۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آخرین مهلت اعلام وضعیت خوابگاه‌های دانشجویی تعیین شد

  • کد خبر: ۳۲۹۴۹۳
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۲
آخرین مهلت اعلام وضعیت خوابگاه‌های دانشجویی تعیین شد
معاون امور دانشجویان صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، آخرین مهلت اعلام وضعیت خوابگاه‌های دانشجویی را اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ صمد حاج جباری در نامه‌ای از دانشگاه‌ها در خواست کرد گزارش آخرین وضعیت خوابگاه‌های دانشجویی آماده بهره‌برداری و در حال ساخت دانشگاه خود را برای برنامه‌ریزی‌های کلان مدیریتی حداکثر تا ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ برای صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم ارسال کنند متن نامه مذکور به شرح زیر است:

با عنایت به ضـرورت وجود اطلاعات دقیق و صـحیح از آخرین وضـعیت خوابگاه‌های دانشجویی آماده بهره‌برداری و نیز در حال ساخت دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی برای برنامه ریزی‌های کلان مدیریتی و ارائه گزارش به نهادها و دسـتگاه‌های ذی‌ربط، خواهشـمند است دسـتور فرمایید گزارشی از خوابگاه‌های در شرف افتتاح و در حال ساخت آن دانشگاه را در قالب فایل اکسل حداکثر تا تاریخ ۱۴۰۴.۰۲.۱۰ به این صندوق ارسال کنند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->