گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت علت اصلی گرانی گوشت و مرغ، نبود پیش‌بینی در واردات نهاده‌های دامی است قیمت طلا در بازار‌های جهانی امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد ادامه رشد ورود سرمایه‌گذاران جدید به بازار سرمایه تولید وانت‌بار جدید در خراسان رضوی تأییدیه استاندارد گرفت سهم ۴۷ درصدی بیمه‌های تکمیلی از بازار | جیب مردم، قربانی هزینه‌های درمان تالارهای عروسی در حال ورشکست شدن هستند تأمین سوخت ژنراتور‌های تولید برق صنایع با ۳۰ برابر قیمت رشد قیمت طلا به کانال بالاتر در مشهد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۷ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از جمعیت شاغل کشور بیمه نیستند!

  • کد خبر: ۳۳۰۳۲۲
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۶
۷ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از جمعیت شاغل کشور بیمه نیستند!
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: از ۲۴ میلیون شاغل در کشور نیز، نزدیک به ۳۰ درصد تحت پوشش بیمه نیستند و این موضوع نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و اقدام فوری است.

به گزارش شهرآرانیوز، معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی کاهش نرخ مشارکت اقتصادی را نگران کننده دانست و گفت: حدود ۵۷ درصد بازار کار ایران از مشاغل غیررسمی تشکیل شده است که فاقد بیمه‌های اجتماعی و مزایای قانونی هستند.

سید مالک حسینی روز شنبه در گفت‌وگویی با تشریح وضعیت اقتصادی و بازار کار ایران، به دغدغه‌های جدی در حوزه نرخ مشارکت اقتصادی، چالش مشاغل غیررسمی، و ضرورت اصلاحات بنیادین در ساختار بازار کار کشور پرداخت.

وی اظهار کرد: کاهش نرخ بیکاری نمی‌تواند تنها معیار موفقیت باشد، بلکه باید فضای کسب‌وکار توانمند شود و افزایش مشارکت اقتصادی در اولویت قرار گیرد.

وی با اشاره به آمار‌های مرکز آمار ایران، اعلام کرد: نرخ بیکاری کشور در سال ۱۴۰۳ به ۷.۶ درصد رسیده با این حال، کاهش نرخ مشارکت اقتصادی نگرانی‌هایی جدی ایجاد کرده است؛ زیرا بسیاری از نیرو‌های کار، بنا به شرایط اقتصادی، امید به یافتن شغل را از دست داده‌اند.

حسینی تاکید کرد که ایران با نرخ مشارکت ۴۱ درصدی، فاصله زیادی با میانگین جهانی (۶۰ درصد) دارد. این موضوع نشان‌دهنده خروج بخش عمده‌ای از نیروی کار از بازار است.

مشاغل غیررسمی، چالش بزرگ بازار کار

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با ارائه آماری درباره سهم مشاغل غیررسمی، اظهار کرد: ۵۶ تا ۵۷ درصد بازار کار ایران از مشاغل غیررسمی تشکیل شده است که نیرو‌های کار فعال در این حوزه فاقد بیمه‌های اجتماعی و مزایای قانونی هستند.

حسینی ادامه داد: از ۲۴ میلیون شاغل در کشور نیز، نزدیک به ۳۰ درصد تحت پوشش بیمه نیستند و این موضوع نیازمند برنامه‌ریزی دقیق و اقدام فوری است.

برنامه‌ریزی برای کاهش سهم بازار کار غیررسمی

حسینی در ادامه به مصوبه هیات دولت مبنی بر بیمه فعالان سکو‌های (پلتفرم) حمل‌ونقل اشاره کرد و گفت: این مصوبه گام مهمی در حمایت از نیروی کار مشاغل غیررسمی است که بیش از ۶ میلیون نفر را شامل می‌شود. اما هنوز ۲ میلیون نفر از این افراد کاملاً فاقد پوشش بیمه هستند.

وی بر لزوم تقویت نظام آموزش مهارتی به منظور افزایش کیفیت نیروی کار تاکید و اضافه کرد: طرح‌هایی نظیر «طرح همنوا» که همکاری میان سازمان فنی و حرفه‌ای و آموزش و پرورش را ممکن می‌سازد، می‌تواند به آموزش نیروی کار ماهر کمک کند.

حسینی ادامه داد: ۲۰۰ مرکز آموزشی شناسایی شده‌اند که امکان سرمایه‌گذاری در آموزش نیروی کار را دارند و این تحول می‌تواند اثرات مثبتی بر کیفیت بازار کار داشته باشد.

به گفته وی، بازار کار ایران طی ۱۲ سال گذشته تنها توانسته است سالانه حدود ۳۴۰ هزار شغل ایجاد کند؛ رقمی که با توجه به نیاز اقتصادی کشور برای توسعه پایدار کافی نیست.

حسینی تصریح کرد: ما برای ایجاد یک میلیون شغل پایدار در سال، نیازمند رشد اقتصادی سالانه هشت درصد هستیم و بدون گسترش کیک اقتصادی، نمی‌توان انتظار تحول جدی در بازار کار را داشت.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر اهمیت حمایت از نیروی کار و تقویت زیرساخت‌های لازم جهت ایجاد اشتغال پایدار تاکید کرد و گفت: بهبود بازار کار در گرو اصلاح ساختاری، حمایت قانونی از نیروی کار و توسعه نظام آموزش و مهارت در کشور است. تنها از این طریق می‌توان شاخص‌های اقتصادی را بهبود بخشید و انتظارات جامعه را برآورده کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->