وطن در ادبیات فارسی؛ قلمرویی زمینی یا ملکوتی؟ فیلم «چریک»، با موضوع شهید ابراهیم هادی، برای جشنواره فجر آماده می‌شود نخستین تصویر از فیلم جدید دیوید فینچر با بازی برد پیت + عکس چالش بزرگ سریال «هری پاتر» | تکلیف هیولاهای خانگی چه می‌شود؟ درباره برنامه تلویزیونی «از مامان بگو» | روایتی مادرانه از ستارگان مقاومت در قاب اربعین ماجرای فاکتور سه میلیارد تومانی نادره رضایی | مبالغ میلیاردی در وزارت فرهنگ و ارشاد کجا می‌رود؟ آهنگ جدید محسن چاوشی امشب (۷ مرداد) منتشر می‌شود دفاع بازیگر معروف هالیوود از ایرانیان + عکس روایت کارگردان «اشک هور» از گریه‌های رؤیا افشار در پشت صحنه + عکس «توهم یاکوشیما» به رقابت اصلی جشنواره لوکارنو رسید شخصیت محبوب شرک صاحب فیلم جداگانه می‌شود ادی مورفی با نقش بازرس کلوزو بازمی‌گردد بازگشت سریال «نیکان» که به‌خاطر جنگ نیمه‌کاره ماند + زمان پخش بازسازی مضمونی مندرس | نگاهی به سریال «جزر و مد»، اثر محمدحسین لطیفی گزارشی از اجرا‌های سوگ خوانی «عین» در تماشاخانه استاد نوری | روایــت نـو از غمی که کهنه نمی‌شود آموزش داستان نویسی | زیبای نامرئی (بخش اول)
سرخط خبرها

تلاش تلویزیون برای نجات کودکان از سقط جنین

  • کد خبر: ۳۳۰۰۹۳
  • ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۳
تلاش تلویزیون برای نجات کودکان از سقط جنین
کارگردان مجموعه تلویزیونی «جانان» با محوریت تغییر نگرش به سقط جنین در این مجموعه گفت: این سریال را ما به خاطر فضای سرگرمی نساخته‌ایم.مهم‌ترین هدف تغییر نگرش است و تا جایی که نیاز باشد در این حوزه کار می‌کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علیرضا باغشنی درخصوص ایده ابتدایی این اثر گفت: چند سال پیش یکی از دوستان که پزشک هم بودند، مطلبی در صفحه اجتماعی‌شان گذاشتند که خانواده‌ای در دوران عقد فرزنددار شده و به‌دلیل نبود جهیزیه می‌خواستند سقط انجام دهند. کمکی جمع شد تا این اتفاق نیفتد.

این کارگردان درخصوص بازخورد‌ها ادامه داد: پیامک‌هایی برای من می‌آمد ازجمله این‌که شخصی پیام داده بود که‌ای‌کاش زودتر این برنامه ساخته می‌شد و من دست به آن کار وحشتناک نمی‌زدم. مادر دیگری پیام داد که قصه پسر من هم مانند یکی از داستان‌های این مجموعه است. حتی در مورد مستند هم همین‌طوراست. مثلا یکی از ناجیان به من گفت سعی کردیم یکی از مورد‌ها را از سقط نجات دهیم، اما نتوانستیم راضی‌شان کنیم.

منبع: جام جم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->