کیفرخواست علیه قاتل الهه حسین‌نژاد صادر شد زلزله ۴.۲ ریشتری پیرانشهر را لرزاند (۹ تیر ۱۴۰۴) وضعیت تامین شیرخشک در سراسر کشور مطلوب است راهکارهای مقابله با ریاکاری و نفاق | زندگی پشت نقاب دورویی تاکید شخصیت‌ها بر حفاظت از میراث فرهنگی حین جنگ شهادت ۳۰ دانش‌آموز و ۷ معلم در جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی علیه ایران مرگ تلخ یک بدنساز درپی سرقت موبایل | سروش ستوده قربانی این حادثه کیست؟ + فیلم کشف لاشه قوچ وحشی در شاهرود (۹ تیر ۱۴۰۴) حسین خانزاده، بهترین سرویس زن لیگ ملت‌های والیبال تمدید ۲۴ ساعته لغو پرواز‌های فرودگاه امام (ره) و مهرآباد (۹ تیر ۱۴۰۴) همکاری آموزش و پرورش و دادگستری برای کاهش آسیب‌های اجتماعی ضرورت مراقبت از کودکان در دنیایی که به سرعت دیجیتالی می‌شود آغاز فرایند آفت‌زدایی ۲۰۰ هکتار از بوستان جنگلی سرخه‌حصار در نامه‌ای سرگشاده خطاب به رئیس جمهور مطرح شد: تهیه کارزار اعتراض به واگذاری بانک رفاه کارگران وزیر آموزش و پرورش: پیروز حقیقی جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، ایمان بود نه تجهیزات هشدار در مورد خطر صندلی‌های داغ اتومبیل برای کودکان در فصل گرما پیدا کردن ۱۸۸ شهید توسط تیم‌های آنست هلال احمر در پی حملات اسرائیل به ساختمان‌های مسکونی وزیر میراث فرهنگی: جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، آسیبی به گنجینه ملی کشور نزده است ثبت ۱۹ میراث عاشورایی استان گیلان در فهرست آثار ملی پژمان‌فر: باید با دریافت شهریه غیرمجاز در مدارس برخورد شود آمادگی شستا برای مشارکت در بازسازی منازل تخریب‌شده در جنگ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۹ تیر ۱۴۰۴) | احتمال وقوع طوفان گردوخاک در نواحی بادخیز جنوبی استان تور مجازی کاخ نیاوران در زمان تعطیلی مجموعه فعال شد رئیس سازمان اورژانس کشور: در جنگ ۱۲روزه، ۱۰ هزار مأموریت انجام شد | ۷ بیمارستان مورد حمله قرار گرفت حذف ۲۹ مدرسه سنگی و فرسوده در کلات، گامی مهم در تحقق عدالت آموزشی گلایه استاندار اصفهان از یونسکو: سکوت این سازمان دربرابر تجاوز به میراث فرهنگی ایران فراموش نخواهد شد بررسی طرح ارتقای حفاظتی دریاچه «تار و هویر» در شورای عالی محیط زیست اجرای طرح «یادگیری وظیفه‌مدار» در مقطع متوسطه فنی‌وحرفه‌ای | فایده این شیوه چیست؟ طرح تشدید مقابله با مؤسسات حقوقی غیرمجاز در مشهد اجرا می‌شود
سرخط خبرها

طرز تهیه چیپس سیب زمینی حرفه ای و بی ضرر

  • کد خبر: ۳۲۸۵۸
  • ۱۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۳
طرز تهیه چیپس سیب زمینی حرفه ای و بی ضرر
چیپس و سیب زمینی سرخ کرده از تنقلات پرطرف داری هستند که هیچ جوره نمی‌توان قیدش را زد. از بد روزگار، پزشکان هم همیشه ما را از خوردن آن منع می‌کنند. برای همین،می‌خواهیم افزون بر پیدا کردن مسیری اقتصادی برای تهیه آن، چند روش حرفه‌ای هم برای تهیه نوع خانگی اش ارائه دهیم تا این تنقلات را با کمترین میزان زیان و ضرر نوش جان کنید.
امیر مقدم/ شهرآرانیوز - چیپس و سیب زمینی سرخ کرده از تنقلات پرطرف داری هستند که هیچ جوره نمی‌توان قیدش را زد. از بد روزگار، پزشکان هم همیشه ما را از خوردن آن منع می‌کنند. برای همین، در بیشتر مواقع، این عذاب وجدان خوردنش است که برایمان باقی می‌ماند! از این رو، در ستون «مقرون به صرفه» امروز، می‌خواهیم افزون بر پیدا کردن مسیری اقتصادی برای تهیه آن، چند روش حرفه‌ای هم برای تهیه نوع خانگی اش ارائه دهیم تا این تنقلات را با کمترین میزان زیان و ضرر نوش جان کنید.
ملیحه اسماعیلی باشریک، یکی از شهروندآشپز‌های شهرمان که به قول خودش این قدر چیپس و سیب زمینی سرخ کرده درست کرده که برای خودش صاحب سبک شده است، در ادامه توضیحاتی می‌دهد که خواندنش برای هیچ کس خالی از نکته نخواهد بود.

