استفاده از کتاب‌های کمک درسی و برگزاری آزمون‌های هفتگی در مقطع ابتدایی ممنوع درباره آتشکده‌ای در دل کوه‌های سخت‌گذر خراسان | رازِ خانه دیو دست‌های آلوده هوا! آسمان همیشه آبی نیست کاهش ۳۲ درصدی کیف قاپی در خراسان رضوی در شش ماه نخست ۱۴۰۴ «زنگ ورزش» شاه‌کلید ارتقای تمرکز دانش‌آموزان در مدرسه | ورزش‌کردن چه تأثیری بر تقویت حافظه افراد دارد؟ با پیامد‌های استفاده بیش‌ازحد از موبایل و بازی‌های آنلاین برای کودکان آشنا شوید هشدار درباره آنفلوانزای جدید | ویروس جدید به ایران رسید؟ گلایه مردم مشهد از تغییر مکان و هزینه کلاس‌های پیش از ازدواج | پایان مشاوره‌های رایگان! سرانه مصرف لبنیات در کشور نصف استاندارد است | توزیع شیر مدارس تا ۲ هفته آینده توصیه‌های متخصص طب ایرانی برای داشتن بدن سالم در فصل سرد کمبود کلسیم و ویتامین D زمینه‌ساز پوکی استخوان است اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۲۷ مهرماه ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش نسبی دما از فردا فوت ۲ عابر پیاده در تصادف جاده‌ای خراسان رضوی | توقیف نزدیک به ۵۰۰ وسیله نقلیه متخلف در روز گذشته (شنبه، ۲۶ مهر ۱۴۰۴) بازداشت ۳۹ متخلف زیست‌محیطی و ضبط انواع سلاح‌ در مازندران اعتراض بازنشستگان تأمین‌اجتماعی به تأخیر در واریز معوقات حقوق: بعد از ۷ ماه بازهم معوقات پرداخت نشد! واکنش وزیر آموزش و پرورش به مرگ دانش‌آموز زنجانی در مدرسه ۴ روستای مشهد به اینترنت پرسرعت و شبکه ملی متصل شدند نتایج ذخیره‌های دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد (۲۷ مهر ۱۴۰۴) | جزئیات ثبت‌نام + لینک مشاهده نتایج واکنش سازمان تعلیم و تربیت به خبر ممنوعیت ورود غربالگران به کودکستان‌ها | سن غربالگری در مدارس، ۲ سال کاهش یافته است اعلام آمادگی هلال احمر برای آموزش کمک‌های اولیه در مدارس طول عمر مبتلایان به زوال عقل چه مدت است؟ چند راهکار ساده برای غلبه بر افسردگی بعد از زایمان هزینه ماهانه تأمین اجتماعی چقدر است؟ | طلب ۱۵۰ همتی تامین اجتماعی از کارفرما‌ها چگونه روان‌شناس نما‌های مجازی را تشخیص دهیم؟ شاخص بروز سل در خراسان رضوی بالاتر از میانگین کشوری است با پیک عفونت‌های تنفسی مواجه نیستیم قتل فجیع زن جوان با ۱۷ ضربه چاقو به علت تقاضای طلاق!
سرخط خبرها

وقتی بیمه دبه می‌کند!

  • کد خبر: ۳۲۹۰۹۲
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۲
وقتی بیمه دبه می‌کند!
همان‌طور که می‌دانید دانشجویان می‌توانند لپ‌تاپ و گوشی خود را بیمه سرقت کنند. البته طبق این بیمه‌نامه سرقت دستگاه، در مواقعی که دانشجو دستگاه خود را با اراده و اختیار خویش در اختیار سارق قرار می‌دهد تحت پوشش نمی‌باشد.
مهدی محمدی
نویسنده مهدی محمدی

همان‌طور که می‌دانید دانشجویان می‌توانند لپ‌تاپ و گوشی خود را بیمه سرقت کنند. البته طبق این بیمه‌نامه سرقت دستگاه، در مواقعی که دانشجو دستگاه خود را با اراده و اختیار خویش در اختیار سارق قرار می‌دهد تحت پوشش نمی‌باشد. اگر با همین فرمان پیش برویم این شرایط نیز برای بیمه وسایل دانشجو اعلام خواهد شد:

دانشجو حتما هنگامی که دزد خواست وسیله او را بدزدد با او به صورت لفظی و کلامی درگیر شود به نحوی که در عرف جامعه به آن بگویند دعوای درست و حسابی!

اگر رد مشت سارق محترم یا رد چاقوی زورگیر گرامی یا تیر تفنگ روی صورت دانشجو نباشد وسیله تحت پوشش قرار نمی‌گیرد. همچنین برای آثار جراحات وارده کمتر از سه ضربه چاقو یا کمتر از دو ضربه قمه فرد برای گرفتن بیمه باید به کمیسیون ویژه بیمه برود. ضمنا پزشکی قانونی باید تأیید کند که خودزنی نبوده است.

در حال حاضر دانشجوی بیمه شده موظف است حتما روزی دو ساعت از یوتیوب آموزش رزمی و دفاع شخصی ببیند. تا شش ماه آینده به شروط بیمه، توانایی دفاع شخصی و داشتن کمربند نارنجی نیز اضافه خواهد شد. (اول قرار بوده شرط بیمه، داشتن کمربند مشکی دان یک باشد ولی به خاطر رفاه دانشجو همان کمربند نارنجی هم کفایت می‌کند.)

در همین راستا به قهرمانان کشوری رشته‌های بوکس، کاراته، تکواندو، کنگ‌فو و سایر رشته‌های رزمی تخفیف ۵‌درصد داده می‌شود و داشتن مقام‌های بین‌المللی نیز ۶ درصد تخفیف خواهد داشت.

دانشجویان خیلی مؤدب که اهل دعوا و بزن بزن نیستند باید مبلغی تحت عنوان مالیات بر ادب افزوده نیز علاوه بر مبلغ اصلی بیمه پرداخت کنند.

به دانشجویان توصیه می‌کنیم با سارق یا زورگیر وارد مذاکره شوند و از او بخواهند به جای لپ‌تاپ یا گوشی آنها، کلیه آنها را بردارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->