فرمانده کل سپاه: اتحاد مسلمانان، راهبردی‌ترین عامل در شکست نقشه‌های دشمنان است استاندار خراسان رضوی: تابوی واگذاری اختیارات واقعی به استان‌ها باید شکسته شود دبیر شورای عالی امنیت ملی: همکاری‌های ایران و عراق باید عینی‌تر شود تل‌آویو با گوگل برای انکار جنایات صهیونیست‌ها در غزه قرارداد ۴۵ میلیون دلاری امضا کرده است مشاور وزیر امور خارجه معاون دبیرکل اکو شد وزیر خارجه مصر از ترامپ خواست فاجعه غزه را به فرصتی برای آشتی تبدیل کند شورای حکامِ آژانس دوشنبه با موضوع ایران تشکیل جلسه می‌دهد رئیس کل دادگستری خراسان رضوی: در زمینه آزادی زندانیان این استان پیشتاز است زلنسکی در واکنش به دعوت پوتین از او برای سفر به مسکو | به کی‌یف بیایید با اضافه کردن یک بند جدید؛ نتانیاهو ۵ شرط اسرائیل را برای پایان جنگ غزه اعلام کرد مادورو: در صورت حمله ونزوئلا وارد مبارزه مسلحانه خواهد شد حمایت نخست‌وزیر پاکستان از فلسطین | همواره در کنار ملت فلسطین خواهیم ایستاد فرمانده سنتکام با رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی دیدار کرد فرمان نظامی ترامپ صادر شد | تغییر نام وزارت دفاع به وزارت جنگ + فیلم (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) واکنش عراقچی به سکوت غرب در برابر توسعه زرادخانه هسته‌ای اسرائیل تظاهرات گسترده مردم لبنان علیه طرح خلع سلاح حزب‌الله + فیلم (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) قطعنامه ایران علیه حمله به تأسیسات اتمی در آژانس ارائه می‌شود ولایتی: شانگهای در آینده نقش اول را در تعیین سرنوشت جهان دارد | ترامپ مثل هیتلر عمل می‌کند دولت لبنان: طرح ارتش برای خلع سلاح حزب‌الله محرمانه است انفجار خونین یک خودرو در شهر حلب سوریه (۱۴ شهریور ۱۴۰۴) العربیه: طرح «انحصار سلاح در دست دولت لبنان» تصویب شده است حزب‌الله لبنان: حق استعفا از دولت یا اعتراض خیابانی را محفوظ می‌دانیم واکنش حماس به تهدید وزیر جنگ اسرائیل علیه نوار غزه جاسوسی آمریکا از رهبر کره‌شمالی شکست خورد بیش از ۷۰۰ هزار کودک در غزه از تحصیل محروم‌اند ترامپ: هند و روسیه را به چین باخته‌ایم شهادت ۶۹ فلسطینی در شبانه‌روز گذشته | شمار شهدای غزه به ۶۴ هزار و ۳۰۰ نفر رسید (۱۴ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عراقچی خبر داد: روز جمعه با کشورهای اروپایی و روز شنبه با آمریکا مذاکره خواهیم کرد | طرف اصلی مذاکرات آمریکا است نه اروپا

  • کد خبر: ۳۲۹۷۱۱
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۷
عراقچی خبر داد: روز جمعه با کشورهای اروپایی و روز شنبه با آمریکا مذاکره خواهیم کرد | طرف اصلی مذاکرات آمریکا است نه اروپا
وزیر امور خارجه ایران از برگزاری دور جدید مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در رم خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیدعباس عراقچی در حاشیه جلسه امروز هیات دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره محل مذاکرات غیرمستقیم دور بعدی ایران و آمریکا، گفت: مذاکرات در رم برگزار می‌شود.

وزیر امور خارجه تاکید کرد: روز جمعه نیز قبل‌ از دور بعدیِ مذاکرات یک جلسه با ۳ کشور اروپایی خواهیم داشت.

وی ادامه داد: هر مذاکره ای براساس اختلافات صورت می گیرد اگر اختلاف نباشد که احتیاج به مذاکره نیست. هدف مذاکره حل و فصل اختلافات و رسیدن به یک تفاهم مشترک است که ما داریم تلاش می کنیم.

عراقچی تصریح کرد: علی القاعده راست آزمایی مسائل هسته ای هر توافق احتمالی با آژانس بین المللی انرژی اتمی خواهد بود. و آژانس در آینده اگر توافقی صورت بگیرد نقش مهمی خواهد داشت.

وزیر امور خارجه کشورمان تاکید کرد: به نظرم سه کشور اروپایی  به خاطر سیاست های غلطی که اتخاذ کردند در حال حاضر نقششان کمرنگ تر شده  البته ما مایل به این موضوع نیستیم. به همین دلیل آمادگی داریم دور بعدی مذاکرات را با آن ها در رم برگزار کنیم.

عراقچی خاطرنشان ساخت: به مذاکرات خود با اروپایی ها ادامه می دهیم ولی مذاکره اصلی در حال حاضر با امریکاست.

وی افزود: اینکه در جریان مذاکرات طرف های مقابل اقدامات تحریک آمیزی را انجام بدهند جدیت آنها را می تواند زیر سوال ببرد البته ما در جریان هستیم که دیدگاه‌های مختلفی هم در آمریکا هست و اختلافاتی وجود دارد و لابی‌های مختلف آنجا دارد کار می‌کند و همه مسائل داریم رصد می‌کنیم و راجع به اینها تصمیم می گیریم.

عراقچی متذکر شد: آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نهایتا نقش راستی‌آزمایی را دارد، فعلا آژانس نقشی در مذاکرات ندارد، اگر توافق حاصل شد بخش راستی آزمایی مسائل هسته ای به عهده آژانس است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->