شهردار مشهد مقدس: اواسط هفته آینده، میزبان رئیس‌جمهور برای بهره‌برداری از فاز یک خط سه مترو خواهیم بود

  • کد خبر: ۳۲۹۷۸۹
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۹
شهردار مشهد مقدس: اواسط هفته آینده، میزبان رئیس‌جمهور برای بهره‌برداری از فاز یک خط سه مترو خواهیم بود
شهردار مشهد مقدس گفت: امروز خبر رسید که در اواسط هفته آینده، میزبان رئیس‌جمهور و تعدادی از اعضای هیئت دولت خواهیم بود و فاز یک خط سه قطارشهری مشهد به بهره‌برداری خواهد رسید.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدرضا قلندرشریف امروز، ۱۰ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴، در یکصد و پنجاه‌ و یکمین جلسه صحن علنی شورای اسلامی شهر مشهد که در تالار شهر مشهد برگزار شد، اظهار کرد: نگاه ویژه‌ای به مشهد در سطح استان و ملی ایجاد شده که این نگاه ارزشمند است.

وی افزود: بحث قطارشهری نگاه ویژه و پروژه کلان ملی امسال است که به بهره‌برداری می‌رسد. امروز خبر رسید که در اواسط هفته آینده، میزبان رئیس‌جمهور و تعدادی از اعضای هیئت دولت خواهیم بود و فاز یک خط سه قطارشهری به بهره‌برداری خواهد رسید.

قلندرشریف ادامه داد: وقتی به هرکدام از دوستان می‌گوییم ۴۷ پروژه کلان داریم، باورشان نمی‌شود. الان ۸ تا ۱۰ پروژه آماده داریم که به‌مرور افتتاح خواهند شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.