ثبت‌نام وام‌های دانشجویی علوم پزشکی آغاز شد (۱۶ فروردین ۱۴۰۵) آبرسانی به تهران و البرز علیرغم آسیب به تاسیسات در حال انجام است آخرین وضعیت عفونت‌های تنفسی گردش در کشور (۱۶ فروردین ۱۴۰۵) مراجعه ۲۶۸ هزار نفر برای اهدای خون در ایام نوروز ۱۴۰۵ هزینه یک جلسه مشاوره و روانشناسی امسال چقدر است؟ ارائه بیش از ۷ هزار خدمت اورژانسی در بیمارستان قوچان طی تعطیلات نوروز ۱۴۰۵ ذخایر دارویی و خونی کشور در وضعیت مطلوب است (۱۶ فروردین ۱۴۰۵) مکمل هایی که نباید همراه قهوه صرف کنید خوراکی‌های تشدیدکننده استرس از نگاه طب ایرانی کدامند؟ غربالگری کم‌کاری تیروئید برای ۴ هزار و ۹۷۷ نوزاد در ایام نوروز ۱۴۰۵ در مشهد انجام شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۶ فروردین ۱۴۰۵) | رگبار باران، رعدوبرق و تگرگ در استان تا پایان هفته پخش برنامه‌های مدرسه تلویزیونی ایران از شبکه آموزش (۱۶ فروردین ۱۴۰۵) دعای مشترک مسافران قطار؛ پیروزی ایران، نخستین آرزوی زائرانی است که پا به مشهد می‌گذارند جلسه مدیریت بحران استان خراسان رضوی به ریاست استاندار برگزار شد دستورالعمل جدید برای ساماندهی خودرو‌های آسیب‌دیده در جنگ نگهداری ایمن انسولین در سفر | در صورت عدم دسترسی به یخچال، بهترین روش نگهداری انسولین چیست؟ دستور شناسایی و توقیف اموال ۱۰۰ نفر از مدیران و خبرنگاران رسانه‌های معاند صادر شد رگبار و وزش باد شدید در مناطق مختلف کشور طی هفته جاری (یکشنبه، ۱۶ فروردین ۱۴۰۵) با پرخوری و ریزه‌خواری در روز‌های پر استرس چه کنیم؟ افراد سحرخیز و فعال کمتر در معرض ابتلا به ALS هستند ارائه خدمات به بیماران نادر در شرایط جنگی | بیماران نگران درمان نباشند سرنوشت عجیب یک قاتل | بررسی پرونده مرگ مرد جوان که در خودرو گران قیمتش با شلیک گلوله کشته شد واکاوی کیفیت آموزش در نیمه دوم سال ۱۴۰۴ به بیان آمار و پیام‌های مردم | ضعف آموزش‌های «شاد» در سایه جنگ! پلیس مشهد در جست و جوی ۳  جوان شیطان صفت | گریختن دختر جوان از  لانه شیطان! دادستانی کل کشور: بیش از ۷ هزار گزارش مردمی درباره جاسوسی در حال رسیدگی است حمله به مراکز و نیرو‌های امدادی نقض فاحش حقوق بین الملل بشردوستانه است داروی لاغری ویگووی؛ کاهنده وزن یا تهدیدکننده بینایی؟ نجات ۲ کودک خردسال از آتش سوزی خودرو در مشهد + جزییات (۱۵ فروردین ۱۴۰۵) آتش‌سوزی پتروشیمی‌های ماهشهر به طور کامل خاموش شد( ۱۵ فروردین ۱۴۰۵)
سرخط خبرها

کرونا کنکور دکترای ۹۹ را مجازی کرد

  • کد خبر: ۳۲۸۶۴
  • ۱۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۵
کرونا کنکور دکترای ۹۹ را مجازی کرد
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: در فرایند مصاحبه کنکور دکترای ۹۹ اولویت با مصاحبه مجازی است البته نمی‌توان به صورت مطلق تأکید بر مجازی‌شدن همه مصاحبه‌ها داشت. این مسئله به دانشگاه،‌ شهر، رشته و تعداد داوطلبان دعوت شده به مصاحبه بستگی دارد و در نهایت دانشگاه‌ تصمیم گیرنده نهایی است.
به گزارش شهرآرانیوز، ابراهیم خدایی درباره مجازی شدن مصاحبه کنکور دکتری ۹۹، اظهار داشت: ۵۰ درصد نمره پذیرش در آزمون دکتری بر اساس مصاحبه است؛ در این زمینه معاونت آموزشی وزارت علوم و سازمان سنجش آموزش کشور درصدد کاهش مدت زمان مصاحبه با مجازی کردن آن هستند تا داوطلبان پذیرفته شده اوایل آبان ماه سرکلاس بروند.

معاون وزیر علوم گفت: معاونت آموزشی وزارت علوم با صدور بخشنامه ای به دانشگاه های پذیرنده دوره دکتری از آنان خواست سعی در فراهم کردن زیرساخت های مصاحبه مجازی کنند تا به محض اعلام اسامی داوطلبان مجاز، بلافاصله فرایند مصاحبه مجازی برگزار شود.

رییس سازمان سنجش با بیان اینکه زیرساخت های دانشگاه ها در ترم دوم تحصیلی برای مجازی شدن آموزش ها فراهم شده بود، افزود: هماهنگی های اجرایی در این زمینه به شدت در حال انجام است و دانشگاه ها با تجربه آموزش مجازی امکان برگزاری این مصاحبه های مجازی را هم دارند.

وی با بیان اینکه دانشگاه ها را تشویق به برگزاری این شیوه کرده ایم، گفت: اولویت با مصاحبه مجازی است.

سوال‌ها و زمان کنکورها کاهش نمی‌یابد

وی درباره پیشنهاد کاهش تعداد سوالات کنکورهای کارشناسی ارشد و دکتری ۹۹ که چند روز گذشته مطرح شده بود، تاکید کرد: در مباحث سنجش، ۲ عامل در اندازه گیری توانایی فرد اهمیت زیادی دارد؛ یکی از این عوامل زمان و دیگری تعداد سوال است؛ این ۲ فاکتور با هم هستند و یکی از اصول مسلم سنجش و اندازه گیری هم محسوب می شوند. 

رییس سازمان سنجش آموزش کشور اظهار داشت: نمی توان همینطور مطرح کرد که سوالات کاهش و زمان افزایش یابد یا برعکس آن اتفاق بیافتد چرا که همه این عوامل بررسی های فنی، علمی و تخصصی است؛ اگر تعداد سوالات درس یا زمان کنکور از یک حدی کمتر باشد، اندازه گیری توانایی فرد امکانپذیر نمی شود.

به گفته معاون وزیر علوم، نباید این مسائل تخصصی، فنی و علمی را به مباحث عمومی و رسانه ها کشاند.

خدایی با بیان اینکه سازمان سنجش آموزش کشور از همه پیشنهادها برای برگزاری بهتر کنکور استقبال می کند، خاطرنشان کرد: ارائه پیشنهاد اشکالی ندارد و سیاست سازمان سنجش آموزش کشور هم استقبال از پیشنهادهایی است که به برگزاری بهتر کنکور کمک کند.

وی با بیان این مسأله که اگر پیشنهاد به اصول اصلی سنجش و اندازه گیری صدمه وارد نکند، مورد استقبال قرار می گیرد، افزود: مرجع تصمیم گیری در مورد افزایش یا کاهش تعداد سوالات و زمان کنکور، شورای سنجش و پذیرش است که تاکنون در این ارتباط مصوبه ای نداشته ایم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
Start Google Analytics Code <-- End Google Analytics Code -->