جوان ۲۴ساله روسی در حرم امام‌رضا(ع) مسلمان شد اهدای پرچم متبرک حرم حضرت علی (ع) به آستان قدس رضوی ثبت بالاترین آمار اعزام زائران حج ۱۴۰۴ در فرودگاه مشهد معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ: نیازمند تحول در حوزه فعالیت‌های قرآنی هستیم | مؤسسات قرآنی موازی‌کاری نکنند بازگشت کاروان حجاج ایثارگر در ۲۳ خرداد۱۴۰۴ | تدابیر لازم برای رفاه حال جانبازان از ابتدا تا پایان سفر نقش محوری هوش مصنوعی و پهپاد‌ها در مدیریت و ایجاد امنیت حج ۱۴۰۴ شرکت آبفای خراسان جنوبی آماده تأمین آب برای زائران اربعین ۱۴۰۴ باشد از خطابه غدیر تا جهاد تبیین | نقش الگویی غدیر برای ساخت جامعه‌ای متعهد و اخلاق‌محور سازمان حج ایران جایزه لبیتم عربستان را دریافت کرد ۳ هزار موکب ایرانی برای اربعین ۱۴۰۴ تدارک دیده شده است | نظارت ویژه بر تغذیه و اسکان زائران اطعام بیش از ۲۵۰۰ نفر از نیازمندان حاشیه شهر مشهد در عید غدیر ۱۴۰۴ تغییر در محل سخنرانی شب اول محرم در حرم مطهر امام حسین(ع) برای سهولت زیارت زائران بررسی ریشه‌ها و راه‌های درمان حسادت براساس احادیث و روایات مساجد، پای کار حمایت از هنرمندان صنایع‌دستی دهه ولایت با طنین غدیر در صد‌ها مسجد مشهد و خراسان | از حرکت کاروان غدیر تا آزادسازی بیش از ۵۵۰ زندانی جرائم غیرعمد پای سفره امام | میزبانی حرم امام‌رضا (ع) از ۱۳ هزار نفر از اقشار آسیب‌پذیر در دهه ولایت ۱۴۰۴ جزئیات برگزاری «مهمونی ۱۰ کیلومتری غدیر ۱۴۰۴» در تهران + محل برگزاری هفتمین نمایشگاه پوشاک ایرانی‌اسلامی برگزار می‌شود
سرخط خبرها

برگزاری پویش ملی سراج‌الله در شب میلاد امام‌رضا(ع) در دهه کرامت ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۲۹۲۰۴
  • ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۳
برگزاری پویش ملی سراج‌الله در شب میلاد امام‌رضا(ع) در دهه کرامت ۱۴۰۴
مدیر مرکز امور قرآنی آستان قدس رضوی ضمن تشریح ویژه‌برنامه‌های این مرکز در ایام دهه کرامت، از برگزاری پویش ملی «سراج‌الله» در شب میلاد امام‌رضا(ع) خبر داد.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش خبرنگار شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمسعود میریان به تشریح برنامه‌های دهه کرامت پرداخت و گفت: از آغاز تا پایان دهه کرامت، ویژه‌برنامه جلسات سنتی در حرم رضوی با حضور جلسات بزرگ و قدیمی مشهد، در یکی از شبستان‌های مسجد گوهرشاد، برگزار می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری مراسم اختتامیه پویش «به نام پیروزی» همراه با اهدای جوایز به برگزیدگان، در ۱۹ اردیبهشت مصادف با روز میلاد امام‌رضا(ع)، تصریح کرد: اجرای پویش ملی حفظ سوره مبارکه فتح (به نام پیروزی) در بازه زمانی نیمه شعبان تا عید سعید فطر به‌صورت مشترک با همکاری نهاد‌های قرآنی، فرهنگی و اجتماعی کشور ازجمله سازمان دارالقرآن الکریم، سازمان اوقاف و امور خیریه، مسجد مقدس جمکران، معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، آستان حضرت عبدالعظیم حسنی و... برگزار شد که بنا به استقبال خوب مخاطبان، تا پایان دهه کرامت رضوی، تمدید شد.

