.

رئیس جمهوری آمریکا روز چهارشنبه به وقت محلی در شبکه اجتماعی خود موسوم به تروث سوشال به رئیس جمهوری اوکراین هشدار داد: وضعیت اوکراین وخیم است. او (زلنسکی) می‌تواند صلح داشته باشد یا می‌تواند سه سال دیگر بجنگد و سپس همه کشور را از دست بدهد.  من هیچ کاری با روسیه ندارم، اما به شدت می‌خواهم به طور متوسط هفته‌ای پنج هزار سرباز روسی و اوکراینی را نجات دهم، کسانی که بدون هیچ دلیلی جان خود را از دست می‌دهند.

ترامپ گفت: بیانیه‌ای که امروز زلنسکی منتشر کرد، جز طولانی‌تر کردن «میدان کشتار» کاری نخواهد کرد و هیچ کس این را نمی‌خواهد! ما به توافق بسیار نزدیک هستیم، اما مردی که «هیچ کارتی برای بازی ندارد» باید بالاخره آن را بپذیرد. مشتاقانه منتظرم که بتوانم به اوکراین و روسیه کمک کنم تا از این آشفتگی کامل  که اگر من در گذشته رئیس جمهور بودم هرگز شروع نمی‌شد، خارج شوند!

در ۲ تا ۳ هفته اینده تعرفه ها برای چین تعیین خواهد شد

ترامپ درباره تعرفه ها با چین نیز گفت: این  بستگی به چین دارد که تعرفه‌ها چه زمانی کاهش یابد. در  دو یا سه هفته آینده، تعرفه‌هایی برای چین تعیین خواهد شد.

رئیس جمهوری آمریکا در عین حال افزود: روابطم با رئیس جمهوری چین خوب است و امیدوارم بر سر تعرفه‌ها به توافق برسیم.

دوست دارم ایلان ماسک را در کابینه نگه دارم 

ترامپ در حالیکه در  روزهای اخیر برخی منابع از احتمال کنار رفتن ایلان ماسک از کابینه او خبر داده اند، در جمع خبرنگاران گفت: دوست دارم تا مدت‌های طولانی ایلان را نگه دارم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->