معوقات حقوق فروردین ماه ۱۴۰۴ برخی از بازنشستگان تأمین اجتماعی هنوز پرداخت نشده است علت صدا دادن مفاصل هنگام حرکت چیست؟ | چه زمانی نگران شویم؟ بهره‌برداری از فاز جدید پروژه‌های محرومیت‌زدایی سپاه در مشهد | ۱۵ هزار سبد لوازم‌التحریر میان دانش‌آموزان کم‌برخوردار مشهد توزیع شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۵ مهر ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا روز سه‌شنبه درباره بیماری هاری و راه‌های پیشگیری از مرگ انسانی ناشی از آن | یک گاز تا مرگ تمرکز وزارت آموزش و پرورش بر احیای المپیادهای ورزشی مدارس در سال تحصیلی جدید درباره روان‌درمانی با هوش مصنوعی و آسیب‌هایش | نسخه‌پیچی معیوب با هوش مصنوعی چرا در پاییز باید آبرسانی کنیم؟ | راهکار‌های هیدراته‌ماندن در فصل سوم سال سبزوار، کم‌بارش‌ترین شهرستان خراسان رضوی در سال ۱۴۰۳ واکسن آنفلوانزا در داروخانه‌های زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی مشهد در دسترس عموم قرار گرفت (۵ مهر ۱۴۰۴) اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ مهر ۱۴۰۴) معاون وزیر علوم: همه دانشجویان تعلیق شده به دانشگاه برگشتند | مشکلات احتمالی از طریق سازمان امور دانشجویی پیگیر شود متهم متواری پس از یک سال بازداشت شد | مخفی شدن دزد چاق در کولر آبی! دادستان تهران هشدار داد: برخورد سخت با انتشار اخبار کذب و برهم‌زننده امنیت روانی جامعه درمورد مکانیسم ماشه اجرای ۱۱۲ برنامه به مناسبت هفته گردشگری در خراسان رضوی عوارض خطرناک بیماری باکتریایی که شبیه سرماخوردگی است از حرم تا کوهسنگی، مشهد نقطه تلاقی زیارت و گردشگری | گزارشی از وضعیت صنعت توریسم در مشهدالرضا(ع) دستگیری یک متخلف محیط زیست در تایباد | خسارت ۱۰۰ میلیون ریالی به محیط زیست خراسان رضوی ناشی از نگهداری اجزای حیوانات خانم‌های باردار نیازی به «غذای دو نفره» ندارند صدور حکم حبس و اعدام برای اعضای شبکه چهار نفره موساد کارایی واکسن آنفلوانزا بین ۴۰ تا ۶۰ درصد است حفر چاه چه زمانی جرم محسوب می‌شود و مجازات آن چیست؟ با منافذ باز پوست چه کنیم؟ | این منافذ به طور قطعی درمان می‌شوند؟ معاون وزیر راه و شهرسازی: پروژه قطار حومه‌ای مشهد - گلبهار مسیر سفر را بیش از یک ساعت کوتاه می‌کند هوای امروز مشهد باز هم «ناسالم برای گروه‌های حساس» (شنبه، ۵ مهر ۱۴۰۴) چگونگی توزیع شیر در مدارس | مناطق محروم در اولویت دریافت شیر مدرسه اسامی محصولات آرایشی غیر مجاز منتشر شد (۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

راز عجیب پیداشدن اسکلت مرد روی تخت خانه متروکه در مشهد + عکس

  • کد خبر: ۳۲۹۳۰۶
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۶
راز عجیب پیداشدن اسکلت مرد روی تخت خانه متروکه در مشهد + عکس
اسکلت مردی که بیش از ۹ ماه قبل روی تخت خواب منزل مسکونی اش جان داده بود در حالی کشف شد که روایت تکان دهنده‌ای از ماجرای مرگ وی را حکایت می‌کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، صدای گوش‎خراش در آهنی یک منزل مسکونی در خیابان شهید میرزایی مشهد که با وزش باد به هوا بر می‌خاست، اهالی محل را کلافه کرده بود. در زنگ زده این منزل ویلایی که از صبح باز و بسته می‌شد تا حدی موجب نگرانی یکی از اهالی شد که بالاخره همزمان با آغاز تاریکی شب، به در منزل همسایه رفت و او را صدا زد، اما کسی پاسخش را نداد. او با این تصور که شاید سارقی وارد منزل شده باشد با پلیس۱۱۰ تماس گرفت و ماجرای باز بودن در حیاط منزل همسایه اش را بازگو کرد.

راز عجیب پیداشدن اسکلت مرد روی تخت خانه متروکه در مشهد + عکس

طولی نکشید که گروه گشت انتظامی با دستور سرگرد احمدآبکه (رئیس کلانتری طبرسی شمالی) به طرف خیابان شهید میرزایی حرکت کرد، اما وقتی نیرو‌های انتظامی در دل سیاه شب، قدم به درون منزل گذاشتند ناگهان با اسکلتی روبه‎رو شدند که روی تختخواب قرارداشت. لحظاتی بعد بی سیم‌های پلیس به صدا درآمد و ماجرای تکان دهنده «اسکلت» در میان اهالی محل نیز پیچید.

بررسی‌های مقدماتی که با دستور مقام قضایی و توسط افسران زبده دایره تجسس کلانتری صورت گرفت، بیانگر آن بود که مرد معتاد به تنهایی در آن خانه زندگی می‌کرد و همسایگانش آخرین بار او را حدود ۹ ماه قبل دیده‌اند!

این درحالی بود که هیچ گونه لوازمی نیز در منزل وجود نداشت و تنها پتویی در زیر «اسکلت» روی تخت باقی مانده بود. اکنون ماجرای تکان دهنده مردی که روی تختخواب «اسکلت» شد، به روایتی تلخ در میان اهالی محل تبدیل شده است و تحقیقات پلیس برای واکاوی این حادثه تاسف بار ادامه دارد.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->