حمله اسرائیل به انبار نفت شهران و یک مخزن سوخت در تهران (یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم شنیده شدن صدای انفجار در مناطقی از شرق و غرب تهران (یکشنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم حاجی‌صادقی: وعده صادق ۳ وعده نابودی اسرائیل است اطلاعیه سپاه درباره موج جدید عملیات تهاجمی ترکیبی وعده صادق ۳ غریب‌آبادی: عراق از نظر ما مسئول است و باید جلوی تجاوز را بگیرد آغاز موج جدید حمله ایران به اسرائیل (یکشنبه، ۲۵ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم انهدام نفربرهای اسرائیل و تلفات سنگین به اشغالگران در خان یونس ویدئو| تخریب گسترده در محل حمله موشکی ایران در تل آویو بیانیه نمایندگان اقلیت‌های مذهبی در مجلس شورای اسلامی در محکومیت حمله اسرائیل و نیز دفاع از میهن اطلاعیه درباره نحوه اطلاع‌رسانی در شرایط اضطراری استان خراسان رضوی توضیحات جدید آژانس اتمی درباره تاسیسات هسته‌ای اصفهان گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان با ولیعهد عربستان | بن‌سلمان: در همه تعاملات دیپلماتیک خود به دنبال اعمال فشار و توقف تجاوز‌گری‌های اسرائیل هستم آیا کارکنان دستگاه‌های اجرایی شهر و استان تهران دورکار شدند؟ توضیحات اسکات ریتر، نظامی بازنشسته آمریکایی، درباره عملیات فریب ارتش اسرائیل بیانیه رسانه‌ای بسیج وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی درباره دریابان شمخانی گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور فرانسه | مکرون: از قصد اسرائیل برای حمله به ایران خبر نداشتیم! انهدام ۱۰ هواگرد اسرائیلی در مناطق مختلف کشور (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) پهپاد اسرائیلی در سایت نطنز با سامانه سوم خرداد منهدم شد پزشکیان در گفتگو با رئیس جمهور ترکیه: ذات رژیم صهیونیستی با جنایت و کشتار پیوند دارد ناوشکن جاسوسی انگلیس در دریای عمان متوقف شد واکنش فرماندار مشهد به خبر فعالیت پدافندی این شهر حمله مسلحانه به دو قانون‌گذار آمریکایی در مینه‌سوتا پوتین و ترامپ با محوریت ایران گفت‌و‌گو کردند (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) درخواست کمیسیون امنیت ملی مجلس برای اعمال محدودیت در بازرسی‌های آژانس بین المللی انرژی اتمی حمله مستقیم رژیم صهیونیستی به یک آمبولانس در آذربایجان غربی | دو نفر شهید شدند (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) شایعه حمله به پتروشیمی شهید تندگویان تکذیب شد (۲۴ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دبیر شورای عالی امنیت ملی به برزیل رفت (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۲۹۶۵۹
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۷
دبیر شورای عالی امنیت ملی به برزیل رفت (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴)
دبیر شورای امنیت ملی ایران به منظور شرکت در اجلاس امنیتی بریکس وارد برزیل شد.

به گزارش شهرآرانیوز، «علی اکبر احمدیان» در این سفر دیدار‌ها و مذاکرات دوجانبه و چندجانبه‌ای درباره همکاری‌های امنیتی، سیاسی و اقتصادی و همچنین تحولات غرب آسیا خواهد داشت و قرار است درباره ترتیبات امنیّتی بین کشور‌های عضو بریکس گفت‌و‌گو‌هایی انجام شود.

برزیل در سال ۲۰۲۵ ریاست دوره‌ای بریکس را به عهده دارد و اجلاس‌های مرتبط با این سازمان مهم بین المللی به میزبانی برزیل برگزار می‌شود.

به گزارش ایرنا، برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی بنیانگذاران بریکس هستند و عربستان سعودی، مصر، امارات متحده عربی، اتیوپی، اندونزی و ایران نیز به آن پیوسته‌اند.

بریکس همچنین ۹ کشور شریک به عنوان اعضای وابسته از جمله بولیوی، کوبا، بلاروس، مالزی، نیجریه و قزاقستان دارد.

سازمان بین المللی قدرت‌های اقتصادی نوظهور موسوم به بریکس از زمان تاسیس پس از جنگ جهانی دوم، برای نمایندگی بیشتر جنوب جهانی در سازمان‌های چندجانبه و تقویت همکاری میان کشور‌های در حال توسعه و نوظهور تلاش کرده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->