سارق نسخه‌های تاریخی مقبره «شاه نعمت‌الله‌ولی» به دام افتاد سرگذشت تلخ یک زن؛ از اعتیاد تا فرزندآزاری این واقعاً یک «بحران» است کشف اسکلت یک زن متعلق به ۳۲۰۰ سال پیش در شهرستان بابل اطلاعیه سازمان امدادونجات هلال‌احمر درخصوص احتمال وقوع طوفان تندری و سیلاب در خراسان و چند استان دیگر (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۱۴ درصد متقاضیان وام ازدواج و فرزندآوری در صف هستند مصرف چه مقدار نمک در روز برای سلامتی خطرناک است؟ پیشنهاد دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی برای افزایش سن ورود زنان به هیئت علمی دانشگاه‌ها آتش‌سوزی ۲.۵ هکتار از مراتع قره‌چغه قوچان خراسان رضوی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک کشته و ۸ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس در آزادراه کرج-تهران (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) توپ برخورد با «تخلیه فاضلاب در اراضی کشاورزی» در زمین شهرداری مشهد بعد از ۷ سال فاش شد؛ ردّپای مرد مستأجر در ناپدیدشدن زن صاحبخانه فروش ۱۰۰ میلیونی نوزاد توسط مادر معتاد برملا شد قتل پسر ثروتمند با سم مار افعی | اعترافات متهمان در دادگاه فرمانده انتظامی مشهد از ۵۰ فقره سرقت باند نقابداران بی قرار پرده برداشت ثبت‌نام آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز، از خرداد ۱۴۰۴ آغاز می‌شود نقش مؤثر تصاویر ماهواره‌ای در پایش آلودگی هوا تدوین کتب درسی جدید در حوزه کدنویسی انجام می‌شود ضرورت اطلاع خانواده از احوالات کودکان برای به حداقل رساندن آسیب‌های دوره نوجوانی مصرف گوشت در سالمندان نباید صفر شود هتل‌های مشهد برای عروسی؛ شبی به یاد ماندنی با خدمات خاص و فضای مجلل صدور هشدار نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) رتبه برتر کشوری در شاخص خلاقیت و نوآوری، در دست موزه طبیعی سمنان پیوند رایگان، افتخار نظام سلامت ایران؛ نجات سالانه ۸۰۰ جان با اهدای عضو در مشهد | راه‌اندازی مرکز برداشت بافت در بهشت‌رضا(ع) شکارچی فعال در فضای مجازی دستگیر شد بار دیگر هشدار خودمراقبتی برای مردم کلانشهر مشهد صادر شد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) حرکت جدی بیمارستان منتصریه مشهد در مسیر توسعه پیوند اعضا | فرهنگ‌سازی درباره مرگ مغزی، ضرورتی اجتناب‌ناپذیر برای رسانه‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۴ درجه می‌رسد هشدار پلیش فتا درمورد فروشندگان سوالات نهایی | لو رفتن سوالات قبل از ساعت مشخص غیرممکن است ۲۹ هزار کودک بازمانده از تحصیل ۶ تا ۱۱ ساله جذب مدارس خواهند شد توصیه‌های طلایی برای تأمین آب بدن در گرمای هوا
سرخط خبرها

فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۲۸۴۸۳
  • ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۵
فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴
قائم مقام بنیاد ملی نخبگان از هماهنگی و برنامه‌ریزی با سازمان اداری و استخدامی کشور برای اعلام فراخوان چهارم جذب و نگهداری سرمایه انسانی استعداد برتر و نخبه در دستگاه‌های اجرایی در شهریورماه ۱۴۰۴ خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سعید خدایگان قائم‌ مقام بنیاد ملی نخبگان در آیین تودیع و معارفه رئیس بنیاد نخبگان استان اردبیل با بیان اینکه در شرایط اقتصادی کنونی، توجه به معیشت نخبگان بسیار ضروری است و اشتغال، نخستین اولویت ما است، گفت: ما در بنیاد ملی نخبگان، در راستای تحقق هدف ماندگاری نخبگان، دو محور کلیدی اشتغال و مسکن را دنبال می‌کنیم.

وی سپس به تشریح برنامه‌های اشتغال‌محور بنیاد پرداخت و گفت: بنیاد تلاش دارد با هماهنگی دستگاه‌های اجرایی و دانشگاه‌ها، فرصت‌های شغلی مناسبی برای استعدادهای برتر فراهم آورد. به عنوان نمونه در «طرح جذب هیئت علمی در دانشگاه‌ها (طرح جهت)» که طرح ویژه دانش‌آموختگان مقطع دکتری است، پرونده‌ها در هفت کارگروه تخصصی در دو مرحله کمی و کیفی بررسی و افراد برگزیده به دانشگاه‌های سراسر کشور معرفی می‌شوند که تاکنون حدود ۹۰ درصد از برگزیدگان این طرح در دانشگاه‌های برتر مانند دانشگاه صنعتی شریف جذب و حدود ۱۳۰ نفر فقط در دانشگاه شریف مشغول به کار شده‌اند.

تمرکز بر شغل‌های سطح بالا برای نخبگان

قائم‌ مقام بنیاد ملی نخبگان سپس به طرح جذب و نگهداری سرمایه انسانی استعداد برتر و نخبه در دستگاه‌های اجرایی اشاره کرد و از برنامه‌ریزی و هماهنگی با سازمان اداری استخدامی برای اعلام فراخوان چهارم این طرح در شهریورماه ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: طرح جذب در دستگاه‌های اجرای از دیگر برنامه‌های بنیاد در راستای حل مسئله اشتغال نخبگان است، که تاکنون سه فراخوان داشته و در حال برنامه‌ریزی برای اعلام فراخوان چهارم آن در شهریورماه هستیم و برخلاف دوره‌های قبل، در این مرحله تمرکز بر شغل‌های سطح بالا خواهد بود تا شأن نخبگان حفظ شود.

پیگیری موضوع مسکن در سطح استان‌ها

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان در ادامه با بیان اینکه از شهریورماه گذشته، بنیاد ملی نخبگان کمیته‌ای را برای پیگیری موضوع مسکن در سطح استان‌ها تشکیل داده است، افزود: در بسیاری از استان‌ها، این برنامه آغاز شده و برخی استان‌ها مانند قم، یزد و اصفهان در این حوزه پیشرو هستند.

خدایگان ادامه داد: مدل اجرای این طرح در هر استان متفاوت است؛ در برخی استان‌ها مانند تهران مشکل زمین وجود دارد و در برخی دیگر، مسئله اصلی ساخت‌وساز است. در استان اردبیل نیز انتظار می‌رود استانداری، اداره کل راه و شهرسازی و شهرداری همکاری لازم را داشته باشند.

همکاری سه‌جانبه‌ای میان دانشگاه محقق اردبیلی، بنیاد نخبگان و اداره کل راه و شهرسازی

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه هزینه بالای مسکن بخش عمده‌ای از درآمد استادیاران را در بر می‌گیرد و حل این مشکل می‌تواند موجب تثبیت نخبگان در استان شود، ادامه داد: در استان اردبیل همکاری سه‌جانبه‌ای میان دانشگاه محقق اردبیلی، بنیاد نخبگان و اداره کل راه و شهرسازی در حال پیگیری است تا برای اساتید جوان، پروژه مسکن اجرا شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->