پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در روز شنبه (۱۸ مرداد ۱۴۰۴ ) گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟ آیا با اجرای فیبرنوری، کابل‌دزدی به پایان می‌رسد؟ | پاسخ مسئولان به مطالبه شهروندان حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی درباره شیوه‌نامه بیمه کارگران ساختمانی پیش‌بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | امید به مذاکره باز هم دلار را عقب راند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴ )| بازار طلا بازیچه افت دلار شد آیا قطعی برق در تهران ۴ ساعته شده است؟ (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) هدف‌گذاری ۳ هزار مگاواتی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۶ خرید طلا و سکه در سیزدهم ماه صفر | کشتی‌آرای: خرید طلا در سیزدهم صفر یک پدیده خرافاتی است پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال ۱۴۰۴ با توجه به معاملات امروز بورس کالا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ریزش ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مکان‌های اسکان اضطراری زائران در مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قطعی برق نخواهند داشت استاندار خراسان رضوی: ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر استان تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۴۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد بانک مرکزی: خرید ارز اربعین از بانک سپه امکان‌پذیر شد بازگشت قطعی برق ۴ ساعته به کشور قیمت امروز دینار عراق در مشهد (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آسان‌شدن جداسازی یارانه برای خانوارهای جدید

  • کد خبر: ۳۲۹۰۴۹
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۲
آسان‌شدن جداسازی یارانه برای خانوارهای جدید
با اتصال داده‌های سازمان ثبت احوال به سازمان هدفمندی یارانه‌ها، مواردی همچون تولد، فوت، ازدواج یا طلاق به صورت خودکار به سازمان هدفمندی یارانه‌ها اطلاع داده می‌شود و جداسازی یارانه برای زوجینی که به‌تازگی ازدواج کرده‌اند، تسهیل خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس آیین‌نامه اجرایی نحوه تعیین و شناسایی خانوار‌های ایرانی و اتباع خارجی که اسفند ۱۴۰۰ به تصویب رسید، از سال ۱۴۰۱ پایگاه اطلاعات خانواده راه‌اندازی شد. سازمان ثبت احوال کشور به عنوان متولی ایجاد پایگاه خانوار کشور، دریافت و ثبت تغییرات ساختار خانوار‌ها را به صورت الکترونیک بر عهده گرفته است.

در این راستا به‌روزرسانی الکترونیکی اطلاعات خانوار و اتصال داده‌های سازمان ثبت احوال به سازمان هدفمندی در دستور کار قرار گرفته و تا کنون در استان‌های سمنان، قزوین و زنجان اجرا شده است. از ششم اردیبهشت نیز برای شماره ملی‌های استان‌های بوشهر، خراسان جنوبی، مرکزی و یزد اعمال می‌شود.

آن‌طور که سخنگوی سازمان هدفمندی یارانه‌ها گفته، با اجرای این طرح از این پس سازمان ثبت احوال کشور تمام تغییراتی که در خانوار‌های کشور ایجاد می‌شود اعم از تولد، فوت، ازدواج یا طلاق را به صورت اتوماتیک و خودکار به سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها اعلام می‌کند.

پس از رویداد‌های چهارگانه تولد، فوت، ازدواج یا طلاق، افراد از سوی ثبت احوال به عنوان خانوار جدید شناسایی می‌شوند؛ اگر فردی ازدواج کرده باشد برای زن و شوهر پرونده جدید در سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها تشکیل و برای سرپرست این خانوار پیامک ارسال می‌شود که نسبت به ثبت یا افتتاح حساب بانکی اقدام کند؛ سپس پرونده این خانوار برای دهک‌بندی ارسال می‌شود. چنانچه این خانوار مشمول دهک‌های یک تا ۹ باشد، یارانه دریافت می‌کند.

به گفته سیده طیبه حسینی، برای پروسه طلاق هم به همین شکل است و زوجه از پرونده سرپرست خانوار خارج می‌شود؛ سپس برای این خانم پیامک افتتاح حساب ارسال می‌شود؛ همچنین اگر فردی فوت کند، سرپرست جدید از سوی سازمان ثبت احوال به سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها اعلام می‌شود؛ سپس پرونده جدید شکل می‌گیرد و برای سرپرست جدید خانوار پیامک ارسال می‌شود که خانوار جدید تشکیل شده و نسبت به ثبت حساب بانکی در سامانه یارانه‌ها اقدام کند.

