سرپرست سازمان زمین و مسکن شهرداری مشهد منصوب شد (۲۷ خرداد ۱۴۰۴) پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه بوستان بانوان آفتاب | این پروژه شهریور ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسد رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: سحر امامی ثمره یک تربیت شجاعانه است شهردار مشهد مقدس خبر داد: آمادگی مدیریت شهری در حوزه‌های مرتبط با بحران پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه بوستان «پنجتن ۴۸» در مشهد عضو شورای اسلامی شهر مشهد: جنایت‌های اسرائیل موضوعی فراملی و فرادینی است مدیرکل بازرسی شهرداری مشهد رئیس کارگروه نظارت عمران و حمل و نقل استان‌ها شد اکران دیوارنگاره میدان شهدا مشهد در واکنش به جنایات رژیم صهیونیستی + عکس مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد استانداری: همه دستگاه‌های خدمت‌رسان خراسان‌رضوی در آمادگی کامل باشند استاندار خراسان‌رضوی: هم‌افزایی دستگاه‌ها و مردم به مدیریت بحران منجر می‌شود وزارت بهداشت خبر داد: حفظ آمادگی بیمارستان‌ها برای خدمت‌رسانی وزیر علوم: دانشگاه‌ها ملزم به تامین اسکان استادان هستند پیشرفت ۲۲ درصدی باغ رویش در مشهد | ۳ هکتار فضای سبز تا شهریور ۱۴۰۴ افتتاح خواهد شد مصاحبه داخلی آزمون اعزام فرهنگیان به خارج از کشور لغو شد رئیس شورای عالی استان‌ها: پاسخ اسرائیل را به‌گونه‌ای خواهیم داد که در تاریخ ثبت و ضبط شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: مهم‌تر از موشک، داشتن این ملت است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: روزی که ملت ایران به پا خیزد، اثری از رژیم صهیونیستی باقی نخواهد ماند رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: همه ظرفیت‌های شهرداری مشهد برای مقابله با تهدیدات احتمالی فعال شوند قیمت جهانی نفت امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | برنت ۷۴ دلار و ۹۴ سنت شد تعطیلی موقت پارکینگ‌های حرم مطهر رضوی (۲۵ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آموزش ترافیک به بیش از ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی در طرح «سفیران سلامت»

  • کد خبر: ۳۳۰۲۹۲
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۳
آموزش ترافیک به بیش از ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی در طرح «سفیران سلامت»
مدیرعامل سازمان مدیریت و مهندسی شبکه حمل‌ونقل شهرداری مشهد گفت: آموزش ترافیک به دانش‌آموزان دبستانی با برنامه «سفیران سلامت» در مشهد در حال برگزاری است.

رضا نوروزی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، درخصوص آموزش ترافیک به دانش‌آموزان اظهار کرد: طرح «سفیران سلامت» که هم‌اکنون در مشهد در حال برگزاری است و تا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ ادامه دارد، به آموزش ترافیک دانش‌آموزان می‌پردازد و ۱۵ مربی ترافیک، با روش‌های تعاملی، به دانش‌آموزان پایه اول و دوم، عبور ایمن از خیابان و استفاده از علائم را آموزش می‌دهند. هدف از اجرای این طرح، ارتقای ایمنی ترافیکی کودکان است.

وی افزود: در این طرح، ضمن توجه به سلامت جسمی و حرکتی دانش‌آموزان، موضوع تصادفات و آموزش ترافیک نیز مورد توجه قرار می‌گیرد.

مدیرعامل سازمان مدیریت و مهندسی شبکه حمل‌ونقل شهرداری مشهد گفت: با درک اهمیت این موضوع، در این طرح اردویی غرفه‌ای برای ارائه آموزش‌های ترافیکی به دانش‌آموزان پایه اول و دوم ابتدایی تدارک دیده شده است که در آن، مربیان آموزش‌دیده سازمان ترافیک با استفاده از وسایل کمک‌آموزشی، به آموزش دانش‌آموزان دختر می‌پردازند.

نوروزی بیان کرد: برآورد می‌شود در این دوره‌های آموزشی که شامل مباحثی همچون عبور از خیابان، استفاده از معابر و آشنایی با علائم راهنمایی و رانندگی است، بیش از ۵ هزار دانش‌آموز شرکت کنند.

وی تصریح کرد: این‌گونه برنامه‌ها نقش مهمی در ارتقای آگاهی ترافیکی دانش‌آموزان و کاهش تصادفات در آینده خواهد داشت.

مدیرعامل سازمان مدیریت و مهندسی شبکه حمل‌ونقل شهرداری مشهد گفت: این اقدامات در راستای پویش ملی پیشگیری از تصادفات در سطح شهر انجام می‌گیرد. هدف از این برنامه، آموزش مهارت‌های ترافیکی به نسل آینده و ایجاد فرهنگ ترافیک ایمن در جامعه است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->