رونمایی از آلبوم «شاه خراسان» در مشهد (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) آموزش قرآن به روش مهدالرضا(ع)، از سنین پایین در کشور توسعه می‌یابد جلوه‌ای زیبا از عشق به قرآن | اجتماع ۵ هزار نوگل قرآنی در صحن پیامبراعظم(ص) حرم مطهر رضوی + ویدئو اعلام ویژه‌برنامه‌های گرامیداشت سالروز شهادت خادم‌ جمهور | سردار سلامی، سخنران آیین بزرگداشت شهدای خدمت در مشهد تشرف ۱۰۰۰ زائر سالمند و معلول مشهدی به حرم امام‌رضا(ع) در قالب طرح «معین‌الضعفا»، طی دهه کرامت ۱۴۰۴ جشن خانوادگی «ایرانِ امام‌رضا(ع)» هجدهم اردیبهشت ۱۴۰۴ در مشهد برگزار می‌شود انتشار فراخوان پویش ملی شعر «ایرانِ امام‌رضا(ع)» سخنگوی سازمان اوقاف موضوع افزایش تعداد امامزادگان پس از انقلاب اسلامی را رد کرد استقبال ۱۱ میلیون نفر از طرح نهضت ملی زندگی با آیه‌ها در سال ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی موکب امام رضا (ع) به زائران قم و شیراز هم زمان با دهه کرامت ۱۴۰۴ برگزاری جشنواره شهردخت در بوستان‌های بانوان شهر مشهد به‌مناسبت دهه کرامت ۱۴۰۴ قوانین ایثارگری بازنگری می‌شوند رئیس ستاد دهه امامت و عید غدیر منصوب شد (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) حضور نشر شاهد با ۴۰۰ عنوان کتاب در سی و ششمین دوره نمایشگاه بین المللی کتاب تهران سیره گفت‌وگوی امام رضا (ع)، راهکاری برای عبور از اختلافات فرهنگی است ارزش ایجاد فرح و سرور در جامعه اسلامی در بیان امام رضا (ع) فضیلت‌های هشتگانه زیارت امام رضا (ع) چایخانه حرم؛ صحنه ارادت هنرمندان | گزارشی از حضور جمعی از هنرمندان مطرح کشور در چایخانه حرم مطهر رضوی نقش زیارت امام رضا (ع) و حضرت معصومه (س) در هویت دینی مسلمانان
سرخط خبرها

استقبال ۱۱ میلیون نفر از طرح نهضت ملی زندگی با آیه‌ها در سال ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۳۰۲۳۲
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۷
استقبال ۱۱ میلیون نفر از طرح نهضت ملی زندگی با آیه‌ها در سال ۱۴۰۴
معاون فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به استقبال ۱۱ میلیون نفر از طرح نهضت زندگی با آیه‌ها در سال ۱۴۰۴ از صدور ۴میلیون مدرک رسمی برای این طرح به عنوان حرکتی بی سابقه در کشور خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام و المسلیمن رضا عزت زمانی، در جمع خبرنگاران با تشریح جزییات طرح زندگی با آیه‌ها اظهار کرد: امسال در دومین سال اجرای طرح نهضت زندگی با آیه‌ها ۱۱ میلیون نفر از مردم از این طرح استقبال کردند.

حجت الاسلام و المسلیمن رضا عزت زمانی با بیان اینکه در این طرح ۳۰ آیه از ۳۰ جزء قرآن کریم انتخاب و در ماه مبارک رمضان به صورت مسابقه پیامکی اجرا شد، افزود: در این راستا همه ظرفیت‌ها از جمله نهاد‌های ذیربط و فضای مجازی استفاده کردیم، هزار محصول فرهنگی به همراه ۳۳۰ هزار جلد کتاب تخصصی در حوزه مختلف بانوان، نوجوانان و ... توزیع شد.

معاون فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به همراهی و همکاری ۳۰ ارگان و دستگاه اجرایی به همراه هزار مجموعه مردمی و قرآنی در زمینه اجرای طرح زندگی با آیه‌ها اظهار کرد: این طرح دستاورد‌های ارزشمندی از جمله مجموعه نرم افزاری موثری برای سازمان در پی داشت که جزو افتخارات به شمار می‌رود.

حجت الاسلام عزت زمانی طرح زندگی با آیه‌ها را پرچمدار بزرگ پویش مردمی در کشور که با محوریت قرآن اجرا می‌شود دانست و افزود: مردم ثابت کرده‌اند هر کجا قرآن محور فعالیت‌ها باشد و کار ارزشمند اجرا شود حتما استقبال می‌کنند.

حجت الاسلام عزت زمانی از صدور ۴میلیون مدرک رسمی حفظ زندگی با آیه‌ها به عنوان حرکتی بی سابقه در کشور خبر داد و گفت: در طول اجرای طرح زندگی با آیه‌ها ۴۰ میلیون پیامک مردمی، ۱۸۰ هزار محفل ثبت شده که قبل از زندگی با آیه‌ها تعداد محفل‌ها در کشور ۱۵ هزار بود.

معاون فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به مشارکت ۳ میلیون نفر از مردم کشور ماه مبارک رمضان از طرح زندگی با آیه‌ها عنوان کرد: در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری طرح زندگی با آیه‌ها با حفظ ۱۱۰ آیه مانوس به عنوان حرکتی مستمر و دایمی در طول سال تداوم یابد.

حجت الاسلام عزت زمانی از فعالیت ۱۳۰ هزار مبلغ که به صورت ثبت شده در سامانه شمع فعال هستند خبر داد و گفت: هم اکنون ۹ هزار موسسه و ۱۲ هزار کانون فرهنگی و تبلیغی در کشور فعالیت می‌کنند.

وی با اشاره به فعالیت ۱۰۰ هزار هیئت ثبت شده در کشور گفت: ۱۰۰ هزار مداح نیز دارای پرونده و فعال در کشور مشغول فعالیت هستند.

معاون فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به تشکیل و نهضت بانوان در کشور گفت: هم اکنون ۸۰ هزار نفر از دختران حاج قاسم به عنوان کنش‌گر نوجوان در کشور مشغول فعالیت هستند.

حجت الاسلام عزت زمانی همچنین تاکید بر وحدت و همدلی را راه نجات کشور دانست و گفت: یکی از اهداف سفر به آذربایجان غربی ضمن بررسی مسایل فرهنگی و تبلیغی استان دیدار با مدیران و موثران این عرصه و برنامه‌های متناسب فرهنگی است.

وی یادآور شد: امروز انقلاب اسلامی پرچمدار وحدت و دفاع از همه مسلمانان است، افزود: در این راستا تلاش می‌کنیم ضمن حفظ وحدت در کشور دست وحدت به سمت همه کشور‌ها و ادیان ابراهیمی و مذاهب اسلامی دراز کنیم.

معاون فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی کشور ایران را پیشران دفاع از مردم غزه و فلسطین دانست و گفت: ماجرای اخیر در خصوص قومیت‌ها در صدا و سیما به خوبی مدیریت شد و نباید فراموش کنیم همگی یک ملت هستیم و بی انصافی است با یک حرکت چنینی اقدامات ارزشمند صدا و سیما در حوزه‌های مختلف دفاع از غزه، فلسطین و ... نادیده گرفته شود.

منبع: شبستان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->