توقیف اموال ۱۹ وطن‌فروش در کردستان (۲۲ خرداد ۱۴۰۵) عامل تشویش اذهان عمومی در سلسله لرستان دستگیر شد ترافیک سنگین در جاده چالوس و هراز (۲۲ خرداد ۱۴۰۵) حادثه رانندگی در جاده سرخس-مشهد| ۲ تن جانباخته و ۵ نفر مصدوم شدند + عکس (۲۲ خرداد ۱۴۰۵) زلزله کهنوج کرمان را لرزاند + جزئیات (۲۲ خرداد ۱۴۰۵) زورگیری با چاقو پس از آزادی با وثیقه | متهم سابقه‌دار دوباره به سرقت‌های خشن متهم شد + فیلم توقف قطار خاوران–مشهد در پی نقص فنی چند خط (۲۱ خرداد ۱۴۰۵) خروج قطار مسافربری تبریز - مشهد از ریل (۲۱ خرداد ۱۴۰۵) معجزه آب چغندر برای کاهش فشارخون افراد مسن آیا حذف نان و برنج باعث کاهش وزن می‌شود؟ وقتی کودکی در سایه چرخ‌دنده‌ها گم می‌شود؛ فصلِ «نه» به کار کودکان | قصه ناتمامِ مداد رنگی‌ها رژیم غذایی فستینگ به بهبود سرطان تخمدان کمک می‌کند زلزله نسبتا شدید نورآباد فارس را لرزاند (۲۱ خرداد ۱۴۰۵) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۱ خرداد ۱۴۰۵) | آغاز هفته جدید با دمای ۴۰ درجه تزریق واکسن آنفلوانزا کودکان چه تاثیری دارد؟ علائم افزایش ناگهانی فشار خون چیست؟ استفاده طولانی‌مدت از هندزفری، زنگ خطری برای سلامت شنوایی سیگار قاتل خاموش دستگاه گوارش هندوانه با طعم تریاک پیش‌بینی هواشناسی امروز (پنجشنبه، ۲۱ خرداد ۱۴۰۵) | رگبار، رعد و برق و وزش باد شدید در برخی نقاط کشور کشف ۹۰۰ کیلوگرم تریاک در جنوب سیستان و بلوچستان (۲۱ خرداد ۱۴۰۵) تدابیری برای تهدیدات موذیانه حشرات | چگونه از آمدوشد حشرات در محیط خانه جلوگیری کنیم؟ برخورد قانونی پلیس راهور با شیشه‌های دودی غیرمجاز خودرو‌ها پاسخ به ابهامات درباره کم‌وکیف توزیع یکی از پرتقاضاترین داروها | توزیع مدیریت شده «استامینوفن» شناسایی ظرفیت‌های حمایتی خراسان رضوی در جنگ تحمیلی سوم آیا حقوق خرداد ۱۴۰۵ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی بر اساس احکام جدید پرداخت می‌شود؟ + فیلم کاهش ۵۰درصدی آتش سوزی در منابع طبیعی خراسان رضوی افشای جزییات تکان‌دهنده از آتش‌سوزی انبار فرش در تهران+ فیلم سرعت طوفان در زابل از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت گذشت (۲۰ خرداد ۱۴۰۵)
سرخط خبرها

کرونا کنکور دکترای ۹۹ را مجازی کرد

  • کد خبر: ۳۲۸۶۴
  • ۱۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۵
کرونا کنکور دکترای ۹۹ را مجازی کرد
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: در فرایند مصاحبه کنکور دکترای ۹۹ اولویت با مصاحبه مجازی است البته نمی‌توان به صورت مطلق تأکید بر مجازی‌شدن همه مصاحبه‌ها داشت. این مسئله به دانشگاه،‌ شهر، رشته و تعداد داوطلبان دعوت شده به مصاحبه بستگی دارد و در نهایت دانشگاه‌ تصمیم گیرنده نهایی است.
به گزارش شهرآرانیوز، ابراهیم خدایی درباره مجازی شدن مصاحبه کنکور دکتری ۹۹، اظهار داشت: ۵۰ درصد نمره پذیرش در آزمون دکتری بر اساس مصاحبه است؛ در این زمینه معاونت آموزشی وزارت علوم و سازمان سنجش آموزش کشور درصدد کاهش مدت زمان مصاحبه با مجازی کردن آن هستند تا داوطلبان پذیرفته شده اوایل آبان ماه سرکلاس بروند.

معاون وزیر علوم گفت: معاونت آموزشی وزارت علوم با صدور بخشنامه ای به دانشگاه های پذیرنده دوره دکتری از آنان خواست سعی در فراهم کردن زیرساخت های مصاحبه مجازی کنند تا به محض اعلام اسامی داوطلبان مجاز، بلافاصله فرایند مصاحبه مجازی برگزار شود.

رییس سازمان سنجش با بیان اینکه زیرساخت های دانشگاه ها در ترم دوم تحصیلی برای مجازی شدن آموزش ها فراهم شده بود، افزود: هماهنگی های اجرایی در این زمینه به شدت در حال انجام است و دانشگاه ها با تجربه آموزش مجازی امکان برگزاری این مصاحبه های مجازی را هم دارند.

وی با بیان اینکه دانشگاه ها را تشویق به برگزاری این شیوه کرده ایم، گفت: اولویت با مصاحبه مجازی است.

سوال‌ها و زمان کنکورها کاهش نمی‌یابد

وی درباره پیشنهاد کاهش تعداد سوالات کنکورهای کارشناسی ارشد و دکتری ۹۹ که چند روز گذشته مطرح شده بود، تاکید کرد: در مباحث سنجش، ۲ عامل در اندازه گیری توانایی فرد اهمیت زیادی دارد؛ یکی از این عوامل زمان و دیگری تعداد سوال است؛ این ۲ فاکتور با هم هستند و یکی از اصول مسلم سنجش و اندازه گیری هم محسوب می شوند. 

رییس سازمان سنجش آموزش کشور اظهار داشت: نمی توان همینطور مطرح کرد که سوالات کاهش و زمان افزایش یابد یا برعکس آن اتفاق بیافتد چرا که همه این عوامل بررسی های فنی، علمی و تخصصی است؛ اگر تعداد سوالات درس یا زمان کنکور از یک حدی کمتر باشد، اندازه گیری توانایی فرد امکانپذیر نمی شود.

به گفته معاون وزیر علوم، نباید این مسائل تخصصی، فنی و علمی را به مباحث عمومی و رسانه ها کشاند.

خدایی با بیان اینکه سازمان سنجش آموزش کشور از همه پیشنهادها برای برگزاری بهتر کنکور استقبال می کند، خاطرنشان کرد: ارائه پیشنهاد اشکالی ندارد و سیاست سازمان سنجش آموزش کشور هم استقبال از پیشنهادهایی است که به برگزاری بهتر کنکور کمک کند.

وی با بیان این مسأله که اگر پیشنهاد به اصول اصلی سنجش و اندازه گیری صدمه وارد نکند، مورد استقبال قرار می گیرد، افزود: مرجع تصمیم گیری در مورد افزایش یا کاهش تعداد سوالات و زمان کنکور، شورای سنجش و پذیرش است که تاکنون در این ارتباط مصوبه ای نداشته ایم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
Start Google Analytics Code <-- End Google Analytics Code -->