وی درباره واقعه تولد نیز بیان کرد که با هر تولدی که از سوی سازمان ثبت احوال به سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها اعلام می‌شود، فرزند زیرمجموعه پدر قرار می‌گیرد.

سخنگوی سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها با اشاره به مواردی از قبیل حضانت، قیمومیت، بدسرپرستی و محجوریت که نیازمند حکم دادگاه است، تصریح کرد: افراد باید به سامانه ncr.ir سازمان ثبت احوال مراجعه و سپس با مراجعه به سامانه پایگاه تغییرات خانوار کشور تغییرات مربوطه را ثبت کنند؛ همچنین در این مرحله باید اطلاعات حکم قضایی درج شود؛ سپس سازمان ثبت احوال این اطلاعات را از قوه قضائیه استعلام کرده و چنانچه اطلاعات وارده صحیح باشد، خانوار جدید طبق حکم قضایی شکل می‌گیرد.

حسینی در خصوص افرادی که تمکن مالی یا وُسع اقتصادی دارند، خاطرنشان کرد: این افراد اغلب فرزندان بالای ۱۸ سال خانوار‌ها هستند که دارایی و درآمد مستمر دارند و می‌توانند مستقل از خانوار باشند؛ این افراد هم می‌توانند با مراجعه به سامانه پایگاه اطلاعات خانوار کشور ncr.ir درخواست بررسی وُسع اقتصادی خود را ثبت کنند.

به گفته وی، سازمان ثبت احوال کشور پس از دریافت این درخواست، با استعلام از پایگاه رفاه ایرانیان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، به بررسی آن می‌پردازد و چنانچه وُسع اقتصادی فرد مورد تأیید قرار بگیرد، این فرد از خانوار اصلی جدا و وارد پروسه دهک‌بندی می‌شود و مطابق دهک تعیین شده یا مشمول یارانه می‌شود یا خیر.

با راه‌اندازی پایگاه اطلاعات خانوار، هویت اشخاص حقیقی و خانوادها، ارتباطات سببی و نسبی، به عنوان موجودیتی جدید در زمان ثبت احوال کشور مدیریت می‌شود. در واقع در راستای انجام یکی از تکالیف مصرح در ۲۳ پروژه اولویت دار دولت الکترونیک، ســازمان ثبت احوال کشور با ایجاد پایگاه خانواده یعنی روابط سببی و نسبی بر اساس توان داخلی و استفاده از ظرفیت‌های موجود آغاز کرده و مبتنی بر داده‌های استخراج شده نسبت به ایجاد و ارائه سرویس پایه اطلاعات خانواده اقدام صورت گرفته است.

از سال گذشته این سرویس علاوه بر سامانه سهیم در اختیار چند دستگاه اجرایی از جمله بانک مرکزی، درگاه یکپارچه خدمات دولت هوشمند ثبت نام یارانه و فراجا نیز قرار گرفته است.

ایجاد درختواره خانوار و شجره نامه ایرانیان، شناسایی و احراز هویت ایرانیان را در دستگاه‌های اجرایی تسهیل می‌نماید و خدمات مطلوب تری به مراجعین ارائه می‌کند؛ بنابراین گزارش، در حال حاضر یارانه نقدی دهک‌های یک تا سه به ازای هر نفر ۴۰۰ هزار تومان و دهک‌های چهار تا ۹ نفری ۳۰۰ هزار تومان است. مستمری مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی کشور بیستم هرماه، یارانه نقدی و معیشتی خانوار دهک‌های یک تا سه به مبلغ ۴۰۰ هزار تومان به ازای هر نفر ۲۵ هر ماه، یارانه نقدی و معیشتی سایر خانوار‌های مشمول به ازای هر نفر ۳۰۰ هزار تومان سی‌ام هر ماه و یارانه دارو و هزینه حمل‌ونقل و ذخیره‌سازی سوخت، از ابتدای ماه انجام می‌شود.

از ابتدای اردیبهشت بر اساس همکاری دولت و مجلس و آن‌طور که اعداد و ارقام نشان می‌دهد یارانه ۴۳۶ هزار نفر از دهک‌های چهار تا ۹ قطع شده است؛ برنامه‌ای که در لایحه بودجه ۱۴۰۴ گنجانده شده و از چند روز قبل در کمیسیون اجتماعی مجلس مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->