درس‌هایی از نهج البلاغه | در ستایش امنیت نمایش قرآن منسوب به امام‌رضا(ع) در موزه ملک طی ایام دهه کرامت ۱۴۰۴ جشن میلاد حضرت معصومه (س)، ویژه بانوان اردوزبان ۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ در حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد می‌توانند محلی برای تربیت سفرای قرآنی باشند بخش ویژه «اینستا قرآن» به جشنواره قرآن و عترت دانشجویی افزوده شد آغاز مرحله استانی سی‌اُمین مسابقات قرآن و عترت فراجا از ۱۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ اهدای «نشان ملی مودت» در همایش ملی بزرگداشت امامزادگان در دهه کرامت ۱۴۰۴ «سه‌شنبه‌های تکریم از جامعه ایثارگری» و پیشنهاد آن به عنوان ثبت روز ملی ائتلاف جهانی مساجد در دفاع از مسجدالاقصی زمان انتظار زائران حج در فرودگاه‌های عربستان به ۱۰ دقیقه کاهش یافت درخشش هنرمند خراسانی در رویداد جهانی هنر امارات نخستین سوگواره بین‌المللی سفینةالنجاة با معرفی برگزیدگان پایان یافت آیین اعزام کاروان زیر سایه خورشید در حرم مطهر امام‌رضا(ع) برگزار شد تغییر مسیر تاریخ با تحلیل نادرست و تصمیم نابجا دهه کرامت باید با نشاط دینی، خدمت اجتماعی و معرفت‌افزایی همراه باشد اعزام سفیران کریمه‌اهل‌بیت(س) به ۳۰ استان در ایام دهه کرامت ۱۴۰۴ ممنوعیت موقت صدور ویزای عمره برای ۱۴ کشور تأکید دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلام درباره ضرورت اخلاق‌مداری در استفاده از هوش مصنوعی همایش علمی آشنایی با اختلالات اوتیسم در دانشگاه امام رضا (ع) برگزار شد همت خادمان امام رضا(ع) در آزادی زندانیان جرائم غیرعمد
سرخط خبرها

درخشش هنرمند خراسانی در رویداد جهانی هنر امارات

  • کد خبر: ۳۲۹۰۱۷
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۸
درخشش هنرمند خراسانی در رویداد جهانی هنر امارات
نقاشی خط «آیت‌الکرسی» اثری از هاشم طلائیان، هنرمند برجسته خراسانی و از شاگردان استاد محمود فرشچیان، در رویداد جهانی هنر امارات برگزیده شد.

به گزارش شهرآرانیوز، اثر قرآنی هاشم طلائیان، هنرمند ایرانی و ازخطه خراسان رضوی در بزرگترین رویداد جهانی هنر در کشور امارات جز آثار برگزیده انتخاب و در نمایشگاه معرفی شد.

درخشش هنرمند خراسانی در رویداد جهانی هنر امارات

هاشم طلائیان که از شاگردان استاد محمود فرشچیان است و طی چند سال اخیر آثارش به دلیل سبک خاصی که در ترکیب رنگ دارد، مورد توجه مجامع هنری بین المللی قرار گرفته است، اظهار کرد: خرسندم که پس از کسب دو عنوان برگزیده در دو دوره گذشته رویداد جهانی هنر، این بار نیز در رویداد امارات، اثر قرآنی نقاشی خطم برگزیده شد.

این هنرمند خراسانی در خصوص اثر موفق و برگزیده خود در رویداد جهانی هنر امارات گفت: اثر آیت الکرسی تلفیقی از نگارگری، خوشنویسی و تذهیب است و در نمایشگاه این رویداد بین المللی نیز معرفی شد.

وی ادامه داد: پیش از این نیز سال گذشته اثر نقاشی خط آیت الکرسی به عنوان زیباترین اثر هنری جهان در نمایشگاه ترکیه معرفی شد. همچنین در رویداد هنر امارات در اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ نیز این اثر برگزیده شد و مورد تجلیل قرار گرفت.

طلائیان تصریح کرد: اثر هنری آیت الکرسی در اندازه ۹۰ در ۱۲۰ است که در کنار آثار نقاشی خط و نقاشی رئال و کلاسیک و نقاشی روی پارچه، مجسمه سازی، حجم، تذهیب خودنمایی می‌کند.

گفتنی است؛ اثر نقاشی خط آیت الکرسی ماه مبارک رمضان نیز در مراسم افتتاحیه نمایشگاه بین المللی قرآن مشهد رونمایی و مورد تقدیر قرار گرفت. هاشم طلائیان بجستانی از نوادگان مرحوم کربلایی علیجان سلیمانیان بجستانی است که دارای خط زیبا بوده و در مجالس مرحوم صدر و مرحوم استاد کربلایی‌جان به نگارش قرآن می‌پرداخته‌است.

وی اکنون شاگرد استاد محمود فرشچیان است و دو اثرش که ثبت موزه ملی شده، امضای این استاد بین‌المللی را دارد. طلائیان، مدرک دکترایش در رشته هنر‌های تجسمی را از آلمان گرفته است و علاوه بر آن از سوی آکادمی هنر اروپا و آکادمی آمریکا مدرک دکترای افتخاری دریافت کرده و عضو افتخاری آکادمی هنر در اروپا و آمریکاست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->