وزیر صمت از آمادگی ایران برای انتقال دانش فنی معادن به افغانستان خبرداد ایران و افغانستان گسترش ﻫﻤﮑﺎﺭﯼ‌ﻫﺎ دﺭ ﺯﻣﯿﻨﻪ ﻧﻔﺖ ﻭ ﮔﺎﺯ را بررسی می‌کنند قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (سه‌شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) کیش میزبان مسابقات فوتسال کافا شد | تیم ملی فوتسال افغانستان به مصاف رقبا می‌رود استاندار طالبان در هرات: قطعه چهارم راه‌آهن خواف-هرات به‌زودی به بهره‌برداری می‌رسد دیوان محاسبات: فقدان آمار دقیق از اتباع خارجی در کشور موجب ارائه آمار‌های متناقض از سوی دستگاه‌ها شده است تیم «سفید سنگ» قهرمان مسابقات کریکت جام بهاری در ولایت لوگر افغانستان شد سخنگوی دولت: تفاوت‌ها و تشابهات میان ایران و افغانستان می‌تواند تعاملات فرهنگی ما را غنی کند قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (دوشنبه، ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) امیرخان متقی از سفارت افغانستان در تهران بازدید کرد سرپرست کنسولگری افغانستان در مشهد، درگذشت (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) جودوکاران افغانستانی ۴ مدال مسابقات جام صلح و دوستی را از آن خود کردند رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور: بنای ما اخراج اتباع نیست + فیلم قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دونالد ترامپ: چین در بگرام حضور دارد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک مقام وزارت کار: با تغییر فرهنگ کار در کشور مواجه هستیم | بخش عمده بازار ایران در اختیار اتباع خارجی قرار ندارد ایران منطقه ویژه اقتصادی و معدنی مشترک با افغانستان در منطقه آزاد دوغارون ایجاد می‌کنند افتخار خون شریکی | سومین یادواره لاله‌های غریب در مشهد برگزار شد قیمت افغانی به تومان و دلار سه‌شنبه (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) توضیحات رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور درباره اجرای طرح ساماندهی اتباع غیرمجاز + فیلم
سرخط خبرها

مدیرعامل منطقه آزاد سیستان: تاجران افغان از فرصت‌های سرمایه‌گذاری در چابهار استفاده کنند

  • کد خبر: ۳۲۹۸۰۴
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۸
مدیرعامل منطقه آزاد سیستان: تاجران افغان از فرصت‌های سرمایه‌گذاری در چابهار استفاده کنند
مدیرعامل منطقه آزاد سیستان می‌گوید که فعالان اقتصادی و تجاری افغانستان باید از فرصت‌های سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد سیستان استقبال بیشتری داشته باشند و از طریق مرز میلک انواع کالا، مواد غذایی و معدنی استخراج شده را به سایر نقاط جهان صادر کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین سنجرانی مدیرعامل منطقه آزاد سیستان با بیان اینکه سیستان تنها منطقه آزاد کشور است که در شرق و در همسایگی با افغانستان واقع شده گفت: این منطقه ۲۱ هزار هکتار وسعت دارد و بر همین اساس در میان ۷ منطقه آزاد جدید کشور به‌عنوان دومین منطقه عملیاتی و اجرایی شده شناخته می‌شود.

او تاکید کرد: فعالان اقتصادی و تجاری افغانستان باید از فرصت‌های سرمایه‌گذاری در منطقه آزاد سیستان استقبال بیشتری داشته باشند و از طریق مرز میلک انواع کالا، مواد غذایی و معدنی استخراج شده را به سایر نقاط جهان صادر کنند.

سنجرانی با اشاره به مشترکات فرهنگی میان افغانستان و ایران به اهمیت نمایشگاه «ایران اکسپو ۲۰۲۵» نیز اشاره کرده و افزود: این نمایشگاه فرصتی طلایی برای توسعه مذاکرات تجاری و گسترش صادرات با حضور بیش از ۲۰۰۰ تاجر و بازرگان خارجی فراهم کرده است و حضور سرمایه‌گذاران کشور افغانستان در غرفه منطقه آزاد تجاری صنعتی سیستان نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۵ می‌تواند فرصتی بی‌نظیر باشد.

وی افزود: تجار افغانستان می‌توانند در زمینه‌های مختلف از جمله از ۱۰۰ بسته سرمایه‌گذاری که آماده داریم استفاده کنند.

این در حالی است که روز دوشنبه ۸ اردیبهشت محمدرضا بهرامی، دستیار وزیر و مدیرکل آسیای جنوبی وزارت امور خارجه ایران، در همایش ظرفیت‌های تجاری ایران و افغانستان، بندر چابهار را فرصتی طلایی دانست و از سرمایه‌گذاران افغان خواست تا به این گذرگاه توجه جدی‌تر داشته باشند.

گفتنی‌است که با توجه افزایش تنش‌ها میان کابل و اسلام‌آباد به خصوص در یک سال اخیر، تجار افغانستان بیشتر مراودات خود را از طریق مرز‌های ایران به‌ویژه کریدور چابهار انجام می‌دهند که مورد استقبال مقام‌های ایرانی نیز قرار گرفته و دولت این کشور تسهیلاتی را نیز در این راستا روی کار گرفته است.

منبع: ایراف

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->