از قیمت‌ها چه خبر؟
قبل از اینکه سراغ اصل مطلب برویم، اجازه بدهید سری به قیمت‌ها بزنیم. حتم دارم با دیدن این تفاوت قیمت ها، بعد از این ترجیح می‌دهید خودتان در خانه چیپس و سیب زمینی سرخ کرده درست کنید تا اینکه این همه پول بی زبان را صرف خرید این تنقلات ساده کنید.
حرفه‌ای چیپس بپز
*نکته: اگر چیپس و سیب زمینی سرخ کرده زیاد درست می‌کنید یا میهمانی دارید و می‌خواهید در حجم بالا آن را درست کنید، توصیه می‌کنیم سیب زمینی موردنیازتان را کیسه‌ای و از میدان بار و روغن سرخ کردنی را هم در پیت‌های حلبی چندکیلویی و از فروشگاه‌های عمده توزیع روغن تهیه کنید. این طوری کلی صرفه جویی اقتصادی خواهید کرد.
حرفه‌ای چیپس بپز
*قیمت‌های ارائه شده برای تهیه تنقلات خانگی فقط شامل هزینه مواد اولیه (سیب زمینی و روغن سرخ کردنی) است و هزینه‌های جانبی مانند ادویه که بسیار ناچیز است و انرژی محاسبه نشده است.

چیپس:
سیب زمینی‌های سفت، تازه و سالم را انتخاب کنید. بشویید و پوست آن‌ها را بگیرید. با یک پوست کن یا چاقوی تیز آن‌ها را ورقه ورقه کنید، نه خیلی نازک ونه خیلی ضخیم. ورقه‌ها را به مدت نیم ساعت در یک کاسه آب سرد
قرار بدهید. بعد آب کشی و با یک دستمال تمیز نخی خشک کنید. این کار باعث می‌شود هم نشاسته سیب زمینی‌ها گرفته و هم هنگام سرخ کردن ترد شوند.
ظرف گودی را تا نیمه روغن (از روغن‌های بدون طعم استفاده کنید) بریزید و بگذارید خوب داغ شود. ورقه‌های سیب زمینی را داخل روغن بریزد و وقتی کمی خمیده و لبه‌های آن طلایی شد، آن‌ها را از روغن خارج کنید و روی دستمال مخصوص روغن گیری مواد غذایی قرار دهید. نمک و ادویه‌های دلخواهتان را تا قبل از سرد شدن چیپس‌ها به آن‌ها اضافه کنید.

سیب زمینی سرخ کرده:
برای پخت سیب زمینی سرخ کرده رستورانی، سیب زمینی‌های تازه، سالم، سفت و درشت را انتخاب و خرد کنید. بعد به مدت ۲ ساعت آن‌ها را درون آب یخ قرار بدهید. مقداری آب درون قابلمه‌ای بریزید. آب که جوش آمد، سیب زمینی‌های خلالی را به آن اضافه و بعد از ۳ دقیقه آبکش کنید. بعد هم مقداری آب سرد روی آن بریزید و بگذارید آب آن خارج و خشک شود. مانند روشی که برای
سرخ کردن چیپس توضیح دادیم، روغن را درون ظرفی بریزد و خلال‌ها را سرخ کنید. نیازی به طلایی شدن سیب زمینی‌ها نیست. می‌توانید آن‌ها را زودتر هم بردارید. بعد از گرفتن روغن اضافه سیب زمینی ها، تا هنوز گرم هستند، قدری نمک روی آن‌ها بپاشید. مراقب باشید وقتی سیب زمینی‌ها گرم هستند روی هم قرار نگیرند، چون خمیر می‌شوند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->