۱۰ فیلم کوتاه برتر از نگاه تماشاگران‌ در دومین روز جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران چهل‌ودومین جشنواره فیلم کوتاه تهران به ایستگاه پایانی رسید + زمان و مکان اختتامیه تصویری جالب از الناز شاکردوست در پشت صحنه «کج پیله» + عکس انتشار کتابی تازه درباره ساختار مدها در موسیقی دستگاهی ایران نامزدهای جشنواره «عروسکخونه» اعلام شدند وزیر فرهنگ‌ و ارشاد: جشنواره فیلم کوتاه، رویای جوانان در سینما مخاطبان «کنکل» همچنان چشم‌انتظار قسمت جدید نگاهی به قسمت اول سریال «بامداد خمار» پشت پرده سرقت‌های سریال «الگوریتم» جشنواره فیلم کوتاه تهران زیر ذره‌بین رسانه‌ها پرونده عجیب سریال «بامداد خمار» و چالش حقوقی عواملش | واکنش تهیه‌کننده و پاسخ پلتفرم پخش کننده جزئیات سریال تازه مهران مدیری | «شش‌ماهه» در آستانه پخش سجاد بابایی و بهزاد خلج در پشت صحنه فیلم «مجنون» + عکس ویدئو | انتقاد کارگردان «یوز» از شوخی‌های جنسی در سینما فراخوان نخستین جشنواره ملی «داستان ایثار» منتشر شد «خانم مارپل» روی آنتن شبکه تماشا + زمان پخش هادی حجازی‌فر: کارگردان «ناتوردشت» جسارت ساخت اثری متفاوت را داشت کنسرت سیروان خسروی لغو شد مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (چهارشنبه، ۳۰ مهر ۱۴۰۴) فهرست اولیه نامزدهای جوایز فیلم مستقل بریتانیا اعلام شد | فیلم کوثر بن‌هنیه در میان نامزدهای بهترین فیلم بین‌المللی
سرخط خبرها

اکران جهانی سری جدید فیلم سوپرمن

  • کد خبر: ۳۲۸۹۸۹
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۷
اکران جهانی سری جدید فیلم سوپرمن
سری جدید فیلم سوپرمن بالاخره راهی اکران جهانی می شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ دادگاهی در آمریکا شکایت خانواده یکی از خالقان سوپرمن علیه کمپانی برادران وارنر و کمپانی کمیک‌های دی سی را رد و راه را برای اکران جهانی این فیلم در تابستان امسال هموار کرد.

دادگاه منطقه‌ای ایالات متحده به ریاست قاضی جسی فورمن روز پنجشنبه (۴ اردیبهشت) شکایت مطرح‌شده از سوی خانواده جوزف شوستر، یکی از خالقان سوپرمن، علیه وارنر برادرز و دی‌سی کامیکس را رد کرد. این شکایت قصد داشت اکران فیلم «سوپرمن» را در چندین کشور پیش از اکران رسمی آن در ماه ژوئیه (خرداد) متوقف کند.

قاضی فورمن در رأی خود اعلام کرد این پرونده تحت صلاحیت دادگاه فدرال آمریکا قرار نمی‌گیرد، چرا که ادعا‌های مطرح شده مبنی بر نقض کپی‌رایت، بر اساس قوانین کشور‌های خارجی ثبت شده و نه قوانین ایالات متحده.

وارنر برادرز در بیانیه‌ای تأکید کرد: همان‌طور که همیشه تأکید کرده‌ایم، تمامی حقوق سوپرمن در اختیار دی‌سی قرار دارد. با این حال، این شکایت روز گذشته (جمعه) در دادگاه ایالتی نیویورک دوباره ثبت شد.

این دعوی حقوقی از سوی وارن پیری، خواهرزاده شوستر، مطرح که مدعی شده بود «وارنر برادرز دیسکاوری» سال‌ها پیش حقوق بین‌المللی سوپرمن را از دست داده، اما همچنان بدون اجازه و پرداخت حق‌الزحمه از این شخصیت بهره‌برداری می‌کند. او در شکایت خود دریافت سهمی از سود آثار مرتبط از جمله «لیگ عدالت زک اسنایدر»، «بلک آدام» و «شزم!» در کشور‌های مختلف را خواستار شده بود.

دادگاه، استدلال پیری مبنی بر اینکه شکایت باید براساس تخلف از قانون آمریکا بررسی شود را رد و تصریح کرد ادعا‌های نقض حقوق تنها براساس قوانین کشور‌های خارجی تنظیم شده است. همچنین، قاضی فورمن تأکید کرد کنوانسیون برن که پیری به آن استناد کرده بود، به صورت خودکار در محاکم آمریکا قابل اجرا نیست.

ماجرای حقوق سوپرمن به سال ۱۹۳۸ (۱۳۱۷ شمسی) بازمی‌گردد، زمانی که جروم سیگل و جوزف شوستر شخصیت سوپرمن را در ازای ۱۳۰ دلار به دی‌سی فروختند. این موضوع از آن زمان تاکنون بار‌ها موضوع شکایات حقوقی قرار گرفته است.

اگرچه تحت قوانین کپی‌رایت آمریکا، خانواده شوستر می‌توانستند حقوق داخلی سوپرمن را پس بگیرند، اما در سال ۱۹۹۲ (۱۳۷۱ شمسی) توافقی صورت گرفت که این حق را در ازای دریافت سالانه ۲۵ هزار دلار واگذار کرد. یک دادگاه تجدیدنظر بعداً این توافق را تأیید کرد.

با این حال، پیری ادعا کرده بود خواهر شوستر هنگام امضای توافق فاقد اختیار قانونی لازم برای واگذاری این حق بود، اما دادگاه بدون بررسی این موضوع، به دلیل عدم صلاحیت، رسیدگی به پرونده را متوقف کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->