دو بار اعدام برای قاتل سنگدل و هوسران در دو راهی مشهد-طرقبه | هشدار: خواندن این خبر برای افراد زیر ۱۸ سال و بیماران قلبی توصیه نمی‌شود درخشش ۴ مدال نقره و برنز بر گردن تیم دانش‌آموزی ایران در المپیاد جهانی اقتصاد آتش‌سوزی در نخلستان‌های روستای رُمیله آبادان مهار شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) بهره‌مندی ۶.۵ میلیون سالمند از خدمات مستمر دولتی اشعه فرابنفش خورشید در مشهد به شاخص «خطر بسیار زیاد» رسید درخواست طلاق از مردی که برای دزدی از خانه پدرزنش نقشه کشید درخواست نبش قبر برای کشف راز مرگ مرد تهرانی در ترکیه میدری: حذف یارانه یا تغییر دهک‌بندی قبل از اعمال به افراد اطلاع داده می‌شود عسلویه روی دور زلزله؛ زمین‌لرزه ششم هم ۴ریشتری بود (۶ مرداد ۱۴۰۴) شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی پساب خروجی «زبرخان» را تعیین تکلیف کند راهکارهایی ساده برای صرفه جویی بیشتر در مصرف آب و مدیریت اقتصادی خانواده توضیحات رئیس کل دادگستری استان تهران درباره درخواست توبه «تتلو» ماده ۲۱۵ آیین نامه راهنمایی و رانندگی به عابران پیاده چه می‌گوید؟ بررسی چند راهکار برای کاهش اثرات زیست‌محیطی فاضلاب‌های شهری نظام تعلیم و تربیت کشور باید با رویکرد آینده‌نگری از چالش‌ها عبور کند تأکید دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش بر ارتقای جایگاه معلمان درخواست وزیر محیط زیست زیمباوه برای گسترش همکاری دوجانبه با ایران آیا خشم به ارث می‌رسد؟ | بررسی عوامل ژنتیکی در بروز عصبانیت آمبولانس وسیله تبلیغات نیست | با متخلفان تا حد «لغو پروانه» برخورد خواهد شد زائران اربعین زمان مواجهه با تشعشعات فرابنفش خورشید را محدود کنند هر آنچه که باید در مورد درد سیاتیک بدانید میانگین سن بازنشستگی در کشور ۵۱ تا ۵۲ سال اعلام شد جانباز جنگ ۱۲ روزه با صهیونیست‌ها در کاشان به شهادت رسید درگیری خونین در یک شرکت خصوصی مشهد قتل خانم مدیرعامل توسط شوهر خیانتکار در جلسه کاری! التماس مادر قاتل از مادر الهه حسین‌نژاد مقابل دادگاه + فیلم (۶ مرداد ۱۴۰۴) طرح ورود خودروهای مسافران خارجی به کشور اجرا می‌شود حمله گروهی گراز‌ها به مزارع کشاورزی خراسان شمالی (۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وقتی بیمه دبه می‌کند!

  • کد خبر: ۳۲۹۰۹۲
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۲
وقتی بیمه دبه می‌کند!
همان‌طور که می‌دانید دانشجویان می‌توانند لپ‌تاپ و گوشی خود را بیمه سرقت کنند. البته طبق این بیمه‌نامه سرقت دستگاه، در مواقعی که دانشجو دستگاه خود را با اراده و اختیار خویش در اختیار سارق قرار می‌دهد تحت پوشش نمی‌باشد.
مهدی محمدی
نویسنده مهدی محمدی

همان‌طور که می‌دانید دانشجویان می‌توانند لپ‌تاپ و گوشی خود را بیمه سرقت کنند. البته طبق این بیمه‌نامه سرقت دستگاه، در مواقعی که دانشجو دستگاه خود را با اراده و اختیار خویش در اختیار سارق قرار می‌دهد تحت پوشش نمی‌باشد. اگر با همین فرمان پیش برویم این شرایط نیز برای بیمه وسایل دانشجو اعلام خواهد شد:

دانشجو حتما هنگامی که دزد خواست وسیله او را بدزدد با او به صورت لفظی و کلامی درگیر شود به نحوی که در عرف جامعه به آن بگویند دعوای درست و حسابی!

اگر رد مشت سارق محترم یا رد چاقوی زورگیر گرامی یا تیر تفنگ روی صورت دانشجو نباشد وسیله تحت پوشش قرار نمی‌گیرد. همچنین برای آثار جراحات وارده کمتر از سه ضربه چاقو یا کمتر از دو ضربه قمه فرد برای گرفتن بیمه باید به کمیسیون ویژه بیمه برود. ضمنا پزشکی قانونی باید تأیید کند که خودزنی نبوده است.

در حال حاضر دانشجوی بیمه شده موظف است حتما روزی دو ساعت از یوتیوب آموزش رزمی و دفاع شخصی ببیند. تا شش ماه آینده به شروط بیمه، توانایی دفاع شخصی و داشتن کمربند نارنجی نیز اضافه خواهد شد. (اول قرار بوده شرط بیمه، داشتن کمربند مشکی دان یک باشد ولی به خاطر رفاه دانشجو همان کمربند نارنجی هم کفایت می‌کند.)

در همین راستا به قهرمانان کشوری رشته‌های بوکس، کاراته، تکواندو، کنگ‌فو و سایر رشته‌های رزمی تخفیف ۵‌درصد داده می‌شود و داشتن مقام‌های بین‌المللی نیز ۶ درصد تخفیف خواهد داشت.

دانشجویان خیلی مؤدب که اهل دعوا و بزن بزن نیستند باید مبلغی تحت عنوان مالیات بر ادب افزوده نیز علاوه بر مبلغ اصلی بیمه پرداخت کنند.

به دانشجویان توصیه می‌کنیم با سارق یا زورگیر وارد مذاکره شوند و از او بخواهند به جای لپ‌تاپ یا گوشی آنها، کلیه آنها را بردارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->