وی ادامه داد: در قالب این پویش، شرکت‌کنندگان با حفظ ۳۰ آیه موضوعی یا حفظ کامل سوره فتح، شانس خود را برای کسب جوایز نفیس و قرعه‌کشی‌های مختلف، افزایش می‌دهند.

حجت‌الاسلام میریان با اشاره به اجرای برنامه «استقبال از خورشید» در طول دهه کرامت رضوی، افزود: در قالب این برنامه، از کاروان‌های «زیر سایه خورشید» با اجرای گروه‌های تواشیح در بدو ورود کاروان به شهرها، استقبال می‌شود و در هر شهر سعی خواهد شد از ظرفیت گروه‌های تواشیح بومی، استفاده شود.

برگزاری محفل «غنچه‌های رضوی» ویژه نونهالان مهدالرضا(ع)

وی از برگزاری محفل «غنچه‌های رضوی»، به‌صورت حلقه‌های قرآنی در حرم مطهر رضوی ویژه نونهالان مهدالرضا(ع) خبر داد و گفت: در قالب طرح غنچه‌های رضوی با هدف انس بیشتر کودکان با قرآن و ترویج معارف اهل‌بیت(ع)، یک جلسه آموزش کلاس‌های مهدالرضا(ع)، در جوار حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام میریان اظهار کرد: این طرح قرآنی ضمن برپایی حلقه‌های قرآنی با حضور مربیان مهدالرضا(ع)، فراگیران و والدین کودکان، همه‌روزه در طول دهه کرامت رضوی اجرا می‌شود و روزانه کلاس‌های آموزشی در صحن‌های جمهوری اسلامی، امام‌خمینی(ره) و دارالحجه(عج) حرم مطهر رضوی دایر می‌شود که پذیرای حضور نوگلان قرآنی شهر مقدس مشهد خواهد بود.

مدیر مرکز امور قرآنی آستان قدس رضوی ادامه داد: تکریم مقام معلم و مراسم پاسداشت مربیان و معلمان مهدالرضا(ع) و مربیان پیشکسوت قرآنی، هم‌زمان با فرارسیدن روز معلم، در ۱۱ اردیبهشت‌ماه در باغ بیلدر برگزار می‌شود.

به گفته حجت‌الاسلام میریان، برگزاری کرسی تلاوت رضوی در هر استان کشور با استفاده از ظرفیت حضور قاریان و حافظان برتر استانی و شهرستانی، زیارت نیابتی برای جامعه قرآنی و پیشکسوتان و فعالان قرآنی سراسر کشور و اجرای کارگاه‌های تدبر و سیره‌شناسی خاندان رضوی با حضور مادران مهدالرضایی در قالب برنامه «شکوه قرآن در سیره امام‌رضا(ع)» از دیگر برنامه‌های مرکز امور قرآنی آستان قدس رضوی در ایام دهه کرامت است.

وی برگزاری پویش ملی «من امام‌رضایی‌ام» و اجرای نمایش‌های عروسکی و رادیویی با محوریت موضوعات معارفی رضوی را از دیگر برنامه‌های مرکز امور قرآنی آستان قدس رضوی ویژه نونهالان مهدالرضا(ع) در دهه کرامت، عنوان کرد.

وی با اشاره به اجرای پویش «سراج‌الله» هم‌زمان با شب میلاد امام‌رضا(ع)، یادآور شد: در قالب این پویش، هم‌خوانی سوره مبارکه انسان در شب میلاد امام‌رضا(ع) هم‌زمان با ۱۸ اردیبهشت‌ماه، روز پنجشنبه بعد از اقامه نماز مغرب‌وعشا، در حرم مطهر رضوی و مساجد سراسر کشور، اجرا می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->